Με ρωτάτε συνέχεια για το χρώμα των μαλλιών μου…

Μου ζητάτε καθημερινά στέλνοντας δεκάδες mail, να σας αποκαλύψω το μυστικό που κρύβει το χρώμα των μαλλιών μου.

Σκέφτηκα λοιπόν να σας δώσω όλες τις πληροφορίες για το πώς θα το πετύχετε αλλά και μερικά καλά tips για να έχετε όμορφα και λαμπερά μαλλιά.

Η Ντίνα Τρούσσα, η hairstylist που επιμελείται τα μαλλιά μου, αναμειγνύει δυο χρώματα, σε ίση ποσότητα. Ξανθό ανοιχτό σαντρέ και ξανθό σκούρο, χρησιμοποιώντας εικοσάρι οξυζενέ.

Προσοχή όμως! Δεν σημαίνει ότι αυτή η μίξη θα βγάλει το συγκεκριμένο χρώμα σε όλα τα μαλλιά. Η δική μου βάση είναι ξανθό σκούρο σαντρέ. Αν η βάση σας είναι πολύ σκούρα ή πολύ ανοιχτή δεν σημαίνει ότι θα αποκτήσετε το χρώμα των μαλλιών μου κάνοντας τον παραπάνω συνδυασμό στις βαφές.

Μπορείτε όμως να δώσετε τις πληροφορίες στον κομμωτή σας και εκείνος αν έχει εμπειρία στις βαφές θα το προσαρμόσει στα δικά σας μαλλιά.

Θα σας συμβούλευα ακόμη να βρείτε ένα χρώμα που σας ταιριάζει και να μην αλλάζετε συνεχώς τα μαλλιά σας. Οι διαρκείς αλλαγές δείχνουν ανασφάλεια. Μια γυναίκα που θέλει συνέχεια να αλλάζει τα μαλλιά της δείχνει να μην αγαπά ιδιαίτερα την εικόνα της και εκπέμπει στους άλλους μια έλλειψη αυτοπεποίθησης.

Ακόμη, θα σας συμβούλευα να μην παραλείπετε να κάνετε θεραπείες και ποτέ να μην τα χτενίζετε, χωρίς να τα προστατεύσετε με κάποιο ειδικό προιόν. Εγώ χρησιμοποιώ ένα λάδι, που δεν αφήνει ωστόσο καθόλου λιπαρότητα, το οποίο προστατεύει τα μαλλιά από το πιστολάκι και τους δίνει λάμψη.

Τέλος, ένα πολύ κλασικό tip που το γνωρίζετε όλες, είναι το κρύο νερό στο τέλος του λουσίματος. Όταν το αντέχω – γιατί δεν έχω πάντα τη διάθεση να πάρω την κρυολουσία – το εφαρμόζω και βοηθά πολύ στην αναζωογόννηση της τρίχας.

Εύχομαι να σας βοήθησα αγαπημένες μου και αν δοκιμάσετε το συγκεκριμένο χρώμα μαλλιών, σας εύχομαι καλή επιτυχία!

Φιλάκια,
Τατιάνα

Read More

And More