The Kardashians: Αυτά είναι τα σπίτια τους!

Τι να πρωτοπει πια κανείς για τις Kardashians αφού ό,τι και να κάνουν γίνεται αμέσως viral… Ομορφιά, μόδα, τηλεόραση, δεν υπάρχει τομέας που να μην έχουν βάλει το χεράκι τους. Ένα από τα αγαπημένα τους “χομπι” όμως είναι η συλλογή… σπιτιών! Όλες τους έχουν από ένα πολυτελέστατο οίκημα στο οποίο κατοικούν για λίγο καιρό και μετά το μοσχοπουλούν σε τιμές που ούτε μπορούμε να φανταστούμε! Ποια όμως σπίτια έχουν αυτή τη στιγμή στην κατοχή τους καθένα από τα μέλη της διάσημης οικογένειας;
Το αμερικανικό Elle Decor έκανε ένα αφιέρωμα και φυσικά σου το παρουσιάζουμε για να είσαι πάντα μέσα στην επικαιρότητα!

Kim Kardashian-Kanye West
Το παλατάκι τους κανονικά είναι άλλο αλλά επειδή η ανακαίνιση κρατάει… χρόνια και η μαμά Kris τους έδιωξε από το σπίτι της ο Kanye αγόρασε ένα σπίτι 20 εκατομμυρίων (φωτό) για να στεγάσει τη φαμίλια του!

Khloe Kardashian

Μετά το χωρισμό της από τον Lamar Odom, αγόρασε από τον Justin Bieber αυτό το… ταπεινό σπιτάκι των 7,2 εκατομμυρίων για να πνίξει τον πόνο της…

Kourtney Kardashian

Αυτό είναι το… φτωχικό των 8,5 εκατομμυρίων που στεγάζει την Kourtney, τα παιδιά της και μέχρι πρότινος και τον σύζυγό της, ώσπου την απάτησε, χώρισαν και αυτός αγόρασε άλλο σπίτι.

Kendall Jenner


Μόλις σε ηλικία 18 ετών, η Kendall έβγαζε τόσα χρήματα ώστε να μπορέσει να αγοράσει ένα πολυτελές condo στο Westwood του Λος Άντζελες προς 1,4 εκατομμύρια δολάρια!

Kylie Jenner

Η αδερφή της όμως, κατάφερε στα 17 της να αγοράσει για 2,7 εκατομμύρια δολάρια μια ολόκληρη έπαυλη κοντά στο πατρικό της από το οποίο την έδιωξε η μαμά Kris γιατί θεώρησε ότι βγάζει αρκετά χρήματα για να μένει με τους… γονείς της!

Kourtney & Khloe

Για αυτό το σπίτι σου έχουμε ήδη μιλήσει. Ανήκε στις αδελφές και τώρα πια που δεν είναι στο Μαϊάμι το πουλάνε!

Caitlyn Jenner


Άλλαξε φύλο και άλλαξε και σπίτι! ‘Εδωσε 3,5 εκατομμύρια δολάρια και αγόρασε μια πολυτελή κατοικία στο Μαλιμπού για να στεγάσει τη νέα της ζωή.

Kris Jenner

Αυτό είναι το σπίτι της πρώτης κυρίας των Kardashian, εδώ γυρίζεται μέρος του reality Keeping up with the Kardashians και αυτό το σπίτι είναι η αρχή των πάντων!

Kris Jenner

Το περίεργο είναι ότι η Kris τον Δεκέμβριο τους ξάφνιασε όλους αγοράζοντας για 1, κάτι εκατομμύρια αυτό το μικρό διαμέρισμα στο Λος Άντζελες. Άραγε τι ετοιμάζει;

Scott Disick

Ο πρώην της Kourtney και πατέρας των παιδιών της, αμέσως μετά το χωρισμό τους, φρόντισε να αγοράσει και αυτός σπίτι αξίας περίπου 6 εκατομμυρίων ως εργένης πλέον!

And More