Themirror.gr! Το online shop από όπου ψωνίζει καλλυντικά ακόμη και μια beauty editor!

Μερικές αλήθειες για την ζωή μιας beauty editor (που δουλεύει στο TLIFE για να στο κάνω ακόμη πιο συγκεκριμένο):
– ‘Οσα καλλυντικά κι αν φτάνουν καθημερινά στο γραφείο της ποτέ δεν της είναι αρκετά. Θέλει κι άλλα, κι άλλα…
– Όσες ώρες κι αν έχεις περάσει πάνω από τον υπολογιστή της ο τρόπος της να χαλαρώσει όταν γυρίσει σπίτι είναι να ξαπλώσει στον καναπέ, να ανοίξει το laptop και να χαζεύει πάλι καλλυντικά.
– Παρόλα αυτά δεν έχει ποτέ το χρόνο να βγει για beauty shopping στα μαγαζιά (είναι 24/7 πάνω από το laptop).

Αν σου συμβαίνουν τα τρία παραπάνω και χωρίς να είσαι beauty editor τότε συγχαρητήρια! Πέρασες τις εξετάσεις της beauty addict με άριστα 10! Κι επίσης, θα πρέπει να συνεχίζεις να διαβάζεις γιατί σε αυτό το post έχω να μοιραστώ μαζί σου το τελειότερο beauty info! Γιατί αυτό το post γράφτηκε στις 01.30 κι έχοντας μόλις κάνει την online beauty παραγγελία μου στο themirror.gr

Βλέπεις, το online shopping έχει αυτό το πολύ καλό: δεν πρέπει να ξεβολευτείς από το σπίτι σου ή όπου βρίσκεσαι και δεν πρέπει να βιαστείς μη τυχόν και κλείσουν τα μαγαζιά. Το κάνεις από οπουδήποτε. Στην εύλογη ερώτηση τώρα (για κάποιον που με ξέρει καλά) γιατί δεν παρήγγελνα συχνά online καλλυντικά μέχρι τώρα οι απαντήσεις είναι πολλές! Τώρα, όμως, τα πράγματα άλλαξαν για όλους τους παρακάτω λόγους!

1. Για αρχή έχω αυτή την ανασφάλεια ότι ενώ θα έχω δώσει τα χρήματά μου, τα καλλυντικά που έχω παραγγείλει δεν θα φτάσουν ποτέ στα χέρια μου! Να, λοιπόν, γιατί με κέρδισε το themirror.gr, ή καλύτερα, ένας από τους λόγους για τους οποίους με κέρδισε: η έδρα του βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή ενώ οι συναλλαγές με πιστωτικές κάρτες γίνονται μέσω της Τράπεζας Πειραιώς ή με αντικαταβολή με όλες τις γνωστές courier. Άρα, δεν πρόκειται για ένα ακόμη site με έδρα το εξωτερικό, κάτι που μου προκαλεί τεράστια ανασφάλεια.

2. Επίσης, εδώ μπορώ να βρω όλα τα αγαπημένα μου διάσημα brands και άλλα τόσα ψαγμένα, αποκλειστικά για beauty addicts (από αυτά που έχεις γυρίσει τον κόσμο ανάποδα για να τα βρεις και ενθουσιάζεσαι τόσο που τελικά με το themirror.gr είναι ένα κλικ μακριά!)

3. Οι τιμές του είναι πολύ, πολύ πιο οικονομικές σε σχέση με τα καταστήματα. Ο λόγος; Έχει χαμηλό λειτουργικό κόστος!

4. Μπορείς να παραγγείλεις από όπου κι αν βρίσκεσαι, ενώ τα έξοδα αποστολής είναι μηδενικά για παραγγελίες άνω των 40 ευρώ και από €2.40 για μικρότερες αγορές!

5. Υπάρχουν super προσφορές τις οποίες μπορείς να τις τσεκάρεις όλες ανά πάσα στιγμή με ένα κλικ εδώ! Κι έτσι να αγοράσεις την αγαπημένη σου μάσκαρα τόσο οικονομικά που θα μπορείς να πάρεις κι εκείνο το πολυπόθητο berry κραγιόν που είναι τάση για το φθινόπωρο!

Επιστρέφω στο αγαπημένο μου online store προτού προλάβουν και γίνουν τα δικά μου αγαπημένα sold out! Και ίσως τελικά να μην έπρεπε να μοιραστώ τόση πληροφορία για το themirror.gr… Anyway, εγώ κι εσύ θα σερφάρουμε στο εξής εκεί μαζί!

Read More

And More