Τι έπαθε το πρόσωπο της Drew Barrymore

Η Drew Barrymore είναι ένα από τα κορίτσια που αγαπάμε! Γιατί είναι beauty junkie και ταυτιζόμαστε α-πό-λυ-τα και γιατί δεν διστάζει να τσαλακώνει την εικόνα της με κάθε ευκαιρία. Ή μάλλον, να είναι αληθινή και να κάνει αληθινά πράγματα όπως καθεμία από εμάς με κάθε ευκαιρία. Όπως ας πούμε, αυτό εδώ…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Drew Barrymore (@drewbarrymore) στις


Πριν λίγες μέρες, λοιπόν, η ίδια ανέβασε την photo που βλέπεις παραπάνω στην οποία το πρόσωπό της με μια πρώτη, πρόχειρη ματιά φαίνεται να έχει ρυτίδες. Στην πραγματικότητα, όμως, στο πρόσωπό της δεν έκανε τίποτα από αυτά αλλά έκανε μια ειδική μάσκα, την Hanacure, η οποία σύμφωνα με την ίδια όταν αφαιρείται κάνει την επιδερμίδα σου να δείχνει δέκα χρόνια νεότερη, άρα και εσένα! Μάλιστα, η ίδια είναι τόσο fan της συγκεκριμένης μάσκας που λέει ότι της άλλαξε την ζωή.
BTW: φυσικά και η μάσκα που έκανε η Dre Barrymore ήταν από την Κορέα και στο βίντεο παρακάτω μπορείς να δεις περισσότερα για το πώς την φοράς, τι κάνει και το before- after αποτέλεσμα που έχει στην επιδερμίδα!


Εν τω μεταξύ, η παραπάνω photo της Drew ανήκει στο πλαίσιο του #beautyjunkieweek όπως την έχει ονομάσει και όλες τις προηγούμενες μέρες μας τροφοδοτεί με photos από αγαπημένα της προϊόντα. Και αυτό που πρέπει οπωσδήποτε να δεις είναι τα 3790 διαφορετικά προϊόντα που έχει στο μπάνιο της!

Και αυτό…


Μυst have το dry shampoo της Klorane, το νεράκι ντεμακιγιάζ Bioderma και το χορταστικό βαζάκι με την all time classic Nivea!

Αλήθεια, εσύ έχεις κάποια από τα προϊόντα που λατρεύει η Drew στο δικό σου μπάνιο;

Read More

And More