Τι να φορέσεις ανάλογα με την ηλικία σου: Στα 20, στα 30, στα 40!

Λένε ότι η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, αλλά όταν πρόκειται για τoν τρόπο ντυσίματος και το στιλ, είναι επίσης μια αρκετά αξιόπιστη ένδειξη του τι ακριβώς είναι κατάλληλο για να φορέσεις.

Για αυτό η fashion editor τoυ TLIFE Σοφία Σούζα συγκέντρωσε ακόμα μια φορά για εσένα τις πιο stylish επιλογές της αγοράς που μπορείς να κάνεις ανάλογα με την ηλικία σου, για να ρίξεις μια ματιά και να αποφασίσεις πριν πας για ψώνια.


Κάνε “κλικ” επάνω στις εικόνες για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Η δεκαετία των 20 είναι η περίοδος για να παίξεις με το στιλ σου για να ανακαλύψεις αυτό που σε εκφράζει. Αυτή τη σεζόν φόρεσε denim σε συνδυασμό με δέρμα. Οι νέες τάσεις σου επιτρέπουν να φορέσεις το floral σε χαλαρές γραμμές και να το αναδείξεις με suede παπούτσια. Σήμα κατατεθέν των εμφανίσεών σου είναι τα funky αξεσουάρ.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Στη δεκαετία των 30 έχεις καταλήξει στο τι ταιριάζει στο σώμα και το γούστο σου και έχεις αρχίσει να διαμορφώνεις το στιλ σου. Φέτος μπορείς να παίξεις με masculine κομμάτια αλλά με sexy λεπτομέρειες και κομψές επιρροές.

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

/
Στα 40 έχεις διαμορφώσει πια το προσωπικό σου στιλ. Διατήρησε λοιπόν elegant ύφος σε κάθε σου εμφάνιση. Μικρές λεπτομέρειες και κομψά αξεσουάρ θα προσφέρουν στα look σου το φίνο αποτέλεσμα που ταιριάζει στην ηλικία σου!

Κάνε “κλικ” επάνω στην εικόνα για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More