Μαρία: “Τι πρέπει να κάνω; Να κοιτάξω για κάποιον άλλον; Και αν αυτός μ’ αγαπάει ακόμα;”

Γεια σας κορίτσια και αγόρια! Έχω διαβάσει πολλές από τις ιστορίες σας και θα ήθελα να σας διηγηθώ τη δική μου.

Πριν από ένα περίπου χρόνο στο σχολείο μου μία φίλη μου μού σύστησε έναν καλό της φίλο, ο οποίος είναι συμμαθητής μας, που τον ήξερε από παλιά. Ήρθανε τότε τα πάνω κάτω. Μία μέρα στην ώρα των καλλιτεχνικών πολλές φίλες μου άρχισαν να μας κάνουν προξενιό και εγώ και αυτός δεν νιώθαμε άνετα, αλλά μετά πήραμε αέρα και αρχίσαμε να ψάχνουμε για ημερομηνίες για το “γάμο” μας.

Μετά από κάποιο χρονικό διάστημα αυτός έκανε viber και μου ζήτησε το τηλέφωνό μου. Αφού του το έδωσα αρχίσαμε και συζητούσαμε για πολλά θέματα όπου καταλήξαμε να αποκαλούμε ο ένας τον άλλον “μωρό μου” λες και ήμασταν ζευγάρι. Μετά από καιρό αυτό διακόπηκε γιατί έφτασαν οι διακοπές και ο καθένας θα έπαιρνε το δρόμο του.

Τα Χριστούγεννα αυτός μου ζήτησε να τα φτιάξουμε και εγώ δέχτηκα. Τις πρώτες μέρες ήταν όλα τέλεια και ζήτησα από αυτόν λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω τι είχε συμβεί και έτσι μου έδωσε όσο χρόνο ήθελα. Για να μην τα πολυλογώ αργότερα αυτός μου ζήτησε χρόνο για άλλες τρεις φορές και καταλήξαμε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να χωρίσουμε.

Τώρα πρόσφατα, αφού είμαστε φίλοι τώρα πια, του έγραψα στο viber “τι κάνει” και αυτός απάντησε ότι είναι χάλια γιατί έπεσε με το ποδήλατο και χτύπησε πολύ άσχημα και τον πάνε στο νοσοκομείο.

Τον κράτησαν εκεί τρεις μέρες και εγώ τη δεύτερη πήγα και τον είδα. Χάρηκε πολύ όταν πήγα (το ίδιο κι εγώ) και συζητούσαμε ώσπου πέρασε η ώρα και έπρεπε να φύγω. Σηκώθηκα και τον αγκάλιασα σαν να μην υπήρχε αύριο γιατί είχα να τον αγκαλιάσω από τότε που χωρίσαμε. Τελικά έφυγα και πιστεύω πως ακόμη κάτι υπάρχει μεταξύ μας.

Θέλω τη γνώμη σας… Τι πρέπει να κάνω; Να κοιτάξω για κάποιον άλλον; Και αν αυτός μ’ αγαπάει ακόμα; Θα ήθελα να με βοηθήσετε σχετικά με αυτό το θέμα και θα με κάνετε πολύ χαρούμενη.

Μαρία


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Γιατί ματάκια μου τα εύκολα τα κάνετε δύσκολα; Αν νιώθετε κάτι ο ένας για τον άλλον, γιατί να μην είστε μαζί; Μπορείς απλά να του πεις; “Σε σκέφτομαι πολύ και μου λείπεις. Αν και εσύ νιώθεις το ίδιο μήπως να ξαναδοκιμάζαμε να είμαστε μαζί;” ‘Η θα δεχτεί και όλα οκ ή θα αρνηθεί και εσύ θα μπορείς ανεμπόδιστα πλέον από συναισθηματισμούς να προχωρήσεις στην ζωή σου, να είσαι ανοιχτή για ένα νέο φλερτ και κυρίως να αφοσιωθείς στα μαθήματά σου στις φίλες σου και στις δραστηριότητές σου. Καλή επιτυχία ότι κι αν αποφασίσεις να κάνεις.

  2. πολύ γλυκιά ιστορία! Σου γράφω με ένα πλατύ χαμόγελο σχηματισμένο. Εαν θες την άποψή μου σχετικά με το τί να κοιτάξεις…να κοιτάξεις τα μαθήματά σου!!!! Ζήσε την εφηβεία σου, φλέρταρε, γέλα, αγάπησε… είναι όμορφα χρόνια, ανέμελα. Και βέβαια σ αγαπάει, όπως τον αγαπάς κ εσύ… κ κάθε που τον σκέφτεσαι θα νιώθεις αγάπη ακόμα κ στα 60.Είναι αγνό συναίσθημα. Γιατί η ίδια η ζωή είναι αγάπη κ το πιό πληγωμένο πλάσμα θεραπεύεται με αγάπη. Μην κοιτάς που αυτό ξεφτίζει στα μάτια μας με την πάροδο των χρόνων. Παρεμβάλλονται πολλά κ ξεχνιέται αυτή η αλήθεια, όπως ο φόβος, οι προσδοκίες,η τάση να παραγκωνίζονται τα συναισθήματα κ να τα περνάμε όλα απο το φίλτρο της λογικής κ.α. Όμως εσύ γιατί βιάζεσαι να μεγαλώσεις; Πες μας τα όνειρά σου για το μέλλον!

  3. Να κάτσεις να διαβάσεις γιατι έρχονται δύσκολοι καιροί.

  4. κοπελια διαβασμα! 2-3 χρονια ειναι θα περασουν, δεν εχεις και τοση πολυ αναγκη απο αγορι πια! εχεις μετα ολοοοο το χρονο να ασχολεισαι, συγκεντρωσου σ αυτη μη μια δουλεια που εχεις να κανεις σαν μαθητρια τωρα και αστα τα αλλα

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More