Τι προβλημάτισε την Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει επιστρέψει, μετά τις ολιγοήμερες διακοπές του Πάσχα, στο καθημερινό της πρόγραμμα. Αυτό περιλαμβάνει, εκτός από την φροντίδα των δύο γιων της και του συζύγου της, Θοδωρή Μαραντίνη, την ενασχόλησή της με το showroom και τις συλλογές ρούχων που υπογράφει. Τα τελευταία χρόνια αυτό το κομμάτι της ζωής της έχει απορροφήσει το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειάς της και έχει εξελιχθεί σε μεγάλη αγάπη.

Η μόδα ήταν πάντα ένα κομμάτι που την ενδιέφερε αλλά πλέον ασχολείται με απόλυτο επαγγελματισμό με αυτό τον χώρο. Τα ρούχα που σχεδιάζει γίνονται ανάρπαστα και εκείνη και οι συνεργάτες της δεν προλαβαίνουν να δέχονται παραγγελίες. Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία της δημιουργίας κάθε κομματιού που πουλάει και για αυτό βρίσκεται συνεχώς σε “τρέξιμο”.

Το μεσημέρι της Παρασκευής η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους κατά τη διάρκεια μιας ακόμα διαδρομής προς τη δουλειά. Η φάτσα της είναι προβληματισμένη αφού “κόλλησε” στην κίνηση.

Read More

And More