To TLIFE γιορτάζει τα Χριστούγεννα με 6 διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz!

Καλά Χριστούγεννα ή Merry Christmas! Το TLIFE γιορτάζει φέτος τη γέννηση του Θεανθρώπου με 6 διάσημες κυρίες της ελληνικής showbiz που μας αποκαλύπτουν πώς θα περάσουν τις φετινές γιορτές τους και ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα της ζωής τους.
Τα σπίτια από νωρίς έχουν φορέσει τα γιορτινά τους, οι μυρωδιές έχουν πλημμυρίσει τις κουζίνες και όλοι περιμένουμε να καθίσουμε με την οικογένεια και τα αγαπημένα μας πρόσωπα, γύρω από το γιορτινό τραπέζι… Πώς περνούν όμως, αυτές τις ξεχωριστές μέρες οι αγαπημένες σου celebrities;


Κατερίνα Καραβάτου
Πώς θα περάσεις τις φετινές γιορτές;
“Θα περάσουμε τις γιορτές οικογενειακά, όπως κάνουμε συνήθως αυτές τις μέρες. Υπάρχει μια περίπτωση να φύγουμε για μια μέρα οι τρεις μας, αλλά αυτό δεν το ξέρω σίγουρα. Όπως πάντα, όμως, θα είμαστε όλοι μαζί. Η μητέρα μου έχει ήδη έρθει από τη Θεσσαλονίκη και θα έρθουν και οι γονείς του Κρατερού για να γιορτάσουμε οικογενειακώς τα Χριστούγεννα”.

Ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που θυμάσαι;
“Δόξα τω Θεώ είμαι αρκετά τυχερή και έχω περάσει όμορφα στις γιορτές, ακόμη και όταν τα πράγματα δεν ήταν καλά. Προσπαθώ να βρίσκω ωραία πράγματα, ακόμη και όταν δεν είναι όλα τέλεια. Κυρίως μαζευόμαστε όλη η οικογένεια στις γιορτές, πάντα έχω όμορφες αναμνήσεις. Αν ξεχωρίζω κάποια Χριστούγεννα είναι αυτά που έχω περάσει στα Χανιά, όταν ήμουν μικρότερη και μου άρεσαν πάρα πολύ -γιατί συνήθως στα Χανιά πηγαίνω καλοκαίρι και ήταν η πρώτη φορά που πήγαινα χειμώνα-. Και γενικά οι μονοήμερες εξορμήσεις (μόνο για την παραμονή των Χριστουγέννων) που πάμε με τον Κρατερό και την Αέλια, μου αρέσουν πολύ! Και φυσικά και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι ξεχωριστά, γιατί θα έχουμε και το μωράκι που ετοιμάζεται σιγά σιγά και όλα αυτά έχουν μια μεγαλύτερη συγκίνηση”.
Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;
“Εύχομαι σε όλους αυτές οι γιορτές να περάσουν όπως επιθυμεί ο καθένας, με αυτούς που επιθυμεί. Εύχομαι να επικρατήσει ηρεμία και ησυχία και εύχομαι να επικρατήσει η αγάπη μεταξύ μας. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ δύσκολη και εύχομαι η επόμενη να είναι πραγματικά πολύ διαφορετική. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου για όλους”.

Ρούλα Κορομηλά

Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα;

“Αποφάσισα να παραμείνω εντός και ως σωστή οικοδέσποινα θα φροντίσω να περάσουν μοναδικά μέσα σε χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, μυρωδιές και δώρα, αγαπημένα μου πρόσωπα αλλά και τα μέλη της οικογένειας μου, μεγάλα και μικρά… Μικρά και παιχνιδιάρικα…!!!”



Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;

“Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά, το 2016 να είναι μια δημιουργική και φωτεινή χρονιά γεμάτη από αγάπη και ηρεμία… Να είναι μια χρονιά πιο γενναιόδωρη απ´ ότι οι προηγούμενες, εκπληρώνοντας όνειρα, στόχους κι επιθυμίες… Μια χρονιά πιο αισιόδοξη, πιο ανθρώπινη, πιο ουσιαστική…”

Καλομοίρα
Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα;
“Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε με όλη την οικογένεια. Θα πάμε για φαγητό στο σπίτι της πεθεράς μου. Θα είναι και οι γονείς μου μαζί και θα περάσουμε μια όμορφη και ήσυχη οικογενειακή νύχτα”.

Ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που θυμάσαι;
“Τα Χριστούγεννα και το Πάσχα είναι ούτως ή άλλως οι αγαπημένες μου γιορτές. Λατρεύω όλες τις παραδόσεις που έχουμε και τις ακολουθώ… φαγητό, εκκλησία, κλπ! Για εμένα κάθε χρόνο αυτή η περίοδος είναι ξεχωριστή”.
Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;
“Αυτό που εύχομαι για φέτος είναι υγεία για τα παιδιά μου και όλα τα παιδιά του κόσμου. Και φυσικά υγεία για όλους. Καλά Χριστούγεννα”

Δούκισσα Νομικού

Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα;

Λόγω γυρισμάτων δεν προγραμμάτισα κάτι… Το σίγουρο είναι ότι θα περάσω τις γιορτές με την οικογένειά μου και τ’ αγαπημένα μου πρόσωπα! Είναι οικογενειακή γιορτή…

Ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που θυμάσαι;

Πάντα σκέφτομαι με νοσταλγία τις γιορτές και τα Χριστούγεννα των παιδικών μου χρόνων, που κατέβαινα τις σκάλες κρυφά και προσπαθούσα να δω πότε θα έρθει ο Άγιος Βασίλης από την καμινάδα για ν’ αφήσει τα δώρα κάτω από το δέντρο. Τις περισσότερες φορές απλά με έπαιρνε ο ύπνος στα σκαλιά περιμένοντάς τον κι όταν ξυπνούσα έβρισκα το δωράκι μου και φανταζόμουν ότι το ‘χε φέρει εκείνος… Γιατί ναι, υπάρχει Άγιος Βασίλης!

Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;

“Εύχομαι το 2016 να είμαστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι, ήρεμεοι… Να έχουμε ό,τι αγαπάμε στη ζωή μας και όσους αγαπάμε και να μπορέσουμε να ζήσουμε όσες περισσότερες μικρές στιγμές ευτυχίας μπορούμε. Να είμαστε λίγο πιο χαρούμενοι! Και φυσικά υγεία πάνω απ’ όλα, γιατί χωρίς την υγεία όλα τ’ άλλα είναι περιττά!”



Σίσσυ Χρηστίδου
Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα;
“Τα Χριστούγεννα όπως κάθε χρόνο τα μοιράζουμε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη γιατί είναι οι οικογένειές μας πάνω, οι δουλειές μας εδώ -και ο Θοδωρής θα είναι στο μαγαζί τις γιορτινές μέρες- οπότε τώρα θα είμαστε εδώ με τους γονείς μας στη Θεσσαλονίκη για την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων και μετά θα επιστρέψουμε Αθήνα”.

Ποια είναι τα πιο όμορφα Χριστούγεννα που θυμάσαι;
Τα πρώτα Χριστούγεννα με τον Φίλιππο είναι αυτά που θυμάμαι πιο έντονα. Ήταν πολύ ξεχωριστές γιορτές. Στολίσαμε παραπάνω και έγινε πιο οικογενειακό το κλίμα. Οι γιορτές έχουν άλλο νόημα όταν κάνεις παιδιά. Μέχρι τότε νομίζω δεν στολίζαμε καν”.
Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;
“Εύχομαι να είμαστε όλοι καλά, να είμαστε γεροί, δυνατοί και ενωμένοι. Γιατί όταν είμαστε ενωμένοι τα ξεπερνάμε όλα και τα δύσκολα γίνονται εύκολα”.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Πώς θα περάσεις τα φετινά Χριστούγεννα και τι θυμάσαι πιο πολύ από αυτές τις γιορτές;

Λατρεύω τα Χριστούγεννα! Θυμάμαι από μικρή να νιώθω απερίγραπτη χαρά, όταν πλησίαζαν αυτές οι ημέρες και πάντα ήθελα να τις περνάω με πρόσωπα που αγαπώ. Πλέον με τα κοριτσάκια μας έχουν αποκτήσει άλλο νόημα. Μου φαίνεται μοναδικό που κάνω μαζί τους πράγματα που και εγώ έκανα μικρή με την μαμά μου και την αδελφή μου. Από κουραμπιέδες και μελομακάρονα, μέχρι βόλτες στη στολισμένη Αθήνα.

Τι εύχεσαι για τα φετινά Χριστούγεννα;
“Εύχομαι σε όλο τον κόσμο υγεία και περισσότερα χαμόγελα”

Καλά Χριστούγεννα με υγεία και χαρά σε όλους!

Ρεπορτάζ: Νατάσσα Στρόβιλα, Εβίτα Τσιλοχρήστου
Επιμέλεια κειμένου: Νατάσσα Στρόβιλα
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp, ΟΚ!, Hello!, People, Εγώ!, Down Town, Instagram

Read More

And More