ΑΥΡΙΟ ΤΟ OLAY BEAUTY EVENT! Έλα να γνωριστούμε και να κερδίσεις δώρα!

Κάθε αφορμή για συνάντηση και beauty συζητήσεις είναι για εμάς γιορτή! Τις επόμενες μέρες, λοιπόν, ετοιμάσου να μπούμε σε γιορτινό mood και να αποκτήσουμε το τελειότερο πρόσωπο που είχαμε ποτέ μέχρι τα Χριστούγεννα (και όχι μόνο!).

Η Olay- η νούμερο 1 μάρκα περιποίησης επιδερμίδας του γυναικείου προσώπου στον κόσμο-το TLIFE κι εγώ θα σε περιμένουμε για τις επόμενες μέρες σε ένα κατάστημα Hondos Center για να γνωριστούμε από κοντά, να σου αποκαλύψουμε μαγικά tips ομορφιάς και περιποίησης προσώπου, να βρεις την σειρά Olay που σου ταιριάζει και να κερδίσεις πλούσια δώρα (ναι, φυσικά και θα είχαμε πλούσια δώρα για ΄σένα)!

Μερικές πρώτες συστάσεις (από τα αριστερά!) για τις αγαπημένες μου… κυρίες!
– Η Katie Holmes είναι η πρέσβειρα της Olay, αγαπά και χρησιμοποιεί εντατικά τις κρέμες και δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει αυτή την επιδερμίδα!
– H Total Effects της Olay 7-σε-1, ενυδατική αντιγηραντική κρέμα ημέρας με SPF15, είναι μια εύκολη λύση για πιο νεανική εμφάνιση της επιδερμίδας. Με 7 αντιγηραντικά πλεονεκτήματα σε 1, πλούσια σε βιταμίνες και 100 βραβεία σε όλο τον κόσμο είναι όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα μας.
FIY: Η Olay Total Effects CC Cream είναι η δική μου αγαπημένη αφού κάνει ενυδάτωση, αντιγήρανση, προστασία από την φωτογήρανση, εξασφαλίζει ομοιόμορφο χρωματικό τόνο στη στιγμή! Αν θες κι εσύ μια κρέμα- θαύμα που τα κάνει όλα, τότε μπορώ να σου την… δανείσω!
– Η Regenerist, αντιγηραντική κρέμα στοχευμένης δράσης 3 σημείων της Olay, είναι σχεδιασμένη για να βοηθά στην ορατή σύσφιξη των περιοχών του προσώπου που τείνουν να παρουσιάζουν χαλάρωση όπως η περιοχή των ματιών, το περίγραμμα του σαγονιού και ο λαιμός. Μειώνει την όψη των λεπτών γραμμών και ρυτίδων και αποκαθιστά την ελαστικότητα και την απαλότητα της επιδερμίδας για επιδερμίδα αναζωογονημένη και πιο σφριγηλή που δείχνει 10 χρόνια νεότερη σε 4 βδομάδες.
– Η Olay Regenerist Luminous είναι η καλύτερη σειρά της Olay ενάντια στις σκούρες κηλίδες αποκαλύπτοντας μια επιδερμίδα τόσο φωτεινή όσο και η λάμψη ενός μαργαριταριού, ενώ ταυτόχρονα μειώνει τις σκούρες κηλίδες μέσα σε 8 εβδομάδες.

Πλούσια δώρα!
Σε κάθε beauty event πέντε τυχερές θα κερδίσουν τέσσερα προϊόντα Olay, αξίας €59.98. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις κρέμες ημέρας και νυκτός από τις σειρές Total Effects και Regenerist! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φωτογραφηθείς με τον πιο… λαμπερό εαυτό σου! Οι νικήτριες θα ανακοινώνονται την ημέρα του κάθε event!

Τα υπόλοιπα από κοντά! Προς το παρών σημείωσε στην ατζέντα σου τις λεπτομέρειες για το πρώτο μας ραντεβού:
ΠΟΥ: HONDOS CENTER ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΠΟΤΕ: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
ΩΡΑ: 11.00-14.00

Read More

And More