Το κάνουν στις πασαρέλες! Πώς θα φτιάξεις μόνη σου το τέλειο nude βερνίκι!

΄Οτι δεν έχεις καταφέρει να βρεις εκεί έξω μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου! Ας πούμε: μας αρέσουν πολύ τα nude νύχια. Αλλά να που πιο εύκολο είναι να βρεις σπίτι όπως το θες (στα χρήματα που θες, στα τετραγωνικά που θες κουλουπού) παρά να βρεις το τέλειο nude βερνίκι!

΄Ομως, υπάρχει αυτό το υπερτέλειο beauty tip που η Miss Pop, μια από τις διάσημες nail artists που δημιούργησε και τα νύχια του οίκου Rodarte στο show για την σεζόν Spring/Summer 2016, μοιράστηκε με την beauty editor του Bazaar και αξίζει να το μάθεις!

/

“Είναι πολύ δύσκολο να βρεις το τέλειο nude! Μου αρέσει να ξεκινάω πάντα με ένα χρώμα που είναι πολύ πλούσιο και πηχτό nude και να το αραιώνω με διάφανο top coat. Το top coat σκέψου ότι καταλαμβάνει περίπου το 1/10 του βερνικιού”. Και αν θες και το τέλειο οπάκ nude η Miss Pop προτείνει το A Great Operatynity της OPI!

Αν παρά το υπερφανταστικό tip δεν θες να μπεις σε καμία διαδικασία να φτιάξεις το δικό σου nude βερνίκι, κάνε κλικ εδώ και βρες ποιο είναι το σωστό nude βερνίκι για τον τόνο της επιδερμίδας σου (ανοιχτή, μεσαία, σκούρα).

And More