Το πιο αγαπησιάρικο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Την Κυριακή γιορτάζει ο έρωτας, η αγάπη, τα ζευγάρια, το φλερτ… Καρδούλες παντού! Ευκαιρία να πάρεις δώρο, να δώσεις δώρο και να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου απολαμβάνοντας μια special day. Δεν ξέρω αν έχεις αποφασίσει τι δώρο θα του κάνεις, αλλά έχω να σου προτείνω κάτι πραγματικά ιδιαίτερο χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψεις χρήματα. Γιατί η επιτυχία ενός δώρου άλλωστε δεν κρίνεται στη χρηματική αξία, αλλά στη συναισθηματική. Μπορεί επίσης να είναι κάτι που θα συνοδεύει το δώρο σου. Μια ιδιαίτερη και πολύ μοντέρνα, σύγχρονη κάρτα ας πούμε. Λέγεται Google Photos, μπορείς να κατεβάσεις το application στο κινητό σου και να δημιουργήσεις κάτι πολύυυυ αγαπησιάρικο. Believe me!

Και γίνομαι πιο σαφής και πιο περιγραφική… Κατεβάζεις στο κινητό σου το Google photos, ανεβάζεις τις φωτογραφίες που θέλεις και δημιουργείς ένα love film, μια ταινία, ένα clip -όπως θέλεις πες το- γεμάτο αγάπη σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα. Αναμνηστικές φωτογραφίες από τις διακοπές σας, από χαρούμενες στιγμές σας… Μπορείς να ντύσεις την ταινία σου και με την ανάλογη μουσική φυσικά και να τη χαρίσεις στον αγαπημένο σου. Αν θέλεις κάτι πιο απλό, μπορείς να δημιουργήσεις ένα gif.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη φαντασία σου, μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις… Ακόμα και να κάνεις το παιχνίδι πιο πικάντικο. Για παράδειγμα, μπορείς να φορτώσεις φωτογραφίες που βρήκες και η ταινία σου να έχει τίτλο: “Πράγματα που θέλω να κάνω μαζί σου”. Όπως καταλαβαίνεις ο παραπάνω τίτλος αποτελεί ομπρέλα για πολλά πράγματα. Ένας ωραίος τρόπος να του κλείσεις το μάτι… Και ένας ωραίος τρόπος να τον αναστατώνεις στην καθημερινότητά σας, γιατί τον έρωτα τον γιορτάζουμε καθημερινά. Με λίγα λόγια, είναι ένα ωραίο παιχνίδι να του περνάς τα μηνύματά σου. Ε; Εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά!

Για να πάρεις μια γεύση, κάνε κλικ εδώ!

Μερικές ιδέες ακόμα… “Ατάκες που με έκαναν να σε σκεφτώ”, “Το σ’ αγαπώ σε όλες τις γλώσσες”, “Τι θα φοράω απόψε”… Φαντασία θέλει!

Και κάτι ακόμα που πρέπει να ξέρεις!
Το Google photos είναι ο καλύτερος τρόπος αποθήκευσης των φωτογραφιών σου. Με απεριόριστο χώρο αποθήκευσης υψηλής ανάλυσης ώστε να μην ανησυχείς ποτέ για το πού σώζεις τις εικόνες σου, με αυτόματη οργάνωση και μια τέλεια μηχανή αναζήτησης ώστε να βρίσκεις εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνεις. Το χρησιμοποιούν ήδη περισσότεροι από 100 εκατομμύρια χρήστες το μήνα. Κάτι θα ξέρουν…

Εάν θέλεις να κάνεις download το app κάνε κλικ εδώ: https://photos.google.com/apps

Read More

And More