Το στιλ της Kaia Gerber: Πάρε ιδέες από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις του νέου it girl

Η Kaia Gerber είναι το it model παύλα fashion girl της φετινής χρονιάς. Νομίζω ότι δεν χρειαζόταν να το αναφέρω για να το καταλάβουμε. Έχει σαρώσει τα catwalks, το βιογραφικό της μετράει ήδη πολλές συνεργασίες με μεγάλους οίκους και σχεδιαστές και παρόλο που είναι μόλις 16 χρονών έχει καταφέρει να γίνει μια από τις μούσες του Marc Jacobs. Ξέχασα κιόλας να αναφέρω το πιο σημαντικό, ότι δηλαδή μητέρα της είναι η Cindy Crawford. Οπότε ξεκάθαρα αυτό το κορίτσι δεν θα μπορούσε να είχε διαφορετική πορεία στο χώρο της μόδας και του modeling.

Είναι πανέμορφη και στιλάτη και σίγουρα κάθε της εμφάνιση έχει να μας διδάξει κάτι. Είναι cool, urban και απόλυτα σωστή στους συνδυασμούς. Αγαπημένα της fashion items; Από ότι έχουμε καταλάβει είναι τα biker boots, το denim shorts και το leather jacket. Ναι, αυτά είναι βασικά χαρακτηριστικά των outfits της Kaia.

Προς τα κάτω έχω συγκεντρώσει τις πιο πρόσφατες και in fashion εμφανίσεις που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός. Έτσι, για να πάρουμε μερικές ιδέες και να γνωρίσουμε καλύτερα αυτό το ταλαντούχο μοντέλο.


© Splash / Ideal Image

Σε μια preppy εμφάνιση επέλεξε να αναδείξει το ριγέ παντελόνι της με μαύρα αξεσουάρ. Αυτό που μας αρέσει περισσότερο είναι τα stappy medium heel shoes που επέλεξε για να ολοκληρώσει το σύνολό της.


© Splash / Ideal Image

Το καρό είναι hot trend για φέτος και η Kaia ξέρει να το συνδυάζει με τον πιο cool τρόπο. Ένα crop top, ένα oversized blazer και biker boots ήταν αρκετά για να αναδείξει αυτό το κομμάτι.


© Splash / Ideal Image

Το leather pants απόκτησε άλλο νόημα με το bomber jacket. Το λευκό crop top έκανε πιο fresh το αποτέλεσμα, ενώ τα μαύρα ankle boots πρόσθεσαν μια θηλυκή πινελιά στο σύνολο.


© Splash / Ideal Image

Ακόμα και οι glam εμφανίσεις του μοντέλου δεν έχουν υπερβολές. Ένα εκρού φόρεμα σε ρομαντικό ύφος είναι ό,τι πρέπει για κάθε ηλικία και στιλ.


© Splash / Ideal Image

Το φλοράλ είναι μια ακόμα δυνατή τάση για φέτος και η Kaia το συνδύασε με ένα σούπερ σύνολο. Βασικό κομμάτι ήταν ένα floral φόρεμα το οποίο “πάντρεψε” με ένα leather jacket και biker boots.


© Splash / Ideal Image

Επιστρέφουμε στο καρό και η Kaia έχει μια ακόμα ιδέα για να το συνδυάσουμε. Λευκά sneakers και bomber είναι τα κομμάτια κλειδιά που “έχτισαν” το σύνολο.

Η Kaia φοράει mim jeans (σαν εμάς) και το συνδυάζει με crop t-shirt και canvas high top sneakers.

Το crop flare pants είναι ότι πρέπει για να φορέσει τα αγαπημένα της biker boots και το leather jacket. Ολοκληρώνει το σύνολό της με το sooo hot αξεσουάρ της σεζόν, που δεν είναι άλλο από την τραγιάσκα.

Μεταφερόμαστε σε ένα άλλο look αλλά κρατάμε την τραγιάσκα. Σε αυτό το σύνολο τη φόρεσε με pink fur και ζιβάγκο, leather pants και ankle boots.

Η Kaia είχε κάνει μια athleisure εμφάνιση που μας άρεσε πολύ. Φόρεσε ένα oversized jacket σε συνδυασμό με tank top, pencil skirt και over knee boots σε sporty ύφος.

Η Kaia μας παροτρύνει να φορέσουμε το ντένιμ σορτς και το φθινόπωρο σε συνδυασμό με biker boots, leather jacket και… τραγιάσκα φυσικά!

Ένας chinos, ένα crop top και slippers είναι αρκετά για να μας αποδείξει η Kaia ότι το chic μπορεί να είναι και sooo cool.

Στο αγαπημένο της denim shorts πρόσθεσε μια in fashion τσάντα μπανάνα, δείχνοντάς μας πως αν έχεις φαντασία μπορείς να μεταμορφώσεις ακόμα κι ένα basic κομμάτι.

Η αγαπημένη σου πλισέ φούστα μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με sneakers και ένα crop τοπ. Το λέει και το fashion girl Kaia.

Read More

And More