Tom Hanks: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για τη μάχη της γυναίκας του με τον καρκίνο!

“Η Rita είναι πια πολύ καλά πια… Υποκλίθηκα στο θάρρος της”, αποκάλυψε ο Tom Hanks μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της γυναίκας του με τον καρκίνο. Η Rita Wilson διαγνώσθηκε με καρκίνο στο στήθος και τον περασμένο Απρίλη υπεβλήθη σε διπλή μαστεκτομή. Στο πλευρό της, σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της ήταν φυσικά ο Tom Hanks και τα παιδιά τους.
Ο Χολιγουντιανός σταρ, μιλώντας, για όλα όσα πέρασαν, αποκάλυψε πως η γυναίκα του είναι σίγουρη πως νίκησε την αρρώστια και δηλώνει πως τη θεωρεί “ευλογημένη” που είχε δίπλα της όσους αγαπά.

“Το πιο εντυπωσιακό είναι το πόσο δύναμη έδειξε και πόσο γρήγορα κατάφερε να συνέλθει… Τώρα πια όλοι γνωρίζουμε πως μια τέτοια κατάσταση είναι κόλαση για όποιον την περνά. Έρχεται ξαφνικά και τα πάντα σταματούν γιατί πρέπει να επικεντρωθείς μόνο σε αυτό”, είπε και συνέχισε: “Η Rita το έμαθε τον περασμένο Δεκέμβρη. Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά ήταν εντελώς διαφορετικά από κάθε άλλη φορά. Και τώρα ένα χρόνο μετά, φαίνεται να έχει ξεπεράσει πια τον κίνδυνο”.
“Η Rita και εγώ ήμαστε πολύ τυχερή γιατί είχαμε την οικονομική δυνατότητα να καλύψουμε τα ιατρικά έξοδα και να έχει την καλύτερη περίθαλψη. Εγώ, το μόνο όμως, που μπόρεσα να κάνω όταν προέκυψε το πρόβλημα ήταν να υποκλιθώ στο θάρρος της γυναίκας μου. Ο Θεός ευλόγησε την γυναίκα μου και τη θέλησή της για ζωή”, συμπλήρωσε χαρακτηριστικά.

Τέλος, ο Tom Hanks δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί και σε κάποια περιστατικά που τον προβλημάτισε πολύ. Όσο εκείνος περνούσε δύσκολες ώρες τον προσέγγισαν διάφοροι “τσαρλατάνοι” όπως λέει που παίζουν με τον ανθρώπινο πόνο και δίνουν ψεύτικες ελπίδες. “Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να πλουτίσουν από όσους υποφέρουν, κυρίως από καρκίνο. Σου λένε πήγαινε στην τάδε κλινική, κάνε την τάδε διατροφή κλπ και προσπαθούν να επωφεληθούν από τον πόνο σου”.
Ευτυχώς, η Rita κατάφερε να ξεπεράσει τον κίνδυνο και τώρα πια είναι καλά!

Read More

And More