Τόνια Σωτηροπούλου: Ζητάει από τον Αλέξη Γεωργούλη να ελαττώσει τα γλυκά! Βίντεο

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Αλέξης Γεωργούλης ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται πρεσβευτές μιας σπουδαίας καμπάνιας. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του μη κερδοσκοπικό σωματείου I LIVE FOR ME με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου.

Η όμορφη ηθοποιός δεν είναι η πρώτη φορά που στηρίζει τους σκοπούς του σωματείου. Αυτή τη φορά όμως έχει δίπλα της κι ένα από τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα. Στο παρακάτω βίντεο εξηγούν το στόχο της καμπάνιας που ονομάζεται #GiveitCampaign και θα δεις την Τόνια να ζητά από τον Αλέξη να… κόψει τα γλυκά!

Τo βίντεο είναι πραγματικά απολαυστικό!

Στόχος της καμπάνιας είναι η ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για τη σπουδαιότητα της πρόληψης του καρκίνου. Το πιο σημαντικό όπλο απέναντι στον καρκίνο είναι η πρόληψη. Η Τόνια και ο Αλέξης σου εξήγησαν τι πρέπει να κάνεις!

Οι δύο ηθοποιοί αγκάλιασαν με ενθουσιασμό την πρωτοβουλία και πρωταγωνιστούν στο βίντεο της καμπάνιας, καλώντας όλους εμάς να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με το I LIVE FOR ME για τρίτη συνεχή χρονιά. Το σωματείο προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε ασθενείς με καρκίνο και άλλα χρόνια νοσήματα. Πιστεύω ότι ο κόσμος θα μας υποστηρίξει και στη φετινή μας προσπάθεια, ώστε να προσφέρουμε το χαμόγελο αλλά και τη γνώση σε όσο το δυνατό περισσότερους ανθρώπους».

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος σε κοινωνικά θέματα, που συνεργάζεται για πρώτη φορά μαζί τους, δήλωσε: «Είναι μεγάλη μου χαρά και ευχαριστώ το I LIVE FOR ME για την ευκαιρία που μου δίνει να συμμετέχω σε μια ενέργεια με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα, όπως η πρόληψη καρκίνου».

Ο πρόεδρος του I LIVE FOR ME, Δρ. Νίκος Μεταξωτός, MD, PhD, Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, δήλωσε σχετικά: «Η καμπάνια #GiveitCampaign αποτελεί ουσιαστικά μία προσπάθεια να συνειδητοποιήσουμε ότι πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι στην αντιμετώπιση του καρκίνου

Read More

And More