Τζένη Μπαλατσινού: Ρομαντικό γεύμα με το νέο της σύντροφο! Φωτογραφίες

Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Ανδρέας Παππάς είναι full in love. Το ζευγάρι σε λίγους μήνες θα γιορτάσει την πρώτη του επέτειο, αφού γνωρίστηκε στις αρχές Ιανουαρίου του 2015 μέσω κοινών φίλων και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους είναι πολύ ευτυχισμένοι και πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Ο φωτογραφικός φακός του YOU συνάντησε την παρουσιάστρια του «Jenny-Jenny» μαζί με τον νεαρό επιχειρηματία να απολαμβάνουν το μεσημεριανό τους στο «Malconi’s», στο Κολωνάκι, που περιλάμβανε σαλάτα και λευκό κρέας, ενώ ήπιαν από ένα ποτήρι λευκό κρασί.

Ποιος είναι ο άνδρας που της έχει κλέψει την καρδιά

Ο Ανδρέας Παππάς είναι ευγενής, γεμάτος ενέργεια, με χιούμορ και πολύ θετική σκέψη για τη ζωή. Ο 38χρονος γοητευτικός επιχειρηματίας προέρχεται από μια αστική οικογένεια χαμηλών τόνων, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Καβάλα. Ο ίδιος σπούδασε στη Βοστόνη Οικονομικά και Marketing, ενώ τον τελευταίο χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Αθήνα όπου και δημιούργησε τη δική του κατασκευαστική εταιρεία, με συνεργασίες στη βόρεια Ελλάδα αλλά και στο Iσραήλ.

Λατρεύει το τένις, όπως και η Τζένη, και μάλιστα οι δυο τους συχνά-πυκνά οργανώνουν τουρνουά σε γνωστό αθλητικό κέντρο των βορείων προαστίων. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, αφού όταν ο Ανδρέας την είδε για πρώτη φορά από κοντά στη Θεσσαλονίκη την ερωτεύτηκε αμέσως, ενώ κι εκείνη δεν είπε «όχι» στο διακριτικό και ευγενικό φλερτ του. Τ ζευγάρι, για να αποφεύγει τα φλας των παπαράτσι, οργανώνει μίνι αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς όπου απολαμβάνουν ανενόχλητοι μοναδικές στιγμές.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More