Τζούλια Αλεξανδράτου: Η εμφάνισή της στο The 2night Show, η επιστροφή της στην Ελλάδα και οι παιδικές φωτογραφίες!

Είχε απασχολήσει όσο κανένα άλλο νέο κορίτσι της showbiz όταν αποφάσισε να γυρίσει ερωτική ταινία και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από τα media και τον υπόλοιπο κόσμο… Ο λόγος για την Τζούλια Αλεξανδράτου που λίγα χρόνια μετά έφυγε στο εξωτερικό, παντρεύτηκε και ζει στην Βιέννη με τον σύζυγό της Κριστιάν Καρποζίλο. Άλλωστε και η ίδια πια συστήνεται ως Ιουλία Καρποζίλου στα κοινωνικά δίκτυα.

Για τη νέα της ζωή πρόκειται να μιλήσει στις 17 Φεβρουαρίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night Show, την ημέρα της πρεμιέρας του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha. Όσο για τους καλεσμένους του Πέτρου; Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο καλεσμένος δεν προέρχεται από τον χώρο της πολιτικής όπως ακούστηκε κι έχουμε να τον δούμε πάνω από τέσσερα χρόνια στην τηλεόραση… Οι τρίτοι καλεσμπένου του θα είναι οι παρουσιαστές του World Party, Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης.

H Tζούλια ερχόμενη στην Ελλάδα, έδειξε πόσο της είχε λείψει το σπίτι της στη Γλυφάδα και η μητέρα της, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες στο Facebook. Mεταξύ αλλων ανέβασε και πολλές από τα παιδικά της χρόνια.

Δημοσιεύτηκε από Ioulia Karpozilou στις Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016

Δημοσιεύτηκε από Ioulia Karpozilou στις Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2016

Read More

And More