Βαριέσαι να λούζεις τα μαλλιά σου; Δες το πιο αξεπέραστο gadget που κυκλοφόρησε ποτέ!

Βιωματικό άρθρο no 46661: μέσα στα resolution του 2016 ήταν να πηγαίνω εντατικά γυμναστήριο. Και μέχρι αυτή την στιγμή που πληκτρολογούνται αυτές οι γραμμές το κάνω σχεδόν καθημερινά. Αλλά η συνάρτηση γυμναστήριο και ιδρώτας μεταφράζεται σε καθημερινό λούσιμο. Το οποίο καθημερινό λούσιμο για κάποια που έχει δυο μέτρα μαλλιά δεν είναι εύκολη υπόθεση. Μέχρι που έπεσα πάνω σε αυτό το gadget!

Λοιπόν, υπάρχει αυτή η εταιρία στο εξωτερικό, η PonyDry η οποία έχει λανσάρει το πιο τρελό gadget από καταβολής μπιουτοκόσμου. Πρόκειται για ένα κάτι-σαν-κάλτσα gadget μέσα στο οποίο βάζεις το μήκος των μαλλιών σου σαν ponytail, ασφαλίζεις κι έτσι μπορείς να λούσεις μόνο την ρίζα απ’ όπου εκκρίνεται η λιπαρότητα. Και αν θες την γνώμη μου, αυτό το gadget μπορεί και να σώσει τίποτα ταλαιπωρημένες άκρες εκεί έξω. Αρκεί, βεβαίως, να μην έχεις περάσει το προηγούμενο βράδυ σου σε club που καπνίζουν (δεν ξέρω αν υπάρχουν ακόμη club. Έτσι το ΄πα. Όταν εγώ, πάντως, ήμουν 18 είχαμε).

Πάρε μια γεύση από το PonyDry παρακάτω…

Και ναι, είμαι εγώ εκείνη η beauty editor που υπερενθουσιάζεται με κάτι τέτοια και τώρα είμαι στην διαδικασία που ψάχνω τα τι και τα πώς για να το παραγγείλω από εδώ.

Εν τω μεταξύ, αν βαριέσαι να λούζεσαι κάθε μέρα αλλά δεν ενθουσιάστηκες όσο εγώ με αυτό το gadget, κάνε κλικ εδώ και δες πώς να εκπαιδεύσεις τα μαλλιά σου να μην είναι τόσο λιπαρά. Άρα, λιγότερα λουσίματα!

Read More

And More