Victoria Secret show 2016: όλες οι λεπτομέρειες για το μακιγιάζ και τα μαλλιά των Αγγέλων! Ποια προϊόντα χρησιμοποιήθηκαν!

Όταν οι Άγγελοι της Victoria Secret περπατούν στο catwalk δεν μπορεί παρά το θέμα της ημέρας (που θα μας στοιχείωνει για όλο τον υπόλοιπο μήνα, γιατί στ’αλήθεια, υπάρχουν αυτά τα σώματα;) να είναι αυτό. Και ως beauty στήλη δεν γίνεται παρά να κάνουμε focus στο μακιγιάζ και τα μαλλιά και να σου μεταφέρουμε λεπτομέρειες που θα υιοθετήσεις κι εσύ στο σπίτι σου. Κράτησε σημειώσεις, λοιπόν!

Το μακιγιάζ των Αγγέλων!

Το μακιγιάζ έγινε από τον Tom Pecheux ο οποίος δημιούργησε beauty looks που ισορροπούσαν ανάμεσα στο γαλλικό elegance και το αμερικάνικο glamour, όπως περιέγραψε κι ο ίδιος. “Χρησιμοποίησα φρέσκους και απαλούς τόνους για να τονίσω τη φυσική λάμψη και τα μοναδικά χαρακτηριστικά των μοντέλων”, σημείωσε ο Tom Pecheux ο οποίος φέτος δεν χρησιμοποίησε καθόλου πούδρες προκειμένου η επιδερμίδα να είναι πιο λαμπερή και καθόλου ματ. Επίσης, πολύ μεγάλη έμφαση δόθηκε στα ζυγωματικά των μοντέλων τα οποία τονίστηκαν με crystal, bronze ή copper τόνους ανάλογα με την φυσική απόχρωση της επιδερμίδας (ανοιχτή, μεσαία, σκούρα αντίστοιχα).

Για τα μάτια, ο Tom Pecheux χρησιμοποίησε μια μίξη από απαλό γκρι και καφέ μέχρι το κόκαλο του ματιού που σετάρονταν τέλεια με την λεπτή και ελαφρώς τραβηγμένη γραμμή eyeliner. Τέλος, για να τονίσει τις βλεφαρίδες της χρησιμοποίησε τρεις στρώσεις από τη νέα Epic Mascara της Max Factor. Το tip που έδωσε ο Tom Pecheux ήταν το εξής: “Για να έχεις περισσότερο όγκο στις βλεφαρίδες σου άφησε τη μάσκαρα να στεγνώσει για ελάχιστα δευτερόλεπτα ανάμεσα στις εφαρμογές!”.


Τέλος, για τα χείλη ο Tom Pecheux χρησιμοποίησε δύο αποχρώσεις από τα νέα υγρά ματ κραγιόν Velvet Lip Matte Adorned και Perfection και από πάνω τοποθέτησε ένα touch διάφανο gloss για extra λάμψη.

Επίσης, λίγο πριν το show ο Tom Pecheux ανέβασε photo από το μαγικό του beauty case με το οποίο έκανε το μακιγιάζ των Αγγέλων!


Τα μαλλιά των Αγγέλων!

Τα μαλλιά των Αγγέλων έγιναν από τον hair stylist Anthony Turner και την δημιουργό του Beachwaver, Sarah Potempa. Μιλώντας στο αμερικάνικο Cosmopolitan ο Turner είπε πως ήθελε τα μαλλιά να είναι “λίγο sexy και λίγο rock and roll”. Σαν πρώτο βήμα ο ίδιος ψέκασε σε νωπά μαλλιά ένα spray από την L’Oreal Professionnel: “Θέλαμε να εξασφαλίσουμε κράτημα στην μπούκλα ώστε να μην πέσει κατά την διάρκεια του show. Μετά από αυτό στέγνωσαν τα μαλλιά των μοντέλων χρησιμοποιώντας τα δάχτυλα. Έπειτα, τοποθετήθηκαν extensions στα μοντέλα για να προσθέσουν όγκο και όχι μήκος και με το Beachwaver Pro Professional Rotating Curling Iron έκανε κυματισμούς στα μαλλιά. Το μυστικό ήταν να δουλέψει σε τυχαίες τούφες και να τυλίξει τα μαλλιά προς διαφορετικές κατευθύνσεις προκειμένου να δημιουργήσει ένα πιο messy αποτέλεσμα. Τέλος, με μια χτένα με αραιά δόντια χτένισε τα μαλλιά κατά μήκος και τιθάσευσε τα τριχάκια που πετούσαν με το λαδάκι μαλλιών Mythic Oil της L’Oreal. Για τα μοντέλα με τα afro μαλλιά, χρησιμοποίησε την κρέμα φινιρίσματος Quai Finishing Creme.


Όσον αφορά το μαγικό beachwaver κοστίζει περίπου $200 και το εντοπίσαμε online στην επίσημη σελίδα, δηλαδή εδώ. Όσον αφορά τον τρόπο που λειτουργεί είναι πανεύκολος καθώς εσύ απλώς τυλίγεις τα μαλλιά σου γύρω από το σίδερο και αυτό λειτουργεί αυτόματα και κάνει όλη τη δουλειά!


Και το αποτέλεσμα στα μαλλιά…

Read More

And More