Βίκυ: “Το πρόβλημά μου είναι η σχέση που διατηρεί με την πρώην του”

Καλησπέρα σας!
Χρειάζομαι κι εγώ τη γνώμη σας πάνω σε κάτι που με απασχολεί, με ενοχλεί και πραγματικά κάποιες φορές με τρελαίνει…

Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω μια σχέση. Ο σύντροφός μου πριν από μένα είχε μια μεγάλη σχέση για πέντε χρόνια. Όταν γνωριστήκαμε δεν είχε χωρίσει ακόμα. Τελικά χώρισε και από τότε είμαστε μαζί κανονικά.

Το πρόβλημά μου είναι η σχέση που διατηρεί με την πρώην του. Μου το είχε εξηγήσει από την αρχή ότι τη θεωρεί έναν πολύ δικό του άνθρωπο, δεν θέλει να τη βγάλει από τη ζωή του, απλά έχει τελειώσει το ερωτικό κομμάτι. Οκ. Το δέχτηκα.

Έχει περάσει όμως τόσος καιρός από τότε που χώρισαν και η τηλεφωνική τους επικοινωνία είναι σχεδόν καθημερινή. Επειδή εκείνη δεν έχει κάνει ακόμα άλλη σχέση, όταν της συμβαίνει κάτι παίρνει τον δικό μου σύντροφο κι εκείνος τρέχει. Και πόσα μπορεί να μην ξέρω…

Πείτε μου, εσείς όλο αυτό το βρίσκεται φυσιολογικό; Εκείνος, όταν πια άρχισα να αντιδρώ και να διαμαρτύρομαι, προσπαθεί να με καθησυχάσει λέγοντάς μου ότι δεν τρέχει τίποτα, ότι είναι απλά ένας δικός του άνθρωπος και τέτοια. Εγώ όμως δεν καλύπτομαι από αυτές τις απαντήσεις. Ποιος άνθρωπος χωρίζει και διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με την πρώην;

Πείτε μου… Θα ακούσω με μεγάλο ενδιαφέρον τις γνώμες σας. Τις χρειάζομαι γιατί νομίζω ότι θα τρελαθώ.

Βίκυ


ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ;

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Κοριτσάκι μου καλό χαρά στην υπομονή σου…

  2. Να παρεις τα μετρα σου, εχεις αργήσει πολύ… η πρωην παιζει το παιχνιδακι της πονηρα και κατινίστικα, το αγόρι σου ή το ΄χει δίπορτο ή είναι αφελώς εύπιστος και καλός..Δώστου τελεσίγραφο.

  3. Καλά σου λέει ο αιγόκερως….φιλιά κ παπαριες με πρώην δεν υπάρχει.χαρα στο κουράγιο σου.εμενα μπορεί ο πρώην μου να μην διατηρούσε επαφές με την πρώην του αλλά διατηρούσε ή μάνα του κ αυτό ήταν ήδη αρκετά ψυχοφθόρο κ διέλυσε την σχέση μου.αργα ή γρήγορα θα κάνεις μπαμ

  4. ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ! ΠΟΤΕ μην πιστεύετε τέτοια “ξεκαθαρίσματα” του στυλ “είναι δικός μου άνθρωπος, έφυγε το ερωτικό μπλα μπλα μπλα”. Βρωμάει! Και μάλιστα πολύ. Τον παίρνει τηλέφωνο και τρέχει και την δικαιολογεί ότι “δεν έχει ακόμα σχέση”; Έλα κορίτσι μου, μην ξοδεύεις τα νιάτα σου σε τέτοιες καταστάσεις. ΔΙΚΟΣ του άνθρωπος έπρεπε να είσαι εσύ! Εάν δεν μπορεί να απογαλακτιστεί από την πρώην σχέση του με γεια του με χαρά του, αποχώρησε και μην κοιτάς πίσω, δεν χάνεις δα και το κελεπούρι, άσε την επόμενη να προβληματίζεται για το πόσα ΔΕΝ ξέρει. Ο τύπος είναι τραγικός απλά.

  5. Η αλήθεια είναι ότι δεν ακούγεται και πολύ φυσιολογικό, από την άλλη άμα γκρινιάξεις πολύ και τον ζαλίζεις το πιο πιθανό είναι να συνεχίσει να το κάνει, απλώς κρυφά. Το ότι το κάνει φανερά μάλλον δείχνει ειλικρίνεια, αλλά δεν είναι πολύ ωραίο για σένα. Κάνε μια συζήτηση μαζί του για να του πεις ότι σε ενοχλεί. Το πιο πιθανό είναι να αποστασιοποιηθεί αυτή άμα βρει κάποιον.

  6. Είναι λογικό να σε τρελαίνει γιατί δεν ειναι καθόλου νορμάλ η συμπεριφορά του αυτή. Δεν αξίζει αν τρέχει σε μια άλλη. Πρέπει να υπάρχουν όρια. Πες του να το ξεκαθαρίσει διαφορετικά δεν αξίζει ναι είσαι άλλο μαζί του γιατί θα υποφέρεις.

  7. Βίκη, ποια θα ηταν η σταση του συντροφου σου αν συνεβαινε το αντιστροφο; τον εχεις ρωτησει ποτε; εχει προσπαθησει ποτε να μπει στην θεση σου και να σου δωσει ενα δικιο;
    Κανεις και καμια δεν αντεχει σε μια σχεση που το παρελθον ειναι εκει..η σχεση δεν μπορει να συνεχιστει ετσι γιατι παντα καποιος θα πονα..
    Και ναι ειναι φυσιολογικο να αντιδρας..να ζηλευεις..να θυμωνεις και να του κανεις σκηνη, γιατι ο ιδιος επιτρεπει κατι που εχει τελειωσει και μου το αφησε στο παρελθον, να υπαρχει και τωρα…
    Δεν ξερω αν την γνωριζεις, αν στην εχει γνωρισει ποτε..παντως μια πρωην ποτε δεν επιστρεφει για καλο σκοπο..μπορει οντως ο δικος σου να το βλεπει τελειως αθωα -δεν το γνωριζουμε αυτο- ομως εκεινη; ποιος ο σκοπος της; Προσεχε..Αν δεν μπορει να σε καταλαβει εκεινος τοτε ποιος;
    Καλη τυχη

  8. κι όμως, συμβαίνει. συμβαίνει από την πλευρά του φίλου σου. γι’αυτό χώρισε. γιατί σε έχει ερωτευθεί. επίσης, συμβαίνει δυο πρώην εραστές να είναι φίλοι. όμως δεν κρατά για πάντα. κάποια στιγμή ένας σύντροφος πατάει πόδι και ολά μπαίνουν “στη θέση τους”. αυτός όμως στο είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή. ήταν ο τρόπος του για να χωρίσει χωρίς τύψεις. έτσι το εφτιαξε στο μυαλό του για να είναι οκ με την απόφασή του. το θέμα είναι πλέον, πως σε αυτή τη φιλία πρέπει να αρχίσεις να μπαίνεις μέσα κι εσύ. αν δεις ότι η κοπέλα σου ανοίγεται, τότε όλα θα είναι οκ. αν όχι, τότε πρέπει να αρχίσεις να επιβάλεις τα δικά σου όρια. όπως και να’χει, ΄τόσο συχνή επικοινωνία είναι μάλλον υπερβολική.

  9. Γλυκια μου χωρις να θελω να σε στεναχωρησω νομιζω οτι πρεπει να του το κοψεις αυτο γιατι πίσω απο την πλάτη σου μπορει να συμβαινει οτιδηποτε. Μια σχεση οταν τελειωσει τελειωνει εκει. Οταν υπαρχει επικοινωνια σημαίνει οτι κρύβονται και συναισθηματα απο πισω. Και αφου στους δυο τριτος δε χωρει παρε τα μετρα σου για να μη γινεις το κοροιδο.

  10. ΒΙΚΥ ΜΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ !!ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΜΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ Α ΕΧΕΙ ΕΠΑΦΗ?ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΕΙΧΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ?ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΡΕΣΚΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΕ ΣΕΝΑ ΟΧΙ ΝΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ Η ΓΙΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΑΖΙ..ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΑΤΙ.ΑΡΑ?ΜΑΛΛΟΝ ΤΗΝ ΠΑΡΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..ΠΡΟΣΕΧΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΨΑΞΤΟ!ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΡΟΙΔΑΚΙ ΤΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ!ΚΑΙ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ?ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΙΧΑΝ ΟΚ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΑΕΙ..ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΥΠΟΠΤΟ ΕΙΝΑΙ…

  11. Εγω εχω πολυ καλη σχεση με πρωην μου κοντα 20 χρονια τωρα!!! Λυπαμαι που σας χαλαει καποιες κ καποιους..δε φυτρωσαμε σ αυτη τη ζωη. Εχουμε παρελθον κ αυτο δε σημαινει ντε κ καλα κατι πονηρο. Εχω παντρευτει, εχω μια υπεροχη οικογενεια κ ο πρωην μου επισεις. Αν δεν εμπιστευεσαι το συντροφο σου αυτο ειναι δικο σου προβλημα. Αν ηθελε τη πρωην του κ εφοσον αυτη ειναι free τι ν σε κανει εσενα; θα αε ειχε παρατησει καιρο τωρα.ξεκολα το μυαλο σου και περνα ομορφα.

  12. Κοίτα…ξεκίνα και εσύ να μιλάς με τον πρώην σου… ασε να χτυπήσουν μερικά τηλέφωνα μπροστά του και να είναι ο πρώην σου… και αν σε ρωτήσει πές του αδιάφορα οτι δεν τρέχει τίποτα πώς κάνει έτσι που μιλάς με τον πρώην σου…τον νιώθεις δικό σου άνθρωπο!! Αλλά θέλει γερά νεύρα το θέμα. Νομίζω οτι ο δικός σου δεν την εχει ξεπεράσει την “πρώην” και φαίνεται μαλακοπίτουρας. Ντροπή του να σε βάζει σε τέτοιο λούκι!!. Ή είναι μαζί σου ή δεν είναι! Αυτός μια μέρα το πιθανότερο θα γυρίσει σε αυτήν.

  13. φυγε καλο μου κοριτσι και μη σπαταλας αλλο τον καιρο σου ήδη αρκετο καιρο χαραμισες. Μην πιστευεις αυτα που σου λεει..σιγουρα ακομα τρεφει αισθηματα για αυτην οπως και αυτή για αυτόν. Μην ανεχεσαι πράγματα που ήδη και εσυ η ίδια ξερεις πως είναι παράλογα. Μήπως να την καλεσει να συζητησετε και οι τρεις τα προβληματα που αντιμετωπίζει? για όνομα του θεου. Η κόψτου του βήχα η φύγε τρεχοντας.

  14. Συνονόματη Βίκυ, εγώ θα σου έλεγα ότι έχεις δύο επιλογές. Ή θα το δεχτείς εφόσον βέβαια προσπαθήσεις να μπεις κι εσύ σε αυτή τη φιλία, ή θα του βάλεις το δίλημμα να ξεκόψει μαζί της ή μαζί σου. Εμένα δε μου έχει τύχει μια τέτοια φιλία και την βρίσκω παράλογη, όμως έχει συμβεί σε πολλούς ανθρώπους.

  15. είχα ακριβώς το ίδιο θέμα …. και φυσικά με ενοχλούσε αλλα και φυσικα δε μπορούσα να πω κάτι ,γιατί πραγματικά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που ο άλλος θέλει να κρατήσει στη ζωή του και φυσικά δεν θα του επιβάλεις εσύ ποιοι θα είναι! δύο τα τινά , η του μιλάς και ας βρει τρόπο να σε καθησυχάσει , ή το δέχεσαι και βρίσκεις εσύ τρόπο να καθησυχάσεις τον εαυτό σου .στο κάτω κάτω με εσένα κοιμάται ,όχι με αυτήν

  16. Δεν υπάρχει χωρισμός “κοινεί συναινέσει”. Ποια γυναίκα θα έτρωγε άκυρο απο τον άντρα της και θα έμενε σαν φίλη;

    Εκτός κι αν ήταν μαζί απο συνήθεια και απλά αποφασίσανε οτι βαρεθήκανε ο ένας τον άλλον.

    Πολύ ευρωπαίοι και αμερικάνοι γίναμε τελικά!

    Εγώ θα τον έστελνα. Εγώ όταν χώρισα με την πρώην μου και μ’ενοχλούσε μετά το έκανε για 2 λόγους: (1) για να μου δημιουργήσει πρόβλημα με την νυν και (2) για να με ξανακερδίσει (πιθανόν απο εγωισμό – δεν το είχε πάρει καλά που την χώρισα).

    Ανέχεσαι άραγε να βρίσκεται ο άντρας σου με κάποια που γνωρίζει κάθε σπιθαμή του κορμιού της; Να βρίσκεται με κάποια που ξέρει τι τον ερεθίζει και ποιες στάσεις του αρέσουνε στο κρεβάτι;

    Είπαμε, η ζήλεια δεν είναι καλό πράγμα, αλλά αυτό δεν είναι θέμα ζήλειας!!! Μην τρελαθούμε κιολας!!!

  17. Γεια σου Βικυ,η πραγματικοτητα που περιγραφεις ειναι λιγο σκιαχτικη.να εισαι εσυ με τον συντροφο σου και καθε τρεις και λιγο να εχεις και την δηθεν φιλη του να γνωριζει και να ελεγχει την ζωη σου.φυσικα μεριδιο ευθυνης εχει ο συντροφος σου που επιλεγει να της δινει τετοια ελευθερια και θαρρος και συναμα να το κανει και τοσο προκλητικα μπροστα σου.αυτος ο ανθρωπος μπορει να σου κανει κ πολλα αλλα.αν απο την αρχη ητανε χρονια φιλοι τοτε δικαιολογηται,το οτι ομως ειχανε σχεση στο παρελθον και τιποτε να μην συμβαινει φαινεται ξεκαθαρα οτι ο συντροφος σου δεν μπαινει στην δικη σου αμηχανη θεση και προσπαθει να σου σπασει τα νευρα και την ψυχολογια.κατα την γνωμη μου με ηρεμια και τακτ δειξε ανωτεροτητα και αφου βολιδοσκοπησεις μονη σου τα πραγματα και το υφος του,παρε τις αποφασεις σου αλλα με αποφασιστικοτητα και σιγουρια.και προπαντον μην κανεις οτι κανει αυτος γιατι θα φθαρεις ψυχολογικα και θα μπεις σε ενα φαυλο κυκλο.

  18. Δεν ειναι υγιες αυτο που περιγραφεις. Φυγε καλυτερα, εχουν αποθυμενα. Διαλλειμα κανουν και μαντεψε ποιος θα φαει ακυρο σε καναχρονο;

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More