Βίκυ Χατζηβασιλείου: Με αναπηρικό καροτσάκι στο “Πακέτο”!

Την Βίκυ Χατζηβασιλείου δεν την… σκιάζει τελικά, φοβέρα καμιά! Η Βίκυ όπως σου είχα γράψει λατρεμένη πριν από λίγες ημέρες, είχε ένα αρκετά σοβαρό ατύχημα, κατά την διάρκεια αγώνα beach volley, μιας και ως γνωστόν το beach volley είναι η μεγάλη της αγάπη!

Η Βίκυ ,λοιπόν, χτύπησε το πόδι της και αναγκάστηκε να φορέσει ειδική μπότα και να περιορίσει δραστικά τις μετακινήσεις της, μιας και αυτό ακριβώς της συνέστησαν οι γιατροί. Αυτός ήταν και ο λόγος που προσωρινά πατήθηκε ένα pause στα γυρίσματα του “Πάμε Πακέτο”.

Όμως, δεύτερη εβδομάδα… ανάπαυσης δεν την άντεξε η Βίκυ και έτσι είπε να πάρει δραστικά μέτρα, προκειμένου να καταφέρει να βρεθεί στην Αθήνα και να πραγματοποιήσει κανονικά τα γυρίσματα της εκπομπής της. Τα δραστικά μέτρα φυσικά είχαν να κάνουν με τον τρόπο μετακίνησής της, όπου επιστρατεύθηκε ένα αναπηρικό καροτσάκι!

Τετάρτη πρωί και η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκεται καθισμένη στο αναπηρικό καροτσάκι στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” και ετοιμάζεται να πετάξει από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα. Ιστορία την οποία μοιράστηκε μαζί μας μέσα από το Instagram, βάζοντας από κάτω την εξής λεζάντα:

“…Επιχείρηση απόβασης στη δουλειά. Καλημέραααααααα”, έγραψε χαρακτηριστικά χωρίς να χάνει το χιούμορ της!

Read More

And More