Χωρισμός βόμβα για διάσημο ζευγάρι – Τίτλοι τέλος μετά από 4 χρόνια γάμου

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, δυο παιδιά, πολλές δυσκολίες και μια αποβολή που τους στοίχησε πολύ, αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Το διάσημο ζευγάρι φαίνεται πως επιβεβαίωσε τις φήμες χωρισμού και ζει ήδη σε διαφορετικά σπίτια.
Ο λόγος για την Lily Allen και τον άλλοτε αγαπημένο της Sam Cooper. Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2011, μετά την αποβολή της τραγουδίστριας στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Ο ένας στάθηκε στο πλευρό του άλλου, ξεπέρασαν τα δύσκολα και απέκτησαν μαζί δυο πανέμορφα παιδιά. Την τρίχρονη Ethel και τον δίχρονο Marnie.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, οι φήμες πως ο γάμος τους περνούσε κρίση όλο και φούντωναν με το ζευγάρι να αποφασίζει να τραβήξει πια δρόμους χωριστούς. Η τελευταία κοινή εμφάνισή τους ως οικογένεια (μαζί με τα παιδιά) ήταν τον περασμένο Αύγουστο. Τώρα οι δυο τους κάνουν solo εμφανίσεις και δεν φορούν πια τις βέρες τους.

Ενώ, σύμφωνα και με δημοσίευμα της Mirror, μένουν πια και σε ξεχωριστά σπίτια. Ο Sam μετακόμισε σε ένα διαμέρισμα στο West London ενώ η Lily Βρίσκεται με τα παιδιά στο σπίτι τους στο North London.

Read More

And More