Χριστίνα Πάζιου: Απαντά στο TLIFE σ’ αυτούς που την κατηγορούν για τις σέξι φωτογραφίες της και αποκαλύπτει τα μυστικά για ένα τέλειο κορμί!

Την γνωρίσαμε πριν χρόνια από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Είναι γυμνάστρια με πάθος και αγάπη γι΄αυτό που κάνει και έχει διαφοροποιηθεί από όλους τους άλλους γυμναστές γιατί κάνει γυμναστική στα πιο απίθανα μέρη που μπορεί να φανταστεί ο ανθρώπινος νους…

Η Χριστίνα Πάζιου είναι ερωτευμένη με αυτό που κάνει και ανήσυχη… Πρόσφατα άνοιξε το δικό της γυναστήριο και πριν δυο χρόνια δημιούργησε τη δικό της label, με γυναικεία σέξι ρούχα. Είναι σέξι και το δείχνει και έχει κατηγορηθεί πολλές φορές για τις καυτές της φωτογραφίες στο instagram. Σήμερα η Χριστίνα αποκαλύπτεται στο TLIFE, λέει για το αν την ενοχλούν ή όχι όσα της καταμαρτυρούν, και μας αποκαλύπτει τα μυστικά της για το τέλειο κορμί.. Αυτό που μας… πλήγωσε ιδιαίτερα είναι ότι μας αποκάλυψε ότι δεν τρώει ποτέ τηγανιτές πατάτες!

-Πότε ξεκίνησε η αγάπη σου για τη γυμναστική;
Mάλλον μέσα από την κοιλιά της μητέρα μου ή από την προηγούμενη ζωή μου! (γέλια) Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είχα έρωτα με τη γυμναστική και τον αθλητισμό!

Σε μάθαμε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.
Nαι η πρώτη μου τηλεοπτική μου επιτυχία, ήταν η συνεργασία μου με την Ελένη Μενεγάκη! Είναι απίστευτο και μαγικό να έλκεις ότι ονειρεύεσαι στη ζωή σου. Ένα από τα όνειρά μου από πολύ μικρή που έβλεπα τον πρωινό καφέ ήταν να γίνω η γυμνάστρια της Ελένης Μενεγάκη και τελικά αυτό έγινε!

Ποιον παρουσιαστή θαυμάζεις και ποιον δεν αντέχεις να βλέπεις;
Θαυμάζω το πόσο ακομπλεξάριστος άνθρωπος με πολύχρονη καριέρα στην τηλόραση είναι η Αννίτα Πάνια. Και δεν αντέχω να βλέπω ψεύτικους ανθρώπους στο γυαλί, που άλλα δείχνουν άλλα λένε και άλλα κάνουν.



-Έχεις τρελάνει κυριολεκτικά το Instagram,με τις σέξι φωτογραφίες σου και έχεις μάλιστα κατηγορηθεί από κάποιους ότι σου αρέσει να προκαλείς… Σε ενόχλησε αυτό; Τι απαντάς;

Δε με έχει ενοχλήσει καθόλου. Η γυμναστική και κατ΄επέκταση ένα γυμνασμένο σώμα είναι έτσι κι αλλιώς, όμορφα, άξια θαυμασμού και εμπεριέχουν και το σέξυ! Ειδικά στην Ελλάδα, υπάρχει η συνήθεια να κατηγορείται κάθετί πρωτότυπο και καινούργιο ή κάτι επιτυχημένο. Η ψυχολογία λέει πως όταν κάτι το κατακρίνεις αρνητικά, καταβάθος το ζηλεύεις. Διαφορετικά η κριτική αν είναι καλοποραίρετη έχει μόνο ως στόχο να βοηθήσει και να σε εξελίξει και όχι να σε κατηγορήσει…



– Σε έχουμε δει να γυμνάζεσαι στα πιο απίθανα μέρη. Είναι δικιές σου ιδέες ή κάποιος σε βοηθάει
;
Η φύση με εμπνέει πολύ! Είναι το φάρμακό μου, το καταφύγιό μου! Κάθε χώρος, καέθ μέρεος μου δίνει ιδέες για γυμναστική!Αλλά και οποιαδήποτε ιδέα μου δώσει κάποιος άλλος, μπορεί να φανεί πολύ χρήσιμη για να εμπνευστώ για ένα νέο τρόπο εκγύμνασης! Το μυστικό είναι γνώση- έμπνευση -φαντασία και οι ιδέες και τα μέρη για γυμναστική, είναι μια ανεξάνλητη πηγή διασκέδασης υγείας ευεξίας και ομορφιάς!

Και η κλασική … ερώτηση έχεις κάνει One night stand;
Δε θα έκανα νομίζω ποτέ.Θεωρώ ότι το σεξ είναι κάτι περισσότερο από ένωση δυο σωμάτων. Είναι ένωση ψυχών και ανταλλαγή ενεργειών… Το θεωρω κάτι ιερό. Μια μυστική ιεροτελεστία μεταξύ των συντρόφων που για να φτάσεις στην απόλυτη ηδονή και απόλαυση, πρέπει να ενωθείς “ψυχή τε και σώματι” αλλιώς είναι άσκοπη σπατάλη ενέργειας που σε εξαντλεί ψυχικά και σωματικά χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Και δυστυχώς σήμερα γι΄αυτό όλοι ασχολούνται και τους αρέσει να μιλάνε τόσο πολύ για το σεξ, αλλά και τους απσχολεί η σεξουαλική ζωή των άλλων, γιατί στην ουσία δεν ιακανοποιούνται από τη δικιά τους… Επειδή όμως ποτέ μη λες ποτέ… Αν μου συνέβαινε να συναντήσω μια τέτοια ψυχή και να το κάνω… Τότε σίγουρα δεν θα μπορούσα να αντισταθώ και να το … αποτρέψω!

Έχεις ψάξει το κινητό του συντρόφου σου; Ποτέ! Ευτυχώς ο σύντροφός μου δεν μου δίνει και αφορμές..

– – Ποιος είναι ο μεγαλύτερος φόβος σου; Ο εαυτός μου…

Πόσες φορές την βδομάδα πρέπει να γυμνάζεται μια γυναίκα για να δει διαφορά στο κορμί της;
3 φορές την εβδομάδα από μια ή μιαμισυ ώρες είναι το ιδανικό για ένα όμορφο και υγιές κορμί

Πες μας τα μυστικά για να μας μειωθεί η κυτταρίτιδα. Κολύμπι, απολέπιση, νερό ,αντιοδειδωτικά φρούτα, ύπνος μείωση του στρες,και αερόβια άσκηση που να προκαλεί εφίδρωση!

– –Τι τρως καθημερινά και έχεις αυτό το κορμί; Τρώω τα πάντα και γυμνάζομαι πολύ. Αν μια μέρα ξεφύγω, την επόμενη κάνω αποτοξίνωση και είμαι προσεκτική. Δεν τρώω ποτέ τηγανιτές πατάτες και δεν πίνω ποτέ μπύρα.



Πρόσφατα άνοιξες το δικό σου γυμναστήριο στην Πολιτεία.Τι διαφορετικό κάνετε εκεί από τα άλλα γυμναστήρια
Η φιλοσοφία GYMAGINARIO δεν είναι να ακολουθεί κάθε αθλούμενος το πρόγραμμα του γυμναστηρίου αλλά να ακολουθεί το γυμναστήριο σε κάθε προπόνηση τις ανάγκς του αθλούμενου! Γι΄αυτό υπάρχουν εκτός από το personal training) και πολύ μικρά ολιγομελή τμήματα που σε κάθε προπόνηση, ο γυμναστής κρίνει τι είδους προπόνηση πρέπει να ακολουθήσουν οι αθλούμενοι για να έχουν στο σώμα τους το επιθυμητό αποτέλεσμα!

– –Έχεις εδώ και δυο χρόνια τη δική σου εταιρεία με σέξι ρούχα και μαγιό! Τα αγοράζουν οι Ελληνίδες;
Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί σε λιγότερο από δυο χρόνια η CP Collection, έχει αγαπηθεί πάρα πολύ από τις Ελληνίδες αλλά και από άλλες χώρες όπως η Αγγλία η Ιταλία η Γερμανία ο Καναδάς και η Αμερική!

Συνέντευξη: Μαρία Ρουμελιώτου
Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος
Η φωτογράφιση έγινε στο GYMAGINARIO

Read More

And More