Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Η συνεργασία του με τον Μηνά Χατζησάββα στη νέα του ταινία! Αδημοσίευτες φωτογραφίες

Σε λίγες μέρες, στις 17 Δεκεμβρίου, είναι η προγραμματισμένη πρεμιέρα της νέας ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “Ένας άλλος κόσμος”. Πρόκειται για την τελευταία κινηματογραφική δουλειά του Μηνά Χατζησάββα που άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Δευτέρας.
Ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε συμπληρώνοντας ακριβώς μία εβδομάδα νοσηλείας στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του Ευαγγελισμού. Ακριβώς μία εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη avant premiere της νέας του ταινίας (είχε οριστεί για τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου). Δυστυχώς όμως θα λείπει κι από τις δύο. Τραγική σύμπτωση είναι το γεγονός ότι έλειπε και από τη συνέντευξη Τύπου της ταινίας.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου
Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον κράτησαν μακριά. Το βράδυ της ίδιας ημέρας, την περασμένη Δευτέρα, οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με βαρύ εγκεφαλικό. Το ιατρικό ιστορικό του έκανε την κατάσταση εξ αρχής κρίσιμη.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το χρονικό της νοσηλείας του
Τελικά, ο Μηνάς Χατζησάββας δεν άντεξε, πέθανε στο νοσοκομείο. Σε ηλικία 67 ετών. Σκορίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο αλλά και αφήνοντας πίσω του σπουδαία καλλιτεχνική κληρονομία.
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις περισσότερα για τη ζωή και την καριέρα του
Μία από τις σπουδαίες συνεργασίες του είναι και αυτή με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Το TLIFE εξασφάλισε αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα. Στην ταινία πρωταγωνιστούν ακόμα, εκτός από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη (που υπογράφει και το σενάριο και τη σκηνοθεσία) ο βραβευμένος με Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου, αλλά και Χρυσή Σφαίρα( για την ταινία “Whiplash”), J.K. Simons, η Andrea Osvart, η Μαρία Καβογιάννη, η Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.

Οι δύο τελευταίοι συμμετέχουν σε μία από τις ιστορίες της ερωτικής τριλογίας μαζί με τον Μηνά Χατζησάββα.

Η Νίκη Βακάλη υποδύεται την 18χρονη κόρη του ηθοποιού που ερωτεύεται έναν πρόσφυγα από τη Συρία. Ο μπαμπάς της Δάφνης έχει άλλες πολιτικές απόψεις…


Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Andrea Osvart


J.K. Simons


Νίκη Βακάλη, Tawfeek Barhom



Λίγα λόγια για την πλοκή

Τρεις ιστορίες που ενώνουν Έλληνες και ξένους πολίτες.
Τρεις ιστορίες που φέρνουν κοντά δύο διαφορετικούς κόσμους, σε μια Ελλάδα που αλλάζει.
Διαφορετικές οπτικές, από διαφορετικές γενιές, πάνω σε θέματα όπως το μεταναστευτικό, το εργασιακό αλλά και τη δεύτερη ευκαιρία που οι ήρωες επιζητούν, με όχημα τον έρωτα.
Τρεις γενιές Ελλήνων που πολεμούν να αντέξουν μια σκληρή πραγματικότητα και ξεφεύγουν μέσα από έναν δυνατό έρωτα.
Τρεις γενιές ξένων πολιτών που βρίσκονται στη χώρα μας και ερωτεύονται Έλληνες στη δυσκολότερη περίοδο.
Κάθε ιστορία έχει τον τίτλο της.
Κάθε ιστορία έχει τη δική της ματιά, το δικό της δίλλημα και τη δική της ανατροπή έως ότου ενωθούν σε μια ενιαία πλοκή.
Μύθοι και πραγματικότητα χτίζονται και γκρεμίζονται πότε γλυκά, πότε βίαια.

Δες τους συντελεστές της ταινίας και εικόνες από τα γυρίσματα!

Read More

And More