Xρήστος Δάντης: Δεν φαντάζεσαι τι έκανε για χάρη της κόρης του!

Ακόμη και οι πιο ροκ και σκληροί άντρες, έχουν τ’ αδύναμα σημεία τους. Έτσι και ο ο Χρήστος Δάντης είναι “σούζα” μπροστά στη γυναίκα της ζωής του, που δεν είναι άλλη από την κόρη του Μαριζέτα. Μπορεί με τη μαμά της να έχει χωρίσει, αλλά εκείνη και τον αδερφό της δεν χάνει ευκαιρία από το να τους βλέπει.

«Ο γάμος είναι ένα στοίχημα. Βέβαια, από το παρελθόν δεν θα άλλαζα τίποτα, επειδή όλα αυτά που έχω ζήσει με έφεραν στο σημείο που βρίσκομαι σήμερα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Έχω τρία παιδιά που λατρεύω. Τον Χριστόφορο, τη Μαριζέτα και τον αβάπτιστο γιο μου, που είναι 1 έτους. Φαινομενικά, το να χωρίσει κάποιος είναι λάθος. Εγώ έκανα αυτό που δεν τολμούσαν άλλοι, που έμεναν σε μια καταπιεσμένη σχέση και κατέστρεφαν τον εαυτό τους, με αντίκτυπο στα παιδιά τους. Από την άλλη, δεν νομίζω πως υπάρχει το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου. Θεωρώ πως είναι λαχείο», δήλωνε περίπου ένα χρόνο πριν από τον χωρισμό.

Και κάπως έτσι έφτασε και στον τέταρτο χωρισμό από την τελευταία του σύζυγο, αλλά η αγάπη για τα παιδιά του δεν πρόκειται ν’ αλλάξει ποτέ. Σήμερα μας έδειξε τι κάθισε να του κάνει η κόρη του… Τον ζωγράφισε με ροζ μαρκαδόρο και μάλιστα το χαίρεται! Δες την φωτογραφία

Αχ τι μπορεί να κάνει ένας άντρας για μια γυναίκα…

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Dantis (@christosdantis) στις

Read More

And More