Ζέτα Δούκα: Επίσημη εμφάνιση με τον σύντροφό της, δυο μήνες πριν τη γέννα!

Στην πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής της βρίσκεται η Ζέτα Δούκα. Σε λίγες εβδομάδες θα κρατάει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, τον καρπό του ερωτά της με τον Μιχάλη Χατζηαντωνά. Το επιβεβαιώνει και η ίδια μέσα από την αποκλειστική της συνέντευξη στο TLIFE.

Παρόλο που το ζευγάρι είναι αντίθετο στην ιδέα του γάμου -όχι όμως και σε αυτή του συμφώνου συμβίωσης– το να φέρουν στον κόσμο ένα μωρό ήταν μία συνειδητή επιλογή. “Ήμουν από τις γυναίκες που μέχρι και πριν από ένα χρόνο σκεφτόμουν πως δεν θέλω παιδί, δεν μπορώ να πάρω αυτήν την απόφαση αυτής της τεράστιας ευθύνης. Δείλιαζα, δεν το τολμούσα αναλογιζόμενη τα όσα άσχημα συμβαίνουν στον κόσμο”, περιγράφει η ίδια στο TLIFE.

Και συμπληρώνει: “ Όταν σε μια στιγμή, όμως, αναρωτήθηκα «είσαι έτοιμη να εγκαταλείψεις την ιδέα της μητρότητας», η απάντησή μου ήταν… “όχι, δεν θα την αφήσω χωρίς να έχω κάνει την προσπάθειά μου, χωρίς να δω αν υπάρχει μια ψυχή που να με διαλέξει για γίνω μητέρα της”. Τότε αποφάσισα να το τολμήσω.”

Οι συγκυρίες ήταν ιδανικές και φαίνεται πως ο σύντροφός της είναι για εκείνη ένας άντρας που θα γίνει καλός μπαμπάς. Τι σίγουρο πάντως είναι ότι το ζευγάρι είναι πολύ δεμένο και αγαπημένο και το μωρό τους, για το οποίο αποφάσισαν να μην μάθουν το φύλο του μέχρι να γεννηθεί, θα συμπληρώσει αυτή την ευτυχία.

Το TLIFE τους απαθανάτισε σε πρόσφατη κοινή δημόσια εμφάνιση. Ο personal trainer συνόδευσε την ηθοποιό στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Ταξίδι στο Σταυρό του Νότου”. Απόλαυσαν τα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου και την ποίηση του Νίκου Καββαδία.

Πρόκειται για μια θεατρική παραγωγή, με την οποία ο σκηνοθέτης Θέμης Μουμουλίδης ολοκληρώνει τον κύκλο τριών παραστάσεων – πορτρέτων, που ξεκίνησε το 2012 με το Μαουτχάουζεν του Ιάκωβου Καμπανέλλη, και το αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη “Ποιος στη Ζωή μου”.

Τις χορογραφίες έχει αναλάβει η κόρου του Θάνου ικρούτσικου, Σεσίλ ενώ τραγουδούν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστας Θωμαΐδης, Γιάννης Μαθές.

Στην παράσταση παίζουν οι Θάνος Mικρούτσικος, Στέλιος Μάινας, Σταύρος Ζαλμάς, Ελισάβετ Μουτάφη, Νίκος Αρβανίτης, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννης Παπαζήσης, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Κώστας Φαλελάκης.

Read More

And More