Ζέτα Δούκα – Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Μαθήματα για νέες μαμάδες λίγο πριν υποδεχτούν τα μωρά τους!

Πώς να ζούμε… καλύτερα έχει βαλθεί να μας μάθει η Ζέτα Δούκα, με τη νέα της εκπομπή στο ΣΚΑΪ. Η όμορφη ηθοποιός και παρουσιάστρια, μπορεί να βρίσκεται στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά δεν σταματά την πολλή δουλειά, προκειμένου να έχει τα αποτελέσματα που θέλει στο νέο της εγχείρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE ποδαρικό στην… πρεμιέρα της θα της κάνει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία μπαίνει στην τελική ευθεία για να φέρει στον κόσμο την κόρη της. Οι δυο τους έιναι πολύ καλές φίλες και στο πρώτο επεισίδιο του “Ζω καλύτερα”, παίρνουν χρήσιμες συμβουλές από μια μαία για το μεγάλωμα και την καθημερινότητα των παιδιών που θα φέρουν στον κόσμο.


Σε μία από τις επόμενες εκπομπές θα δούμε και τον επίσης καλό φίλο της Ζέτας, Κώστα Κρομμύδα, με τον οποίο θα μιλήσουν για την σχέση πατέρα – κόρης. Στο στούντιο υπάρχει διαμορφωμένο παιδικό δωμάτιο για την κατηγορία παιδί και γονείς και ομολογουμένως ταιριάζει πολύ στην παρουσιάστρια!

Παλεύω να με κλοτσήσει αλλά τίποτα… @zetadouka !

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Kostas Krommydas (@krommydaskostas) στις


Και οι φωτογραφίες της Ζέτας με τους συνεργάτες της. Από το πλευρό της δεν θα λείπει ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου αλλά και η Κία Παπαδοπούλου που έχει αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής.

Με τον Τάσο διπλα μου και την Κια στην αρχισυνταξία, δεν εχω να φοβηθώ τιποτα!!! #zwkalytera #part_2 #tv_show #coming_soon #best #team #lovethem

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης zetadouka (@zetadouka) στις


Read More

And More