Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 1/12/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;


Κριός

Σήμερα η ενέργεια που αισθάνεσαι έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλησε με τους δικούς σου ανθρώπους για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

/

Ταύρος
Σήμερα είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός σου αυτήν την ημέρα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές
Εναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πάς παρακάτω και να κοιτάξεις πώς εσύ να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά σου, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα και εμπόδια που αντιμετωπίζεις με την προώθηση των σχεδίων σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες που δεν μπορείς να καλύψεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική όμως που ακολουθείς, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

Αισθηματικές
Τα πράγματα σήμερα θα πάνε καλύτερα για εσένα και θα βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία αλλά και πίστη τη σχέση σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά στην ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και κυνήγησε τον έρωτα, με όσα μέσα διαθέτεις… αρκεί μόνο να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρήματα.

Καρκίνος
Μία πολύ τυχερή ημέρα ξημερώνει για εσένα με την Σελήνη να κινείται στον Λέων και με λίγη παραπάνω προσπάθεια από τη μεριά σου, οι στόχοι σου μπορούν να πάρουν το δρόμο της πραγμάτωσης. Λίγη προσοχή μόνο χρειάζεται στην διατήρηση του μέτρου!

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις που αφορούν το μέλλον σας. Αν είστε μόνοι, το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σας. Κάντε κι εσείς την κίνησή σας.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα θα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, που πιθανόν να μην σε συμφέρουν μελλοντικά.

Λέων
Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν. Όποια τροπή και αν πάρουν τα πράγματα, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Λέοντα, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρασε όμορφα με το ταίρι σου χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία και θα την διώξεις μια καλή από κοντά σου. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Φίλε Λέοντα στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές για το ζώδιο σου. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές που πρέπει να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος απέναντι τους. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε σήμερα σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Η ανταμοιβή που θα λάβεις είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές
Είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, βρες τρόπο να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις και η τύχη θα σε ευνοήσει με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, μην αφήσεις την ανασφάλεια να γίνει σήμερα ο οδηγός σου σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις, και όσο κι αν σου είναι δύσκολο να τις εφαρμόσεις, προτίμησε τες. Μεγάλη προσοχή θέλουν τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά και πρέπει να τα μειώσεις στο ελάχιστο.

Ζυγός
Σήμερα είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις.

Αισθηματικές
Μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω με αγαπημένους φίλους και πέρασε καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς δεν αργεί να έρθει κοντά σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις και χρειαστεί να δανειστείς για ακόμη μία φορά.

Σκορπιός
Σήμερα φίλε Σκορπιέ θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να διορθώσεις για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή… όλα θέλουν το χρόνο τους.

Αισθηματικές
Μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Σκορπιούς, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν το μέλλον γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος και ούτε έχεις κατασταλάξει για το ποια είναι τα πραγματικά σου ζητούμενα. Τα οικονομικά σου, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.

Τοξότης
Αυτή η Τρίτη είναι μία θετική μέρα για εσένα. Γενικότερα με τον Ήλιο στο ζώδιο σου διανύεις μια περίοδο όπου οι καλές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν και είναι υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα και μίλησε για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, οι συνθήκες ευνοούν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλησε με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Με την Σελήνη να κινείται στον Λέων, νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.

Αιγόκερως
Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα θα αρχίσουν σήμερα να εξαλείφονται αισθητά από τη ζωή σου και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς όμως και παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις λόγω της θέσης της Σελήνης στον Λέων και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές
Σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι την εύνοια αυτή που σου χαρίζουν οι πλανήτες, πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο ακόμη και εσύ που παραμένεις αδέσμευτος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις στο σεργιάνι και να αναζητήσεις τον έρωτα που έχεις κατά νου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Όσα πράγματα θέλεις να τους περάσεις, προτίμησε να το κάνεις με διπλωματικό τρόπο και όχι με απόλυτη ειλικρίνεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.

Υδροχόος
Αγαπητέ Υδροχόε, οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και σήμερα με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Σελήνης στον Λέων θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσει στη λύση προβλημάτων που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ότι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου και προπάντων μην γίνεσαι ισχυρογνώμων.

Αισθηματικές
Φίλε Υδροχόε, τα αισθηματικά σου είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά σου, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία αν διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια από άτομα που δεν το περίμενες και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα ανακύψουν στις μεταξύ σας επικοινωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικά με χρήματα πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

Ιχθείς
Σήμερα μπορείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία και να οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλησε μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος σου, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτό το βράδυ!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

Read More

And More