Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 15/2/2016

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ, η πίεση της καθημερινότητας σε έχει αποσυντονίσει και δεν μπορείς να σκεφτείς το μέλλον και πως θα καταφέρεις να φτάσεις στην επιτυχία που θέλεις. Η αλήθεια είναι ότι οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και θα μπορέσεις να πετύχεις όλα αυτά που θέλεις αρκεί να τα προγραμματίσεις σωστά και να τα οργανώσεις κατάλληλα. Συζήτησε με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και ίσως οι προτάσεις που θα σου πουν να σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμες.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Κριέ θα πάρουν άλλη τροπή προς το καλύτερο. Θα έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και θα νιώσεις αρκετή ικανοποίηση. Τουλάχιστον αυτός ο τομέας της ζωής σου θα σε εμψυχώνει και θα είναι η κινητήριος δύναμη που έχεις ανάγκη, για να ανταπεξέλθεις στους άλλους τομείς της καθημερινότητας σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, φρόντισε να αλλάξεις διάθεση και εικόνα αν θέλεις να συναντήσεις τον μεγάλο έρωτα!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά εσύ θέλεις να κάνεις κάποιες αλλαγές. Φρόντισε να τακτοποιήσεις ανοιχτά θέματα που έχεις και μετά να κάνεις συζητήσεις γι αυτές. Τα οικονομικά δεν πάνε πολύ καλά. Πρέπει να κάνεις πολύ μεγάλο προγραμματισμό και να αποφύγεις να παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

/


Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεκουραστείς, γεγονός που θα σε αναζωογονήσει ώστε στην συνέχεια να έχεις αποθέματα ενέργειας για τις προσωπικές σου υποθέσεις. Κάθε ευκαιρία που θα υπάρξει δεν πρέπει να σε παρασύρει σε εξάρσεις ενθουσιασμού και έντονων αντιδράσεων.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Ταύρε θα αρχίσεις να ισορροπείς πολλά θέματα που μέχρι πρότινος σε απασχολούσαν έντονα και σε προβλημάτιζαν. Οι κουβέντες που θα κάνεις με τον σύντροφό σου θα σου χαρίσουν μία άλλη, πιο αισιόδοξη οπτική και θα σε βγάλουν από την δύσκολη θέση που είσαι. Εάν ανήκεις στους αδέσμευτους εκπροσώπους του ζωδίου σου, φρόντισε να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες για να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και ίσως έτσι συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου οι καταστάσεις είναι ιδανικές χάρη των καλών επιρροών που δέχεσαι από την θετική όψη που πραγματοποιείται ανάμεσα στην Σελήνη από το ζώδιο σου με τον Δία. Μπορείς σήμερα να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες που θα σου φέρουν επιτυχία. Η εξέλιξη είναι στο δικό σου χέρι και μόνο. Οικονομικά θα προκύψει ένα έξτρα έξοδο που θα πρέπει άμεσα να καλύψεις.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις σήμερα σε συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σου χώρο και θα σε αγχώσουν. Αν κάποιο άτομο που εκτιμάς, χάσει την θέση του, φρόντισε να μην μιλήσεις γιατί μπορεί να είναι εις βάρος σου. Να θυμάσαι ότι όλα κρέμονται σε μία πολύ λεπτή κλωστή και σίγουρα δεν θέλεις να πέσεις από αυτήν.

Αισθηματικές
Σταμάτα φίλε Δίδυμε να είσαι εγωιστής και απόλυτος απέναντι στον σύντροφο σου και προσπάθησε να δεις και την δική του οπτική στα πράγματα. Όσο έχεις εσύ προβλήματα και έννοιες, έχει και αυτός. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να ρίξετε λίγο τους τόνους με το άτομο που σας ενδιαφέρει και να είστε λίγο πιο τρυφεροί και γλυκομίλητοι μαζί του, ώστε να το φέρετε κοντά σας.

Επαγγελματικές
Την σημερινή ημέρα πρέπει να πάρεις αποφάσεις που θα είναι δημιουργικές και θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που μέχρι τώρα αντιμετώπιζες. Η επιλογή που θα κάνεις στους συνεργάτες σου θα παίξει ουσιαστικό ρόλο, όπως επίσης και η σοβαρότητα με την οποία θα αντιμετωπίσεις τις προτάσεις που θα σου γίνουν. Μπορείς, με ηρεμία και αποφασιστικότητα να προχωρήσεις δυναμικά και να απολαύσεις αυτά που τόσο καιρό σου έλειπαν.

Καρκίνος
Σήμερα αγαπητέ Καρκίνε φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και κάποια θέματα που μπορεί να καθυστερούν. Θα έχεις τόση εσωτερική δύναμη χάρη στις καλές επιρροές που δέχεσαι από την όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με το Δία που είναι εύκολο να διορθώσεις πολλά κακώς κείμενα. Θα ήταν ωφέλιμο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις για θέματα που δεν είναι του παρόντος. Σκέψου πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να κάνεις και συζήτησε με δικά σου άτομα όλες τις πιθανές λύσεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή ημέρα θα σε φέρει κοντά στον σύντροφο σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος και θα σε κάνει να του εξομολογηθείς όλα όσα έχεις μέσα στο κεφάλι σου και αφορούν την σχέση σας. Η δική του αντιμετώπιση θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Εάν είσαι αδέσμευτος, κάποια πρόταση ενός ατόμου από το παρελθόν θα σε βάλει σε σκέψεις και θα σε προβληματίσει.

Επαγγελματικές
Σε προτάσεις που θα δεχθείς σήμερα στον επαγγελματικό σου χώρο, καλό θα είναι να τις εξετάσεις πολύ καλά, αν έχεις σκοπό να τις αποδεχτείς. Μικρές παγίδες κρύβονται πίσω από λόγια και ενέργειες των ανταγωνιστών σου, που θα πρέπει να προλάβεις. Τα οικονομικά σου αρχίσουν και ισορροπούν και θα δεχτείς και προτάσεις για να τα αυξήσεις.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα αυτό το διάστημα θα χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν και πρέπει να δείξεις την απαραίτητη ψυχραιμία. Φρόντισε οι κινήσεις σου να είναι μετρημένες, να μην νευριάζεις με θέματα που δεν έχουν και σπουδαία σημασία και να βλέπεις τα πράγματα με πολύ ρεαλισμό. Έτσι θα καταστρώσεις πιο σωστά τα σχέδιά σου για να απαλλαγείς από αυτά που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα με τις τόσες ευθύνες που έχεις, σου μένει λίγος χρόνος για την σχέση σου. Καλό είναι να δείξεις το ενδιαφέρον σου στον άνθρωπο σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ και να έρθετε και πιο κοντά. Εάν ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, μην εγκαταλείπεις τις προσπάθειες που κάνεις για να βρεις το άλλο σου μισό και σύντομα η ευτυχία θα σου χαμογελάσει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα καταφέρεις πάρα πολύ καλά, αρκεί να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις που θα φέρουν καθυστερήσεις στα θέματα που πρέπει να λύσεις άμεσα. Στα οικονομικά μπαίνεις σε μία περίοδο που θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε αγορές, που μπορεί να μην είναι τόσο απαραίτητες.


Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε δες σήμερα πιο προνοητικά κάτι που προς το παρόν σε ξενίζει, γιατί σε προειδοποιεί για μεγαλύτερες αλλαγές που θα ακολουθήσουν, με σημαντική αφετηρία τον ερωτικό σου τομέα. Η παρουσία σου θα είναι αισθητή σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας σου, με αποτέλεσμα να κάνεις εντύπωση και να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές
Η σχέση σου θα πάει πολύ καλά σήμερα αν είσαι Παρθένος. Φρόντισε να μιλήσεις με τον σύντροφο σου και να επαναπροσδιορίσεις μερικά θέματα, ώστε να περνάτε καλά και οι δύο. Κουβέντες που αφορούν το σπίτι ή τα παιδιά ευνοούνται και θα σε κάνουν να δεις να δεις τα πράγματα πιο θετικά. Οι αδέσμευτοι μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με κάποιο άτομο από το φιλικό σας περιβάλλον, που είναι ερωτευμένο μαζί σας.

Επαγγελματικές
Οι υποχρεώσεις που έχεις στα επαγγελματικά σου είναι πάρα πολλές και σε αγχώνουν. Μην διστάσεις να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου, αν δεν μπορείς να βρεις λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν και αυτοί με την σειρά τους θα σου συμπαρασταθούν. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις σε σχέση με συμφωνίες και υπογραφές που μπορεί να γίνουν.

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ φρόντισε σήμερα να ακολουθήσεις μια πιο δραστήρια πορεία από τη συνηθισμένη και να αποβάλλεις από πάνω σου οποιοδήποτε πρόβλημα ενδέχεται να ανακόπτει την πορεία των σχεδίων σου. Εξωτερίκευσε τις πνευματικές σου ανησυχίες και όλες τις υπόλοιπες ικανότητές σου και δεν θα αργήσει να έρθει και η επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές
Σήμερα φίλε Ζυγέ απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου και φρόντισε να λύσεις τις παρεξηγήσεις που έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον αγαπημένο σου, με συζήτηση και κατανόηση. Εάν δεν έχεις μόνιμο δεσμό, η διάθεση σου θα είναι καλή αλλά τα πράγματα μάλλον θα έχουν την συνηθισμένη ρουτίνα.

Επαγγελματικές
Κάποια επαγγελματική σου υποχρέωση ίσως σήμερα να απαιτήσει την δημόσια έκθεση σου, γεγονός που θα σου προκαλέσει αρκετό εκνευρισμό. Δες την θετική πλευρά του και κάνε γνωριμίες που σίγουρα θα σου φανούν χρήσιμες στο μέλλον. Στα οικονομικά σου έχεις πάρα πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και αυτό σε αγχώνει πάρα πολύ.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ σήμερα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να προκύψουν κάποια θέματα που δεν θα μπορέσεις να τα ελέγξεις απόλυτα και θα χρειαστεί να ζητήσεις την βοήθεια των συνεργατών σου. Φρόντισε να κάνεις τις πρέπουσες κινήσεις, να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων και να ξέρεις πως θα κάνεις το πρόγραμμά σου όπως ακριβώς το έχεις δρομολογήσει. Δείξε τις θετικές προθέσεις που έχεις για κάποια θέματα και οι άλλοι θα σου συμπαρασταθούν.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Σκορπιέ πρόσεχε σήμερα σε συζητήσεις που θα κάνεις με τον σύντροφο σου και να έχεις διαλλακτικότητα για να αποφύγεις αντιπαραθέσεις μαζί του. Μην οδηγείς τα πράγματα στα άκρα και υιοθέτησε πιο συνετή συμπεριφορά. Εάν ακόμη δεν υπάρχει κάποιος ή κάποια στην ζωή σου που να σε συντροφεύει, μην απογοητεύεσαι και δες την θετική πλευρά της κατάστασης, ότι είσαι μόνος σου, δεν χρειάζεται να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν και μπορείς να περάσεις υπέροχα με τους φίλους σου και την οικογένεια σου. Ό,τι είναι να έρθει στην ζωή σου, θα έρθει όταν είναι η ώρα του!

Επαγγελματικές
Σήμερα στην δουλειά σου θα νιώθεις μεγάλη υπερένταση και θα έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια θέματα που ακόμη δεν τελειώνουν και εξωγενείς παράγοντες δημιουργούν καθυστερήσεις. Στα οικονομικά απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και μην παρασυρθείς σε αγορές που δεν είναι αναγκαίες αυτό το διάστημα.

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη σήμερα φρόντισε να μην επηρεαστείς από παράγοντες που μπορεί να σε αποσυντονίσουν. Επιστράτευσε την εξυπνάδα και τον δυναμισμό σου για να ξεπεράσεις όλα τα προβλήματα που μπορεί να έχεις. Η οικογένεια σου έχει ανάγκη την παρουσία σου, γι αυτό φρόντισε τον ελεύθερο σου χρόνο να τον περάσεις μαζί της και μην την αμελείς άλλο…

Αισθηματικές
Σήμερα η καλή διάθεση που θα έχεις θα σε κάνει πιο ερωτικό και θα αρχίσεις να διώχνεις τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχεις για τον σύντροφό σου. Εσύ φίλε Τοξότη που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μπορείς να επιστρατεύσεις όλη τη γοητεία σου για να ελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε μόνο να μην το παρακάνεις και έχεις τελικά αντίθετα αποτελέσματα.

Επαγγελματικές
Μείνε σταθερός στο πρόγραμμα σου και οργάνωσε καλύτερα τον χρόνο σου, ώστε να καταφέρεις να διεκπεραιώσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Η διάθεση σου θα είναι σε καλά επίπεδα και η κατανόηση και συμπαράσταση που θα λάβεις από τα άτομα που δουλεύεις μαζί τους, θα σε χαροποιήσουν. Θα έχεις μεγάλη ενεργητικότητα για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε προβληματίζουν.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε η κοινωνικότητά σου σήμερα θα είναι αυξημένη και θα μπορείς να επιδοθείς σε δημόσιες σχέσεις, που θα σου φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον. Η επικοινωνία σου θα είναι σε πολύ καλά επίπεδα και η διάθεσή σου θα είναι τόσο ανεβασμένη, που θα κάνεις χαρούμενους αυτούς που βρίσκονται δίπλα σου. Κοίτα να φροντίσεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό με τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις, τον έχεις παραμελήσει αρκετά.

Αισθηματικές
Φίλε Αιγόκερε η σεξουαλικότητα και ερωτισμός θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σημερινής ημέρας ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου. Εκμεταλλεύσου τις διαθέσεις σου στο έπακρο για να περάσεις ένα υπέροχο βράδυ. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, μην διστάσετε να δεχτείτε μια πρόταση που θα σας γίνει από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος, γιατί δεν ξέρετε εκ των προτέρων αν είναι αυτό που ζητάτε.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου έχεις πολύ άγχος και θέλεις να προλάβεις όλες τις υποχρεώσεις που έχεις. Φρόντισε να κάνεις ένα καλό πρόγραμμα ώστε να είσαι συνεπής στην διευθέτηση τους. Στα οικονομικά φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις πολλά έξοδα και όλα θα πάνε όπως ακριβώς τα θέλεις.

Υδροχόος
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε φρόντισε να μην αποσυντονιστείς από διάφορες καταστάσεις που μπορεί να γίνουν γύρω σου και βγεις εκτός προγράμματος. Χάραξε τη δική σου πορεία και μην αποκλίνεις με τίποτα από τα σχέδια που έχεις βάλει. Εάν νιώθεις ότι οι σωματικές σου αντοχές σε προδίδουν, φρόντισε να ξεκουραστείς λίγο και μετά να συνεχίσεις. Οι πλανήτες της ημέρας στέκονται στο πλευρό σου, για να σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία.

Αισθηματικές
Πρόσεξε σήμερα την συμπεριφορά σου στην σχέση σου φίλε Υδροχόε, γιατί μερικά πράγματα θα προκαλέσουν τον εκνευρισμό στον άνθρωπό σου και θα δημιουργήσουν άσχημο κλίμα μεταξύ σας. Ίσως είναι καλύτερα να μείνεις λίγο μόνος με τον εαυτό σου για να σκεφτείς αυτά που θέλεις. Εσύ που είσαι ακόμη ελεύθερος η σημερινή ημέρα θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα το βράδυ σου.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, προχώρησε σήμερα με οδηγό την λογική και τα προβλήματα που υπάρχουν θα βρουν την λύση τους. Έξέφρασε ελεύθερα σκέψεις και απόψεις ακόμη κι αν οι συνεργάτες σου φαίνεται πως διαφωνούν μαζί σου. Προσοχή στην διαχείριση των χρημάτων σου γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, επειδή η εκπλήρωση των στόχων σου είναι πολύ κοντά, πρέπει να κινηθείς ανάλογα, να μην επαναπαυτείς καθόλου και κυρίως να μην ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Υπάρχουν πολλοί καλοθελητές που θα θελήσουν να σου δημιουργήσουν εμπόδια και καθυστερήσεις, γι αυτό πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός.

Αισθηματικές
Φίλε Ιχθύ απόφυγε στην σχέση σου να βγάζεις βιαστικά συμπεράσματα πριν μιλήσεις με τον σύντροφο σου, γιατί το μόνο που καταφέρνεις είναι να στεναχωριέσαι και εσύ και αυτός. Εάν αυτήν την περίοδο της ζωής σου δεν υπάρχει κάποιο άτομο που να σε ενδιαφέρει και είσαι ελεύθερος, οι επιρροές που δέχεσαι από την θετική όψη που πραγματοποιεί σήμερα η Σελήνη με τον Δία σε ευνοεί για να γνωρίσεις αυτόν ή αυτήν που θα σου πάρει τα μυαλά μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, καλύτερα να κάνεις κάτι περισσότερο μοναχικό σήμερα καθώς οι συνεργασίες δεν ευνοούνται. Στρώσε μόνος σου το δρόμο για την υλοποίηση των σχεδίων σου και θα δεις ότι τα αποτελέσματα θα σε δικαιώσουν πολύ γρήγορα. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και πηγαίνουν καλύτερα, ενώ συνεχίζεις και ψάχνεις για καινούργιες πηγές εσόδων, που θα σου αποδώσουν.

Read More

And More