Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 28/11/2015

Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αγαπημένε Κριέ, θα σε διακατέχει ένας ανεξέλεγκτος παρορμητικότητα, λόγω της αρνητικής όψης της Σελήνης με τον κυβερνήτη σου Άρη. Έτσι μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στην μεταξύ σας κουβέντα. Εσύ φίλε Κριέ που είσαι ακόμη ελεύθερος, τη μέρα με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ποσειδώνα είναι καλή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σου φτιάχνουν το κέφι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά και μην εκτεθείς ενώπιον των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την ημέρα καινούργια ανοίγματα.

/

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε, αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Απόφυγε φίλε Ταύρε να πιέζεις καταστάσεις στην σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αγαπημένε Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά το αντικείμενο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά και να κάνεις και μία μικρή οικονομία για πιθανά επιπρόσθετα έξοδα που θα εμφανιστούν.

Δίδυμοι
Σήμερα φίλε Δίδυμε, θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφο σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ φίλε Δίδυμε που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

Επαγγελματικές
Σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου αγαπημένε Δίδυμε αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον και κράτησε τα ως άσους στο μανίκι σου! Στα οικονομικά σου οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Καρκίνος
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου φίλε Καρκίνε και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί η θετική όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε ευνοεί αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου!

Αισθηματικές
Αγαπημένε Καρκίνε σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο που σε φλερτάρει αδιάκοπα… να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα αγαπητέ Καρκίνε, μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στην ζωή σου ίσως αρχικά σου φανούν βουνό αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα, στα αισθηματικά σου θα έχεις την δυνατότητα να εξομολογήσεις τους φόβους και τις ανησυχίες στον σύντροφο σου και να βρεις την κατανόηση του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση ενός προσώπου που θα μπει τώρα στην ζωή σου, γιατί μπορεί να μην είναι ρεαλιστική και ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Ασχολήσου μόνο με τις αρμοδιότητες σου και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και θέματα που δεν σε αφορούν. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, μην απαισιοδοξείς με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί το σημερινό Σάββατο γιατί είναι άδικο τόσο για εσένα όσο και για τους άλλους. Κάποιες φορές τα πράγματα μπορεί να μην πάνε όπως θέλεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρεις. Έχε αυτό υπόψη σου και συνέχισε τις προσπάθειες σου για να βελτιώσεις την ποιότητα της ζωής σου όσο περισσότερο μπορείς.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου φίλε Παρθένε, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από την όψη της Σελήνης με τον Ποσειδώνα θα περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφο σου και μπορείς να κάνεις συζητήσεις για ότι σε προβληματίζει και είναι σίγουρο ότι με την κατανόηση που θα σου δείξει, θα νιώσεις πολύ καλύτερα. Εσύ φίλε Παρθένε που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου, η γοητεία που θα έχεις σήμερα θα κατακτήσει όποιον περάσει από τον διάβα σου. Κι αν δεν σου κάνει… άλλαξε δρόμο!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα έχεις νευρικότητα, για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και σε αγχώνουν ακόμη. Τα οικονομικά σου θα έχουν βελτίωση σε σχέση με τα έσοδά σου. Θα σου κάνουν προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες και πρέπει να τις αποδεχτείς, χωρίς να ζητήσεις περισσότερα. Δεν είναι καιρός για διαπραγματεύσεις!

Ζυγός
Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, μην κάνεις υπερβολικές κινήσεις, για να μην έχεις πρόβλημα με θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Προσπάθησε επίσης να μην κινείσαι βιαστικά και να μην λες πράγματα που δεν τα πιστεύεις, γιατί θα στεναχωρήσεις κάποια δικά σου άτομα. Διέθεσε μερικές στιγμές για να χαλαρώσεις και να κάνεις ευχάριστες σκέψεις.

Αισθηματικές
Θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου και μερικά πράγματα δεν θα σου τα λέει ξεκάθαρα. Φρόντισε να μην φορτιστείς, απλά να του δώσεις να καταλάβει τι ακριβώς ζητάς εσύ και τι είναι και αυτός υποχρεωμένος από την πλευρά του να σου δώσει. Εσύ που ανήκεις στην κατηγορία των αδέσμευτων του ζωδίου, τα φλερτ που θα πρωταγωνιστήσουν σήμερα και θα οφείλονται στις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Σελήνης στον Καρκίνο και θα σου φτιάξουν πολύ την ψυχολογική σου διάθεση.

Επαγγελματικές
Θα τα καταφέρεις πολύ καλά σήμερα στην δουλειά σου αγαπητέ Ζυγέ. Απόφυγε να εκνευριστείς για μικροδυσκολίες που θα παρουσιαστούν και να ακούσεις προσεκτικά προτάσεις που θα σου κάνουν. Πρέπει να τις εξετάσεις καλά προτού τις αποδεχτείς και πάψε να τρενάρεις άλλο τα όνειρα σου, λόγω των ανασφαλειών σου. Φρόντισε να κινηθείς συγκρατημένα, σε οικονομικές συναλλαγές που θέλεις να κάνεις γιατί μπορείς να παρασυρθείς προτού το καταλάβεις.

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εκκρεμότητες του παρελθόντος δεν λύνονται από μόνες τους. Σήμερα φρόντισε να προγραμματιστείς περισσότερο και μην κινείσαι με παρορμητικότητα, γιατί θα πάρεις λάθος αποφάσεις. Πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου και με ψυχραιμία να λύσεις όλες τις υποθέσεις εκείνες που ακόμη σε δυσκολεύουν και προκαλούν εμπόδια στην εξέλιξη σου.

Αισθηματικές
Σήμερα φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι πραγματικά στο χέρι σου να έχεις καλύτερη επαφή και επικοινωνία με τον σύντροφο σου και πρέπει επειγόντως να κάνεις κάτι γι αυτό. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι ετοιμάσου για μια συνάντηση με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον που θα σου εκμυστηρευτεί τον έρωτα του.

Επαγγελματικές
Απόφυγε να πάρεις μεγάλα ρίσκα στην δουλειά σου, αλλά και να αλλάξεις πράγματα. Με την αρνητική όψη που πραγματοποιεί η Σελήνη με τον Άρη μπορεί να υπάρξουν προβλήματα, αλλά στο τέλος θα τα καταφέρεις όπως θες. Τα οικονομικά σου θα έχουν στασιμότητα. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα σε κάποιες καταστάσεις που θα σου παρουσιαστούν.

Τοξότης
Φίλε Τοξότη, πρέπει να διαφυλάξεις τα δικαιώματά σου και να κάνεις σωστό χειρισμό, για να μπορέσεις να φέρεις κάποιες προβληματικές καταστάσεις σε όφελός σου. Πολύ καλοί φίλοι βρίσκονται κοντά σου και θα σε υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτήν την ημέρα. Δείξε απόλυτη ψυχραιμία σε οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει και μην παρασύρεσαι από τα νεύρα που θα σε κυριεύσουν.

Αισθηματικές
Η μέρα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και να θέλεις να περάσεις ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου, που η αλήθεια είναι ότι παραμένει ακόμη – παρά την τελευταία ψυχρή σου συμπεριφορά – διαθέσιμος και ανοιχτός. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία μην αγχώνεσαι και με σταθερά και λογικά βήματα πολύ γρήγορα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Δεν θα υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα στην δουλειά σου φίλε Τοξότη, αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα που είναι ακόμη σε στασιμότητα. Ασχολήσου περισσότερο με τις υποχρεώσεις σου και μην ξεχνάς ότι όσο λιγότερα λόγια λες τόσο καλύτερα για σένα. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα από πλευράς εσόδων, ενώ από έξοδα πάρα πολλά.

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή αρνητική όψη της Σελήνη με τον Άρη θα σε βάλει σε αρκετές σκέψεις. Συνειδητοποιείς ότι πρέπει να αποκτήσεις μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πειθώ. Θα αλλάξεις πολλά δεδομένα της ύπαρξής σου αμφισβητώντας τα τωρινά και με νέες βάσεις και αντιλήψεις θα πάρεις την ζωή στα χέρια σου και θα σταματήσεις να την κάνεις βόλτες στα χέρια των άλλων.

Αισθηματικές
Μην σε απορροφάει τόσο πολύ η καθημερινότητα και παραμελείς τον ερωτικό σου δεσμό. Φρόντισε να περάσεις κάποιες στιγμές με τον σύντροφο σου για να ισορροπήσεις και μερικά θέματα που μεγαλώνουν τις αποστάσεις στην σχέση σας. Για σένα που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση με την αυξημένη κοινωνικότητα που έχεις, δεν θα αργήσεις να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Κάνε τον απολογισμό σου στα επαγγελματικά σου και σκέψου καλά προτού πάρεις αποφάσεις για να αναζητήσεις κάτι άλλο. Οι εποχές είναι δύσκολες ακόμη και για το ζώδιο σου και πρέπει να προσέχεις πολύ τις κινήσεις και τα λόγια σου, αν βέβαια θέλεις να διατηρήσεις τα κεκτημένα σου. Στα οικονομικά σου πρόσεξε με κινήσεις που θα κάνεις, να μην βγεις εκτός προγραμματισμού.

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, συζητήσεις, γνωριμίες και προτάσεις θα μονοπωλήσουν σήμερα το ενδιαφέρον σου με το πλανητικό σκηνικό να σου χαρίζει έντονη δυναμικότητα. Φέρε στην επιφάνεια ζητήματα που θέλουν ξεκαθάρισμα και λύσε τα όμορφα και καλά. Απόφυγε μόνο να εκνευρίζεσαι και να τα βάζεις με άλλους, για να μην έχεις πρόβλημα. Μπορείς πάντοτε να συμβουλευτείς τους δικούς σου για ότι σε απασχολεί.

Αισθηματικές
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις με τον σύντροφό σου και να λύσεις όλες τις διαφορές που μπορεί να έχεις, ώστε να γίνει η σχέση σου ακόμη καλύτερη. Εσύ που βαδίζεις ακόμη χέρι χέρι με την μοναξιά σου πρέπει να κινηθείς διαφορετικά και να αναζητήσεις το άτομο που θα σου συμπληρώσει τα ερωτικά σου κενά και όχι να κάθεσαι με σταυρωμένα χέρια να το περιμένεις να σου χτυπήσει την πόρτα του σπιτιού σου.

Επαγγελματικές
Θα μπορέσεις σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα στην δουλειά σου που ήταν σε στασιμότητα μέχρι τώρα. Η μέρα είναι καλή για να αναλάβεις κάποιες επιπρόσθετες ευθύνες και αρμοδιότητες που θα σου αυξήσουν μελλοντικά και τα εισοδήματα σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι άσχημα, αλλά καλά θα κάνεις να μην παρασύρεσαι σε έξοδα που σε βγάζουν εκτός προϋπολογισμού.

Ιχθείς
Αγαπητέ Ιχθύ, μην προσπαθήσεις σήμερα να λύσεις τα προβλήματά σου γυρνώντας την πλάτη σου σε αυτά, χωρίς να προσπαθήσεις καν να επικοινωνήσεις ή να ακούσεις τις απόψεις τρίτων. Απόκτησε περισσότερη διαλλακτικότητα, γιατί μόνο έτσι θα ξεφύγεις τελικά από το τέλμα που προσπαθείς πάση θυσία να αποφύγεις. Ένα φλερτ ή όμορφα λόγια θα σου φτιάξουν προς το βράδυ την διάθεση σου.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου αγαπημένε Ιχθύ, δίνεις πάρα πολλά και οι βάσεις που έχεις βάλει είναι πολύ γερές. Για να τις εδραιώσεις ακόμη παραπάνω, καλό θα είναι να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά να κουβεντιάζεις με τον άνθρωπο σου όλα όσα σε απασχολούν. Για σένα που είσαι ακόμη σε περίοδο μοναξιάς θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα τα πας πολύ καλά σήμερα. Έχεις κάποιες υποχρεώσεις που πρέπει να τις τελειώνεις όσο πιο γρήγορα μπορείς και ίσως χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω. Στα οικονομικά σου τον τελευταίο καιρό έχεις παρασυρθεί σε πολλά έξοδα και έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού. Επιβάλλεται να κάνεις οικονομία!

Read More

And More