Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα 7/10/2015

Κριός
Μπορεί μερικά πράγματα και κάποιες αλλαγές να γίνονται αργά, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι οι εξελίξεις θα είναι πολύ θετικές για εσένα. Σήμερα μπορείς να λύσεις παρεξηγήσεις και προβλήματα που μπορεί να έχεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Κοίταξε λίγο περισσότερο τον εαυτό σου, γιατί τον τελευταίο καιρό τον έχεις αμελήσει. Η πολλή κούραση αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα φέρει προβλήματα.

Αισθηματικές
Απόφυγε να κλειστείς στον εαυτό σου σήμερα και φρόντισε μιλήσεις με τον σύντροφο σου για ότι σε απασχολεί και σε προβληματίζει. Και εσύ που δεν έχεις δεσμευτεί ακόμα, η Αφροδίτη για τελευταία μέρα στον Λέων θα φέρει στον δρόμο σου αυτό που ζητάς εδώ και καιρό.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να κάνεις καλό προγραμματισμό για στόχους που θέλεις να υλοποιήσεις. Συνεργασίες και καινούργια ξεκινήματα δεν ευνοούνται τη σημερινή ημέρα γι αυτό καλό θα είναι να βάλεις μία μικρή παύση στις φιλοδοξίες σου. Στα οικονομικά σου τα έξοδα που έχεις συνεχίζουν και να προσπαθείς για άλλη μια φορά να καλύψεις τις υποχρεώσεις.

Ταύρος
Θα έχεις έντονη συναισθηματικότητα σήμερα και ίσως από το μεσημέρι και μετά να μελαγχολήσεις κιόλας. Κάνε θετικές σκέψεις και μην απαισιοδοξείς, γιατί θα στεναχωρήσεις και δικά σου άτομα. Μπορείς να διαθέσεις τον χρόνο σου σε φιλικά πρόσωπα ή οικογενειακά και να συζητήσεις τα προβλήματά σου. Δώσε βάση στη συμβουλή τους.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή σε περιμένει ένα όμορφο βράδυ και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφο σου θα είναι υπέρ του δέοντος ρομαντικό. Εκμεταλλεύσου το για να του εξομολογήσεις όσα σε αγχώνουν και βάλτε από κοινού νέες βάσεις στον δεσμό σας. Κι αν ακόμη δεν έχεις μόνιμο σύντροφο, προσπάθησε να μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και βγες να διασκεδάσεις με τους φίλους σου, που είναι πάντα δίπλα σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα γίνουν πολλές αλλαγές και θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις. Η επικοινωνία σου με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα. Στα οικονομικά σου θα τα πας πολύ καλύτερα από πριν. Προτάσεις που θα σου κάνουν για να αυξήσεις τα έσοδά σου, να τις σκεφτείς πολύ καλά και μετά να τις αποδεχτείς.

Δίδυμοι
Προχώρα σήμερα με πολύ θάρρος στις διάφορες δραστηριότητες που έχεις και είναι σίγουρο ότι σύντομα θα έχεις την επιτυχία που θέλεις. Οι πλανήτες στέκονται πολύ θετικά στο πλευρό σου και σε βοηθούν να διαπρέψεις με ότι και αν ασχοληθείς. Αν κάνεις κάποιες συζητήσεις με δικά σου άτομα, καλό θα είναι να δείξεις λίγη περισσότερη διαλλακτικότητα και να προσπαθήσεις να μην ξεστομίσεις σκληρά λόγια.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα έχουν εντάσεις που μπορείς να τις αποφύγεις. Μην φορτίσεις τον σύντροφο σου με προβλήματα, που μπορεί να έχεις σε άλλους τομείς. Εσένα που ακόμα δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σύντομα σε περιμένουν πολύ καλές εξελίξεις αν αποφασίσεις να κινητοποιηθείς.

Επαγγελματικές
Θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις διάφορα προβλήματα που μπορεί να έχεις στην δουλειά σου σήμερα. Στα οικονομικά σου πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή σε έξοδα που κάνεις και αγορές, γιατί θα βγαίνεις πολύ εύκολα εκτός προϋπολογισμού. Καλό θα είναι επίσης να προστατέψεις τα συμφέροντα σου και να μην τα αφήσεις στο μάτι των ανταγωνιστών σου.

Καρκίνος
Απόφυγε με εξυπνάδα και διπλωματία τα παιχνίδια επιβολής αυτήν την ημέρα όπου οξύνεται το δυναμικό μυαλό σου, η εφευρετικότητα και η δημοτικότητά σου. Είναι κάτι που δεν το χρειάζεσαι για να ξεχωρίσεις, μια και η παρουσία σου δεν περνάει πουθενά απαρατήρητη. Με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση της Αφροδίτης που παραμένει για τελευταία μέρα στον Λέων θα γοητεύεις όπου κι αν εμφανίζεσαι και η ευφράδειά σου θα κάνει τους ανθρώπους γύρω σου να κρέμονται από τα χείλια σου. Μην χαραμίζεις λοιπόν την ενέργειά σου στο να αντικρούσεις κακίες και ζήλιες, γιατί ούτως η άλλως, η κάθε κακόβουλη κριτική για σένα θα πέσει στο κενό.

Αισθηματικές
Με τις τόσες υποχρεώσεις που έχεις στους διάφορους τομείς, θα παραμελήσεις λίγο τον σύντροφο σου. Φρόντισε να αλλάξεις τακτική αν θέλεις να διατηρήσεις την όμορφη ατμόσφαιρα ανάμεσα σας. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που θα σε κάνει να χαρείς, να ξέρεις το αποψινό βράδυ είναι πολύ θετικό για να κάνεις καινούργια γνωριμία.

Επαγγελματικές
Απόφυγε συζητήσεις με συνεργάτες σου, γιατί θα εξελιχθούν σε έντονες αντιθέσεις και στην παρούσα κατάσταση δεν σε συμφέρουν τέτοιες καταστάσεις. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες προβλέψει. Κινήσου με σοβαρότητα χωρίς να κάνεις βιαστικές κινήσεις.

Λέων
Σήμερα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου και να μην περιμένεις από άλλους να κάνουν για λογαριασμό σου, αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ. Προσπάθησε να δουλέψεις σκληρά και να κάνεις ότι καλύτερο για να καλύψεις τις υποχρεώσεις σου, που συνεχώς πληθαίνουν λόγω της δικής σου αδράνειας.

Αισθηματικές
Η καλή σου διάθεση και ο ερωτισμός σου, θα κάνουν σήμερα τον σύντροφο σου να διώξει τις τυχόν αμφιβολίες που μπορεί να έχει για εσένα. Και αν ακόμη δεν έχει έρθει το άτομο που περιμένεις ακόμη στην ζωή σου, άνοιξε την πόρτα της καρδιάς σου και ετοιμάσου να το υποδεχτείς πολύ σύντομα.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα έχεις ενδιαφέρουσες εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα φίλε Λέοντα. Η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα αρχίζεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Συνεχίζεις να έχεις ανασφάλειες για τα οικονομικά σου και ψάχνεις καινούργιες πηγές εσόδων. Μία διεκδίκηση αύξησης από τους ανωτέρους σου έχει πολλές πιθανότητες πραγματοποίησης.

Παρθένος
Η σημερινή ημέρα γενικά θα είναι πολύ καλή, παρόλο που μερικές στιγμές θα έχεις εκνευρισμό για κάποιες καθυστερήσεις που θα παρουσιαστούν. Έχεις πολύ δυναμισμό και ότι αναλάβεις μπορείς να το φέρεις εις πέρας αποτελεσματικά, με μεγάλη υπευθυνότητα. Η αυτοπεποίθηση σου θα είναι στα ύψη και πρέπει να προσέξεις να μην πεις πράγματα που μπορεί να μην τα πιστεύεις μόνο και μόνο για να κάνεις εντύπωση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά θα τα πας σούπερ απόψε. Ακόμα και τα προβληματάκια που μπορεί να υπάρχουν στη σχέση σου, σήμερα φαίνεται πως ξεπερνιούνται. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι στην ζωή σου, ο Άρης στο ζώδιο σου σου χαρίζει τον ερωτισμό που χρειάζεσαι ώστε να πετύχεις ακριβώς αυτό που θέλεις.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα είναι σε μία ενδιαφέρουσα μέρα με σένα να γίνεσαι αποδέκτης του θαυμασμού και της εκτίμησης τόσο των συναδέλφων σου όσο και των ανωτέρων σου. Τα οικονομικά θέματα συνεχίζουν να σε προβληματίζουν και ίσως πρέπει να κάνεις μία μικρή οικονομία και να μην ξοδέψεις πολλά χρήματα σε άσκοπες αγορές.

Ζυγός
Η σημερινή Τετάρτη θα είναι αρκετά έντονη και θα κληθείς να βάλεις πολλά πράγματα σε τάξη, αν θέλεις να ξέρεις ποια πορεία θα επιλέξεις τις επόμενες μέρες. Καλό είναι να μην ανακοινώσεις τα σχέδιά σου και να κινηθείς με αρκετή μυστικότητα. Πολύ δικά σου άτομα, ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν σε κάποια θέματα που σε προβληματίζουν.

Αισθηματικές
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλή πορεία αρκεί να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες που μπορεί να δημιουργούν κάποια μικρά συννεφάκια στη σχέση σας. Η θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης για τελευταία μέρα στον Λέων ευνοεί και εσένα που δεν έχεις μόνιμη παρέα για να κάνεις την γνωριμία που περιμένεις.

Επαγγελματικές
Μην έχεις άγχος για την εργασία σου. Μπορείς και ξεπερνάς οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει με τις πολυποίκιλες ικανότητες σου. Προσπάθησε μόνο να μην είσαι ευκολόπιστος με άτομα που έχουν εισέλθει τώρα στον επαγγελματικό σου χώρο γιατί ποτέ δεν ξέρεις τις πραγματικές τους προθέσεις.

Σκορπιός
Οι πλανήτες σήμερα είναι πολύ φιλικοί μαζί σου και μπορείς να πετύχεις με ότι καταπιαστείς, αρκεί μόνο να μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Σε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καλό θα είναι να σκεφτείς πολύ καλά αν είναι συμφέρουσες για σένα και μετά να απαντήσεις. Ίσως θα ήταν καλό να τις συζητήσεις με τους ανθρώπους του στενού σου περιβάλλοντος που εμπιστεύεσαι και είναι βέβαιο ότι θα σε συμβουλέψουν με γνώμονα το δικό σου καλό.

Αισθηματικές
Εξωτερίκευσε τα αισθήματα που έχεις για τον σύντροφο σου αυτό το βράδυ και θα περάσεις πολύ καλά και ευχάριστα μαζί του. Εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, άλλαξε λίγο τακτική, φλέρταρε, διασκέδασε και δείξε πιο θετική διάθεση σε νέες γνωριμίες που προκύπτουν. Μην απορρίπτεις κάτι, αν πρώτα δεν έχεις αφήσει τα περιθώρια να σου δείξει τις προθέσεις του.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου τα καταφέρνεις όλα πάρα πολύ καλά. Μείωσε το άγχος, γιατί οι δραστηριότητες που θα έχεις θα είναι πάρα πολλές και πρέπει να είσαι σε συνεχή εγρήγορση. Στα οικονομικά σου πρέπει να δεις τι υποχρεώσεις έχεις και να τις καλύψεις. Απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

Τοξότης
Αυτή η Τετάρτη θα είναι αρκετά καλή για εσένα αγαπητέ Τοξότη. Θα έχεις εξελίξεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και όλες οι δυσκολίες που αντιμετώπιζες μέχρι τώρα μπορούν να ξεπεραστούν αν τις χειριστείς έξυπνα και διπλωματικά.

Αισθηματικές
Στην σχέση σου, αν είσαι Τοξότης σήμερα θα γίνουν κάποιες συζητήσεις που δεν θα σου αρέσουν. Φρόντισε να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα και μην ξεχνάς ότι κάποιες στιγμές τα καβγαδάκια είναι το αλατοπίπερο της σχέσης. Και αν δεν υπάρχει τίποτε στην ζωή σου, το αποψινό βράδυ θα ανεβάσει τόσο την γοητεία σου οπότε κάτι καλό θα προκύψει.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Η υπευθυνότητα που έχεις θα μπορέσει να σου δώσει λύσεις σε πολλά θέματα που είναι σε στασιμότητα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου με θετικά αποτελέσματα καθώς και να παρουσιάσεις τα νέα σου σχέδια που αφορούν αποκλειστικά το αντικείμενο σου, στους ανωτέρους σου. Οι οιωνοί είναι τόσο καλοί για το ζώδιο σου και γρήγορα οι κόποι σου θα ανταμειφθούν.

Αιγόκερως
Η σημερινή Τετάρτη επιβάλλει αρκετή εσωτερική ηρεμία από μέρους σου ώστε να πάρεις σωστές αποφάσεις και να έχεις τα αποτελέσματα που θέλεις. Μην αφήνεις να επηρεάζουν την ψυχολογία σου λόγια ή συζητήσεις, που μπορεί να ακούσεις από τον περίγυρό σου. Αναλογίσου αν έχουν πραγματικά μεγάλη σημασία για εσένα, συνέχισε το πρόγραμμά σου και όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Αιγόκερως πρόσεχε σήμερα τα λόγια σου προς τον σύντροφο σου, γιατί θα έχεις αψιμαχίες μαζί του χωρίς λόγο. Και αν ακόμη δεν έχεις κάτι που να σε ενθουσιάζει στο πλευρό σου, κάνε λίγο υπομονή και φρόντισε την εξωτερική σου εμφάνιση, ώστε να την κάνεις ακαταμάχητη και κανένας να μην μπορεί να σου αντισταθεί. Στο χέρι σου είναι!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να ρίξεις τους τόνους, για να αποφύγεις ενδεχόμενες προστριβές με τους συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις και σε προβληματίζουν.

Υδροχόος
Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή σήμερα. Η μέρα προσφέρεται για να επικοινωνήσεις με τον περίγυρό σου και να κάνεις ευχάριστες συζητήσεις. Καλό θα είναι να αφήσεις στην άκρη την έντονη ενασχόληση με πολλά ζητήματα. Πρέπει να ανοίξεις την καρδιά σου και να εκφραστείς για γενικότερα θέματα που σε απασχολούν. Μην αφήνεις τα προβλήματα να σε κατακυριεύουν.

Αισθηματικές
Έχεις κάποιες δυσκολίες στην σχέση σου που πρέπει να τις αντιμετωπίσεις άμεσα και μην τις αφήνεις να διαιωνίζονται. Να θυμάσαι ότι ο άνθρωπος σου είναι δίπλα σου τόσο για τα καλά όσο και για τα κακά. Μίλησε λοιπόν μαζί του και ξελάφρωσε την ψυχούλα σου. Όσο για εσένα που είσαι μόνος σου, προσπάθησε να γεμίσεις τον χρόνο σου κάνοντας κάτι δημιουργικό και μην αναλώνεσαι στα ίδια και τα ίδια.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου απόφυγε να κάνεις κινήσεις που μπορεί να εκνευρίσουν τους συνεργάτες σου. Θα προκύψουν νέα δεδομένα που θα πρέπει να αποδεχτείς περαιτέρω κουβέντες και γκρίνιες. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν αρκετά, αφού δεν είναι στην καλύτερη τους κατάσταση. Φρόντισε να αποφύγεις να κάνεις περιττά έξοδα.

Ιχθείς
Η ημέρα θα είναι αρκετά κουραστική για εσένα μιας και η μανία σου να καταπιάνεσαι με πολλά πράγματα ταυτόχρονα θα σε εξαντλήσει. Προσπάθησε να οργανώσεις καλύτερα το πρόγραμμα σου και μην φτάνεις τις αντοχές σου στα άκρα, αν δεν θες να πάθεις υπερκόπωση.

Αισθηματικές
Θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις στην σχέση σου σε κάποια θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβληματίζουν. Ο σύντροφος σου φαίνεται πως σε κατανοεί και συμπάσχει στις ανησυχίες σου. Μην τον αφήνεις άλλο λοιπόν έξω από την ζωή σου και συζήτησε μαζί του αυτά που σκέφτεσαι. Εσύ που δεν έχεις ταίρι με την καλή διάθεση που έχεις, μπορείς να περάσεις ένα πολύ ευχάριστο βράδυ παρέα με τους πολύ στενούς σου φίλους.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά. Απόφυγε σήμερα να κάνεις ξεκαθαρίσματα που αφορούν θέματα του παρελθόντος και συγκεντρώσου σε αυτά που θες να κάνεις από εδώ και στο εξής. Στα οικονομικά σου πρέπει να κινηθείς με πολύ σύνεση, γιατί έχεις βγει ήδη εκτός προϋπολογισμού και το άγχος σιγά σιγά θα σε καταβάλλει.

Read More

And More