Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κοσμική έξοδος στο θέατρο Παλλάς! Φωτογραφίες

Είναι πλέον εκτός Βουλής, αλλά όχι και έξω από τα πράγματα. Είτε έχει λείψει σε κάποιους είτε όχι η πρώην πρόεδρος Ζωή Κωνσταντοπούλου συνεχίζει να απασχολεί την επικαιρότητα και να παίρνει θέση για τις κινήσεις της κυβέρνησης, ως απλός πολίτης πια μέσα από τα social media. Τι κάνει όμως, στον ελεύθερό της χρόνο;
Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE την απαθανάτισε σε μια από τις λίγες κοσμικές εξόδους της στο θέατρο Παλλάς. Εκεί η Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε για να απολαύσει την πρεμιέρα της νέας ταινίας του Μανούσου Μανουσάκη… “Ουζερί Τσιτσάνης”. Η ίδια μάλιστα, φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον διάσημο Έλληνα σκηνοθέτη. Και έκανε τα φωτογραφικά φλας να… πάρουν φωτιά!

Ο Μανούσος Μανουσάκης επιστρέφει στη κινηματογραφική οθόνη με την πέμπτη μεγάλου μήκους ταινία του, «Ουζερί Τσιτσάνης», βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Γιώργου Σκαμπαρδώνη. Με επίκεντρο έναν απαγορευμένο έρωτα και φόντο την υπό γερμανική κατοχή Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος σκηνοθέτης ξετυλίγει μια συγκλονιστική ιστορία αγάπης με την μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη να υπογραμμίζει την εξέλιξη.
Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

Read More

And More