Αγγελική Ηλιάδη: Στην πισίνα με τον μικρό της γιο!

Από τις πιο υψηλές θερμοκρασίες της φετινής άνοιξης είναι αυτές που σημειώνονται τις τελευταίες ημέρες. Ο καιρός λοιπόν που παραπέμπει σε θερμό ελληνικό καλοκαίρι σπρώχνει ολοένα και περισσότερους να αναζητήσουν δροσιά σε παραλίες και πισίνες.

Μεταξύ αυτών και η Αγγελική Ηλιάδη που χάρηκε την ζέστη και τον ήλιο στην πισίνα της. Εκεί δεν ήταν μόνη αλλά με την καλύτερη παρέα, τον μικρό της γιο Βασίλη. Ο γιος της, προστατευμένος φυσικά από τον δυνατό ήλιο φορώντας αντιηλιακό και καπέλο, καθόταν μαζί με τη μητέρα του στην πισίνα και εκείνη τον απαθανάτιζε συνεχώς.

“Καλοκαιράκι” σχολίασε η Αγγελική Ηλιάδη στην παραπάνω φωτογραφία τους ενώ αργότερα δημοσίευσε μία ακόμα φωτογραφία του Βασίλη της με φόντο την πισίνα γράφοντας με χιούμορ: “Αράζω… μην με ενοχλείς μαμά!”.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και γιος βρίσκουν την ευκαιρία να περάσουν μαζί όμορφες στιγμές στον κήπο τους αφού και νωρίτερα αυτή την εβδομάδα η Αγγελική Ηλιάδη είχε μοιραστεί μια χαριτωμένη φωτογραφία του μικρού Βασίλη της από εκεί.

Read More

And More