Αλεξάνδρα Πασχαλίδου: Με τον κατά 10 χρονια νεότερο σύντροφό της στα μπουζούκια! Φωτογραφίες

Μαζί με τον Σουηδό σύντροφό της Jacob ταξίδεψε στην Ελλάδα η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου τις φετινές γιορτές. Αυτό δεν είναι το πρώτο ταξίδι του ζευγαριού – που συγκατοικεί στη Στοκχόλμη μαζί με την 6χρονη κόρη της δημοσιογράφου Μελίνα- στην Ελλάδα. Άλλωστε εδώ είναι που ξεκίνησε η σχέση τους το καλοκαίρι του 2013 μετά από αρκετούς μήνες γνωριμίας.

Το TLIFE τους συνάντησε το βράδυ του Σαββάτου, να διασκεδάζουν στο νυχτερινό κέντρο Teatro.

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου λάμπει από ευτυχία στο πλευρό του συντρόφου της. Άλλωστε όπως έχει δηλώσει η ίδια σε αυτή τη σχέση για πρώτη φορά νιώθει ότι συμπορεύεται με έναν άνθρωπο.

“Για πρώτη φορά αισθάνομαι ότι πορεύομαι μαζί με έναν άνθρωπο. Η ζωή μου ήταν πάντοτε μια μάχη. Τώρα έχει αρχίσει να γίνεται ένα ευχάριστο ταξίδι. Είναι δίπλα μου, με στηρίζει συναισθηματικά και ψυχολογικά, όντας πολύ πιστός και αφοσιωμένος. Του έχω απόλυτη εμπιστοσύνη. Είναι πολύ συγκινητικό αν σκεφτείς μάλιστα ότι είναι και δέκα χρόνια μικρότερός μου” δήλωνε τον Αύγουστο για τον Jacob στο περιοδικό ΕΓΩ! Weekly.

“Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα ερωτευόμουν ένα μικρότερο άντρα. Αλλά δεν υπάρχουν κανόνες στον έρωτα. Έχουμε πολλά κοινά. Στο σπίτι λειτουργούμε σαν οικογένεια. Με τη Μελίνα τα πάει εξαιρετικά καλά. Την έχει σαν κόρη του” κατέληγε η δημοσιογράφος ενώ δεν απέκλειε την πιθανότητα να πει ναι σε μια ενδεχόμενη πρόταση γάμου από τον Jacob.

Read More

And More