Αλεξία Αλεξιάδου: Η ζωή της μέσα από φωτογραφίες

Ο ξαφνικός θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η γνωστή μαγείρισσα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο όπου την μετέφερε ο αγαπημένος της σύζυγός, Βαγγέλης Κιτσάκης. Παρόλο που κατάφεραν να την επαναφέρουν στη ζωή για τουλάχιστον μιάμιση ώρα, μετά την ανακοπή που την οδήγησε στο ΚΑΤ το απόγευμα της 28ης Οκτωβρίου, δεν τα κατάφερε τελικά.

Η Αλεξία έχασε τη μάχη. Ο θάνατός της σκόρπισε τη θλίψη στους δικούς της ανθρώπους αλλά και σε απλό κόσμο που την είχε γνωρίσει μέσα από την πορεία της στην τηλεόραση και τα περιοδικά μαγειρικής. Και ήταν μεγάλη η αγάπη του κόσμου και φάνηκε από τα χιλιάδες αποχαιρετιστήρια μηνύματα και τα λόγια αγάπης που πλημμύρισαν τις σελίδες της στο facebook.

Βέβαια, το παράπονο της μαμάς της Βέφας Αλεξιάδου στην κηδεία έδειξε πως κάποιοι την είχαν ξεχάσει όσο ήταν στη ζωή. Διάβασε εδώ περισσότερα.

Αυτοί που δεν πρόκειται όμως να την ξεχάσουν ποτέ είναι σίγουρα η οικογένειά της. Ανάμεσά τους ο σύζυγός της που λύγισε την ώρα του τελευταίου αντίου αλλά και οι δύο κόρες της, Χαρά και Βέφα που δεν άντεξαν καν να βρεθούν στο νεκροταφείο της Νέας Ερυθραίας. Το ίδιο συγκινημένη ήταν και η αδερφή της Άντζελα η οποία την είχε αποχαιρετήσει λίγες ώρες νωρίτερα με λίγα λόγια στο facebook.

Στο τέλος η αδερφή της Αλεξίας ανέφερε και τον αγαπημένο σκύλο της αγαπημένης μαγείρισσας τον Γκάτσμπι. Πρόκειται για ένα από τα πολύ αγαπημένα πλάσματα της οικογένειας και ήταν διαρκώς μαζί τους. Αυτό θα το διαπιστώσεις ξεφυλλίζοντας και το album με τις φωτογραφίες της…

Read More

And More