Q&A: Η Αλεξάνδρα απαντάει στις στιλιστικές απορίες σου

Αν έχεις στιλιστικές απορίες και θέλεις τη γνώμη μου δεν έχεις παρά να στείλεις κι εσύ την ερώτησή σου με σχόλιο στο τέλος αυτού του άρθρου…

Καλησπέρα κορίτσια!

Ιδού οι απαντήσεις που σας χρωστάω…

Ερώτηση
Καλημέρα. Έχω ένα γάμο κοντινού προσώπου το καλοκαίρι και δεν ξέρω τι να φορέσω! Είμαι 50 ετών, 1.55 ύψος, 52 κιλά με λίγο μελαχρινή επιδερμίδα. Τι μου προτείνετε να φορέσω?Έχω λίγη
κοιλίτσα και θέλω να το καλύψω. Να σημειώσω ότι δεν μπορώ να φοράω ψηλά τακούνια. Ευχαριστώ
Μαντώ

Απάντηση
Γεια σου Μαντώ,
Ευτυχώς το καλοκαίρι με ένα ωραίο σανδάλι ξεμπερδεύεις! Οπότε ξεκινάς από το παπούτσι που είναι για σένα το πιο δεσμευτικό και κοιτάς μετά ρούχο σε ένα ωραίο φωτεινό χρώμα που να κάνει εντύπωση. Κοραλλί, πορτοκαλί, σμαραγδί, τιρκουάζ κλπ σε γραμμή αρχαιοελληνική ή πιο boho για να καλύψεις και την κοιλίτσα!

Ερώτηση
Καλησπέρα σας! Σκέφτομαι να αγοράσω μπότες που είναι πάνω από το γόνατο, αλλά δεν ξέρω με τι θα μπορούσα να τις συνδυάσω. Είμαι 23 ετών κι έχω ύψος 1.73μ. Επίσης θα μου προτείνατε φλατ ή με τακούνι;
Ευχαριστώ πολύ,
Μαρίλια

Απάντηση
Γεια σου Μαρίλια! Το φλατ είναι πιο καθημερινό και ευκολοφόρετο. Το τακούνι -ειδικά στο σχέδιο αυτό- είναι πιο sexy και βραδινό. Δες τι θα αξιοποιήσεις περισσότερο. Ανάλογα τι θα επιλέξεις θα είναι και το υπόλοιπο styling! Όταν αποφασίσεις εδώ είμαστε για τη συνέχεια…

Ερώτηση
Γεια σου Αλεξάνδραααααα! Θα ήθελα να μου προτείνεις τζιν. Είμαι 55 κιλά και ύψος 1.62μ., φοιτήτρια. Θα ήθελα να μου πεις και ιδέες για χριστουγεννιάτικα βραδινά σύνολα. Έχω ένα γάμο.
Γιώτα

Απάντηση
Γιώτα μου, για το τζιν ο σωματότυπος είναι το Α και το Ω. Οπότε στείλε μου πληροφορίες και θα σου πω ότι θες… next time!
Επίσης, εννοείς Xmas styling που να το υιοθετήσεις και να πας καλεσμένη σε γάμο; Το πιο hot είναι η παγιέτα, η δαντέλα, το lurex και το βελούδο. Αλλά και πάλι, αν δεν ξέρω το στιλ σου, δεν μπορώ να βοηθήσω. Όσο πιο πολλές πληροφορίες μου δώσεις τόσο πιο συγκεκριμένη θα μπορώ να γίνω. Οπότε περιμένω περισσότερα info!!!

Ερώτηση
Καλημέρα Αλεξάνδρα!!! Έχω αγοράσει χωρίς να το πολυσκεφτώ κάτι suede leopard high heel ankle boots. Αυτό που με προβληματίζει είναι πως τα συγκεκριμένα είναι ανοιχτά μπροστά και πίσω στη φτέρνα. Επίσης, δένουν με δερμάτινο κορδόνι στον αστράγαλο. Μπορώ να τα βάλω τώρα στις γιορτές; Με καλσόν ή χωρίς; Πες μου μερικούς έξυπνους συνδυασμούς. Φιλάκια!!!!!

Απάντηση
Εννοείται! Με τα πάντα… Αλλά… ΧΩΡΙΣ ΚΑΛΣΟΝ!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω τι να επιλέξω για τις γιορτινές βραδινές εξόδους.
1. Φόρεμα μέχρι το γόνατο, μανίκι ¾ όλο πούλιες (σε τι χρώμα προτείνεις;)
2. Μπορντό δαντέλα μέχρι το γόνατο ή
3. Φούστα leather look λίγο πάνω από το γόνατο σε χρυσό και από πάνω ένα τοπ (μαύρο ή λευκό;)
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Έμυ

Απάντηση
Γεια σου Έμυ!
Όλα εξαρτώνται από το πού θα πας…
Οι παγιέτες και το χρυσό είναι πολύ hot και γιορτινό! Θα τα δεις σύντομα και στην συλλογή μου. Η δαντέλα είναι επίσης τάση αλλά είναι και πιο classic. Πάρε κάτι θα φορέσεις και μετά τις γιορτές και θα το ευχαριστηθείς.

Ερώτηση
Καλημέρα! Είμαι 22 χρόνων, 1,60μ. και γύρω στα 50 κιλά. Έχω μια ψηλόμεση δερμάτινη μαύρη φούστα ως το γόνατο και εκτός από το στιλ “πουκάμισο από μέσα και γόβα” δεν ξέρω με τι άλλο να τη συνδυάσω για να τη φοράω πιο συχνά και λιγότερο επίσημα. Επίσης, έχω γυμνασμένα πόδια, αλλά όχι αντίστοιχα γυμνασμένη κοιλίτσα.
Περιμένω με ανυπομονησία την απάντηση και ευχαριστώ εκ των προτέρων 🙂
DIODR

Απάντηση
Με φούτερ, πουλοβεράκι, bomber jacket, ζακετάκι, ζιβάγκο, μαρινιέρες. Φαρδιά πουλόβερ, τζιν πουκάμισο… και με οτιδήποτε θέλεις τύπου ζακέτα πλεχτή, σακάκι ανδρόγυνο, γιλέκο, με ζώνη στη μέση κλπ

Ερώτηση
Γεια σου Αλεξάνδρα! Έχω ύψος 1,63μ., ζυγίζω 45 κιλά και το στιλ μου είναι gamine. Κυκλοφορώ κυρίως με παντελόνια σε στενή γραμμή και με φούστες ή φορέματα σε γραμμή Α. Υπάρχει κάποιο είδος booties που να συνδυάζεται με το στιλ αυτό και που να φοριέται και πρωί και βράδυ; Με ενδιαφέρει το ύψος της μπότας (ankle ή πιο πάνω;) και το ύψος και το πάχος του τακουνιού.
Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Rania

Απάντηση
Γεια σου Rania! Για το στιλ που σου αρέσει τα χοντρά τακούνια ή flat και biker boots και κάποια wedged sneakers & all stars ταιριάζουν καλύτερα. Αν είναι φλατ μπορείς να το φορέσεις στον αστράγαλο αλλά αν έχει τακούνι και πιο πάνω.
Must στο στιλ αυτό είναι οι χοντρές κάλτσες πάνω από το γόνατο ή στο γόνατο ή σαν γκέτα με τα booties όπως και οι cowboy boots που κάνουν comeback!

And More