Q&A: Η Αλεξάνδρα απαντάει στις στιλιστικές απορίες σου

Αν θέλεις να στείλεις κι εσύ τις στιλιστικές απορίες σου στην Αλεξάνδρα κάνε κλικ στην ειδική φόρμα που θα βρεις στο τέλος αυτού του άρθρου…

Ερώτηση
Καλημέρα Αλεξάνδρα! Ενόψει εκπτώσεων αγόρασα δύο χρωματιστά παντελόνια ­ένα μπορντό κι ένα καφέ (όχι πολύ σκούρο, αλλά ούτε και πολύ ανοιχτό, ένα ενδιάμεσο χρώμα). Πρώτη φορά στιλιστικά δοκιμάζω κάτι τέτοιο και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πως να τα συνδυάσω. Θα ήθελα να μου προτείνεις λύσεις και κομμάτια που μπορούν να συνδυαστούν εξίσου καλά και με τα δύο.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, Δημήτρης

Απάντηση
Δημήτρη καλωσόρισες στη στήλη!!! Καταρχήν, συγχαρητήρια για τις αγορές σου!!! Σούπερ και οι δύο! Το tabac ­που αυτό το χρώμα φαντάζομαι εννοείς, θα το ευχαριστηθείς πολύ και άνοιξη. Με μπλε και γκρι και τα δύο, σακάκια, παλτό, ζακέτες και με μαύρο δερμάτινο τζάκετ επίσης.
Πουκάμισα και μπλούζες ό,τι χρώμα θέλεις… και ριγέ και εμπριμέ, αλλά ακόμη και κάτι έντονο μπορείς να συνδυάσεις με το μπορντό. Ζώνες δερμάτινες σαν πλεχτές, αλλά και σαν ιμάντας με ρίγα επίσης.
Παπούτσια: από sneakers και loafers ό,τι προτιμάς. Και κάτι extreme ακόμη μπορείς να τολμήσεις αν από πάνω είσαι πιο classic. Σε πιο formal παπούτσι, μπορείς να πας σε μπλε και σκούρο καφέ, αλλά και το μαύρο είναι πιο safe!
Το μυστικό είναι στις κάλτσες! Εκεί παίξε με χρώματα, σχέδια πουά, ριγέ και ό,τι πιο τρελό βρεις.
Καλοφόρετα!!!

Ερώτηση
Καλησπέρα αγαπημένη Αλεξάνδρα! Σκέφτομαι να αγοράσω μια μαύρη ψηλόμεση παντελόνα που δοκίμασα χθες και τελικά δεν την πήρα γιατί προβληματίστηκα με τι θα την συνδυάσω από άποψη παπουτσιού και τοπ.
Ευχαριστώ πολύ, Χριστίνα

Απάντηση
Γεια σου Χριστίνα. Αν έχεις αδύνατη μέση και ύψος από μέτριο και επάνω ή αν είσαι πολύ αδύνατη, θα σου πηγαίνει πολύ και είναι και τάση! Με κάτι από μέσα στενό ή με ένα cropped top. Kαι παπούτσια από φλατ μέχρι wedge ή με χοντρό τακούνι αλλά όχι λεπτό τακούνι τύπου στιλέτο.
Ελπίζω να σε βοήθησα!!!! Να τη χαρείς!!

Ερώτηση
Καλησπέρα! Πώς θα μπορούσα να κάνω ξεχωριστό έναν κλασικό συνδυασμό λευκό πουκάμισο, μαύρο σακάκι και φούστα στενή μαύρη midi;
P.S. Το πουκάμισο έχει μια λεπτομέρεια στο λαιμό που δεν επιτρέπει κολιέ. Επίσης, δεν θα ήθελα το αποτέλεσμα να είναι πολύ “βραδινό”.
Ευχαριστώ, Χριστίνα

Απάντηση

Γεια σου Χριστίνα! Μπορείς να βάλεις γραβάτα ή αν δεν έχει γιακά ένα έξτρα γιακαδάκι κι ας έχει τη λεπτομέρεια στον λαιμό. Ή ένα γιλέκο σε χρώμα ή ζακετάκι. Εναλλακτικά μπορείς να φορέσεις μία ζώνη ιδιαίτερη ή high heels σε χρώμα, ή sneakers.

Read More

And More