Amal Alamuddin: Εντυπωσιασμένη από την επίσκεψή της στο Μουσείο της Ακρόπολης! Φωτογραφίες

Ξενάγηση στο Μουσείο της Ακρόπολης, γεύμα στο εστιατόριο του Μουσείου και πολλές συζητήσεις είχε το πρόγραμμά της Amal Alamuddin σήμερα. Το TLIFE ακολούθησε την γνωστή δικηγόρο και τους συνεργάτες της Νόρμαν Πάλμερ, Τζέφρι Ρόμπερτσον από το βρετανικό δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers σε όλη την διάρκεια, μέχρι την επιστροφή τους στο ξενοδοχείο λίγο πριν τις 5 το απόγευμα.

/

/

Η δεύτερη μέρα στην Ελλάδα για την κυρία Clooney ξεκίνησε από πολύ νωρίς με συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αντώνη Σαμαρά όπου παρέλαβε κι ένα ιδιαίτερο δώρο. Δες εδώ!

Λίγο νωρίτερα είχε δεχτεί επίθεση αγάπης έξω από το ξενοδοχείο της από την Ελένη Λουκά. Λίγο μετά τις 11 το πρωί η Amal, έφυγε από το ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία μαζί με τους συνεργάτες της. Κομψή ντυμένη στα λευκά ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο βαν που την μεταφέρει, όταν η Ελένη Λουκά την ξάφνιασε αγκαλιάζοντάς την και ευχαριστώντας την για ό,τι κάνει.(Δες εδώ τη έγινε)

src=https://www2.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/15-10/2/amal-maximou5.jpg

Λίγη ώρα αργότερα, η κα Clooney και οι συνεργάτες της Νόρμαν Πάλμερ, Τζέφρι Ρόμπερτσον από το βρετανικό δικηγορικό γραφείο Doughty Street Chambers και ο πρόεδρος της διεθνούς επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα Ρόμπερτ Χιλ, πέρασαν την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου για να συναντήσουν τον Έλληνα πρωθυπουργό. Εκεί ανέλυσαν σε ευχάριστο κλίμα τις θέσεις τους για την επιστροφή των Μαρμάρων του Παρθενώνα.

src=https://www2.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/15-10/2/amal-maximou4.jpg

Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη στήριξη τους στην Ελλάδα και την προσπάθεια που καταβάλλεται για την επιστροφή των Γλυπτών, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον πολυσυζητημένο γάμο της Amal Alamuddin με τον George Clooney.

src=https://www2.tlife.gr/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/15-10/2/amal-maximou12.jpg

Και παρόλο που η σύζυγος του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ είχε ζητήσει να μην την κάνουν κανένα δώρο, ο Αντώνης Σαμαράς της ετοίμασε μια έκπληξη. Ένα γαμήλιο δώρο με ελληνικό χρώμα και ιδιαίτερη σημασία για την επίσκεψή της.

Και μετά το δώρο, τη συζήτηση και τις ευχαριστίες από τις δυο πλευρές και το θέμα των Μαρμάρων, η Amal αναχώρησε για την Ακρόπολη.

/

/

/

Είχε την τύχη να την ξεναγήσει ο ίδιος ο διευθυντής του Μουσείου Δημήτρης Παντερμαλής, παρουσία του υπουργού Πολιτισμού, Κώστα Τασούλα.

H Amal εντυπωσιάστηκε από όσα είδε στο Μουσείο όπως προδίδουν και οι εκφράσεις του προσώπου της κατά την διάρκεια της ξενάγησης.

Μετά την ξενάγηση έδωσε συνέντευξη Τύπου μέσα στο Μουσείο της Ακρόπολης όπου υπογράμμισε ότι ο Παρθενώνας είναι η κοιτίδα του σύγχρονου Παγκόσμιου Πολιτισμού και ότι θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την επιστροφή των μαρμάρων.

Στη συνέχεια δείπνησε στο φημισμένο εστιατόριο του Μουσείου με την σύζυγο του πρωθυπουργού κυρία Γεωργία Σαμαρά, τον υπουργό Πολιτισμού Κώστα Τασούλα και την υφυπουργό Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου.

Το βράδυ θα δοθεί προς τιμήν της διεθνούς φήμης δικηγόρου στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία”, όπου και θα περάσει την τελευταία της διανυκτέρευση στην Αθήνα.

Read More

And More