Αποστόλης Τότσικας – Ρούλα Ρέβη: Τρελά ερωτευμένοι 8 μήνες μετά τον γάμο τους!

Γίνεται η αγάπη μεταξύ τους να έχει δυναμώσει μετά τον γάμο τους; Κι όμως γίνεται διαβεβαιώνουν με το σχόλιο τους στην χαμογελαστή selfie που δημοσίευσαν σήμερα ο ηθοποιός και η φωτογράφος. Ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη, λίγο πριν συμπληρώσουν 8 μήνες έγγαμου βίου, δείχνουν πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης rrevi (@rrevi) στις


Το ερωτευμένο ζευγάρι, τόσο στις φωτογραφίες που δημοσιεύει κατά καιρούς η φωτογράφος οσο και στις βραδινές έξοδους τους, δείχνουν να έχουν βρει την απόλυτη αρμονία στη σχέση τους και μας κάνουν να αναρωτιόμαστε αν οι τσακωμοί είναι μια λέξη που απλά δεν χωράει ποτέ στην καθημερινότητα τους.

Την απάντηση έδωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! ο Αποστόλης Τότσικας, λέγοντας: “Γενικά δεν είμαι άνθρωπος που τσακώνομαι. Ενίοτε έρχομαι απλώς σε αντιπαράθεση. Λέω, για παράδειγμα, “γιατί να γίνει έτσι αυτό και να μη γίνει αλλιώς;”. Ο τσακωμός και ο διαπληκτισμός έχουν μεγάλη διαφορά. Είναι άλλο να μιλήσεις έντονα με τον άνθρωπο σου λέγοντας την άποψη σου και άλλο να είσαι ένας δικτατορίσκος της άποψης σου. Είμαι ήρεμος γενικά, και στη δουλειά και στο σπίτι μου”.

Read More

And More