Η επέλαση του floral! Φόρεσε την πιο ισχυρή τάση της Άνοιξης…

Τα μπουμπούκια ανοίγουν, οι φυλλωσιές απλώνονται και τα άνθη εξαπλώνονται σε κάθε κομμάτι της μόδας από μίνι και μάξι μέχρι ολόσωμες φόρμες και από τσάντες και παπούτσια μέχρι κοσμήματα! Μην ξεχνάς ότι το κάθε λουλούδι που ανθίζει την άνοιξη είναι ο τρόπος του Θεού να πει “Πάμε πάλι”!

Πάμε πάλι λοιπόν να φορέσουμε μια τάση που ανθίζει στις πασαρέλες κάθε χρόνο τέτοιον καιρό…


Το φλοράλ μπορεί να φορεθεί και το βράδυ και να σου χαρίσει δροσερό στιλ σε επίσημες εμφανίσεις! Στον οίκο Chanel είδαμε να συνδυάζονται τα φλοράλ prints με μαύρη διαφάνεια! Ο Jil Sander κόβει λουλούδια με τις πιο έντονες αποχρώσεις ενώ στον οίκο Paul & Joe συνυδυάζονται αποχρώσεις του πράσινου με το ροζ!

Το μίνι δεν θα μπορούσε να λείπει από την πιο ανέμελη τάση της σεζόν! Στον οίκο D&G συνδυάζονται δύο διαφορετικά prints σε ένα look! Στον οίκο Leonard οι ανθισμένες παιώνιες διακοσμούν μια καλοκαιρινή τουνίκ ενώ φάσες από διαφορετικά φλοράλ prints δημιουργούν ένα girly φόρεμα στον οίκο Wunderkind.

Ένα κίτρινο κοστούμι διανθισμένο με μωβ λουλούδια είναι η pop εκδοχή της τάσης από τον οίκο Rochas. Ο Dior συνδυάζει χαβανέζικα μοτίβα με λουλούδια στην ίδια συλλογή ενώ τέλος ο οίκος Kenzo δημιουργεί την πλέον boho πρόταση της σεζόν!


Τυπωμένα και απλικαρισμένα λουλούδια μονοπωλούν και τα αξεσουάρ! Τα είδαμε σε τσάντες (Blugirl), ζώνες (Vanessa Bruno) και παπούτσια (Dries Van Noten)! Μπορείς να εντάξεις δύο διαφορετικά prints σε ένα look αλλά πρόσεξε την χρωματική συνάφεια και φυσικά κράτησε τις ισορροπίες με ένα μόνο αξεσουάρ κάθε φορά!

Κάνε κλικ εδώ για να δεις τις επιλογές της fashion editor σε φλοράλ παπούτσια, αξεσουάρ και ρούχα!

Read More

And More