Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Ταξίδι για δύο στο Πορτοφίνο!

Μπορεί η Αθηνά Οικονομάκου να έγινε ηθοποιός, αλλά σίγουρα κληρονόμησε το γονίδιο για τα ταξίδια από τον καπετάνιο πατέρα της. Αν κανείς συνδυάσει την δική της οικογενειακή… τρέλα για τα ταξίδια με το γεγονός ότι ο σύντροφός της Φίλιππος Μιχόπουλος ασχολείται με τον τουρισμό, καταλαβαίνει εύκολα γιατί αυτό το ζευγάρι με κάθε ευκαιρία, εγκαταλείπει την Αθήνα όχι μόνο για προορισμούς στο εσωτερικό αλλά και για πιο μακρινά ταξίδια.

Αυτή τη φορά η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας, που είναι ζευγάρι εδώ και 1,5 χρόνο και μάλιστα ζουν τους τελευταίους μήνες κάτω από την ίδια στέγη, βρήκαν στις διακοπές του Πάσχα την κατάλληλη αφορμή για μία ακόμα απόδραση. Και δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο σκηνικό για ένα ταξίδι για δύο από το μαγευτικό Πορτοφίνο, της Ιταλίας.


Πηγή φωτογραφίας: Wikipedia

Το μοναδικής ομορφιάς ψαροχώρι της Ιταλίας, είναι προορισμός των επωνύμων του διεθνούς jet set και των απανταχου ερωτευμένων ζευγαριών. Έτσι η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος ακολούθησαν το παράδειγμα των Zoe Saldana και του συζύγου της, του Denzel Whasington, των Domenico Dolce και Stefano Gabbana και όλων των υπόλοιπων εκπροσώπων της διεθνούς showbiz που κατά καιρούς έχουν κάνει εκεί τις διακοπές τους και βρέθηκαν στο Πορτοφίνο για τις ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα.

Φυσικά δεν παρέλειψαν να μοιραστούν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους μέσω Instagram. Πάρε μια γεύση από τις πασχαλινές τους διακοπές στις παρακάτω φωτογραφίες.

Read More

And More