Στα παρασκήνια της φωτογραφίσης του θίασου της τρελής καλοκαιρινής κωμωδίας Bam Bam! Φωτογραφίες

Μία ξέφρενη κωμωδία θα παρουσιαστεί από τα τέλη του Ιουνίου – η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 19 του μήνα- στο θέατρο Χυτήριο. Πρόκειται για την παράσταση Bam Bam που σκηνοθετεί ο Γιώργος Βάλαρης και στην οποία πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων η Σοφία Βογιατζάκη, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Αργύρης Αγγέλου , ο Βασίλης Κούκουρας, η Άβα Γαλανοπούλου κ.α.


Οι άντρες του θιάσου ποζάρουν στον φακό. Αυτή είναι η πρώτη θεατρική εμφάνιση για τον Νίκο Αναδιώτη.

Οι ηθοποιοί της παράστασης έδωσαν το πρώτο από τα πολλά τους ραντεβού γέλιου, όχι στην σκηνή του Θεάτρου Χυτήριου, αλλά στο στούντιο του φωτογράφου Γιάννη Βασταρδή, που έκανε την επίσημη φωτογράφιση για την αφίσα του “Bam Bam”. Οι ηθοποιοί έπαιξαν με τους ρόλους τους, μεταξύ τους και με το φακό του Γιάννη Βασταρδή και το TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια και κατέγραψε τα στιγμιότυπα από την συνάντησή τους.


Βασίλης Κούκουρας, Θωμαΐς Ανδρούτσου.


Άβα Γαλανοπούλου – Γιώργος Βάλαρης


Σοφία Βογιατζάκη – Αντώνης Κρόμπας


Ο Βασίλης Κούκουρας με τη μεταφράστρια της παράστασης Βάσια Παναγοπούλου και τον σκηνοθέτη Γιώργο Βάλαρη

Λίγα λόγια για την υπόθεση της παράστασης το σενάριο της οποίας ανήκει στον Ray Cooney και τον John Chapman: Ένα συντηρητικό παντρεμένο ζευγάρι, καθώς ετοιμάζεται για τη βραδινή έξοδο στον ετήσιο χορό των εκδοτών παιδικών βιβλίων, βρίσκεται κατά λάθος μπλεγμένο σε ένα τρελό παιχνίδι απιστίας. Το σπίτι τους στην «εξοχική» Σταμάτα Αττικής υποτίθεται ότι θα μείνει άδειο, ενώ τρία υποψήφια παράνομα ζευγάρια περιμένουν εκείνη τη βραδιά για να μείνουν μόνα. Όλα παίρνουν απρόσμενη τροπή, όταν ένα γράμμα πέφτει κατά λάθος στα χέρια του συζύγου.


Η σχεδιάστρια κοσμημάτων Σοφία Δριστέλα, ο Βασίλης Κούκουρας, η Κατερίνα Δημητρόγλου και ο Αργύρης Αγγέλου.

Στην παράσταση παίζουν οι ηθοποιοί:Άβα Γαλανοπούλου, Αργύρης Αγγέλου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Σοφία Βογιατζάκη, Κατερίνα Δημητρόγλου, Χρύσα Κλούβα, Βασίλης Κούκουρας, Αντώνης Κρόμπας και ο Νίκοα Αναδιώτης στην πρώτη του θεατρική εμφάνιση.

Read More

And More