Μεγάλος Διαγωνισμός Barilla Ολικής Αλέσεως!

Τα Barilla Ολικής Αλέσεως, η ιδανική πρόταση γευστικής απόλαυσης για μια καθημερινή και ισορροπημένη διατροφή, διοργανώνουν μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2014, Μεγάλο Διαγωνισμό με δώρα που μας εμπνέουν… διατροφικά!

Βρες τους μοναδικούς κωδικούς στις συσκευασίες ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως, και μπες στο ειδικό microsite που δημιουργήθηκε ειδικά για το διαγωνισμό Barilla Ολικής Αλέσεως http://www.barilla.gr/promo/integrale.jsp για να διεκδικήσεις μοναδικά δώρα. Παράλληλα στο microsite οι χρήστες θα μπορούν να αναζητήσουν χρήσιμες πληροφορίες για τη Διατροφή, τα πλεονεκτήματα των Ολικής Αλέσεως και μοναδικές επιλεγμένες συνταγές των Ολικής.

10 σετ σκευών υγιεινής μαγειρικής, 15 ολοκληρωμένα προγράμματα διατροφής διάρκειας 6 μηνών ενώ και 40 τυχεροί θα κερδίσουν τα Barilla Ολικής Αλέσεως της χρονιάς! Μοναδικά δώρα που σε περιμένουν να τα διεκδικήσεις, αφού μπορείς να συμμετάσχεις όσες φορές επιθυμείς στον διαγωνισμό, κάνοντας χρήση διαφορετικού, πακέτου ζυμαρικών ολικής αλέσεως κάθε φορά.

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/20-10/630x630.jpg

* Στον διαγωνισμό συμμετέχουν όλα τα προϊόντα ζυμαρικών Barilla Ολικής Αλέσεως ενώ οι νικητές του διαγωνισμού θα πρέπει να προσκομίσουν τα πακέτα με τους νικητήριους κωδικούς.

Read More

And More