Πούδρα μαλλιών με πινέλο plus 12 προϊόντα που σου αλλάζουν την ζωή!

Τα μαλλιά μας είναι συνώνυμο της θηλυκότητάς μας. Και βάσει μιας πρόχειρης έρευνας που έκανα στο γραφείο ανήκει στην top 5 λίστα που κοιτάνε τα αγόρια. Σγουρά, σπαστά, κοντά ή μακριά το ζητούμενο είναι να είναι υγιή. Και με τα παρακάτω προϊόντα σου υπόσχομαι ότι θα είναι πιο φροντισμένα!
PS: Μέχρι και πούδρα μαλλιών με πινέλο εντοπίσαμε! Τι κάνει; Μάθε παρακάτω!

1. Το πρώτο πινέλο μαλλιών με πούδρα για ακριβή εφαρμογή Volume Maker, Shu Uemura (€45.00). Το ιδανικό προϊόν που δίνει όγκο στην στιγμή ακόμη και στα πιο άτονα μαλλιά! Απλώς χωρίζεις σε τούφες και απλώνεις με το πινέλο στην ρίζα. Κάνεις ένα ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου και είσαι έτοιμη! Πραγματικά θαυματουργό (και εντυπωσιακό!).

2. Σαμπουάν θρέψης Mythic Oil, L’Oreal Professionnel.
Περιέχει έλαια argan και σπόρους βαμβακιού θρέφει τα μαλλιά και τους χαρίζει πειθαρχία. Ιδανικό για κάθε τύπο μαλλιών. Το βρίσκεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oreal Professionnel.

3. Hair Butter για ξηρά μαλλιά Rainforest Moisture από το Body Shop. Μια πλούσια μάσκα μαλλιών για πραγματικά αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα από το styling μαλλιά. Με υπέροχη μυρωδιά που “ποτίζει” τα μαλλιά και αφού ξεβγάλεις!

4. Νέο Σαμπουάν DERCOS κατά της ξηροδερμίας και της πιτυρίδας από την Vichy. Το πολύ βασικό είναι ότι δεν περιέχει στην σύνθεσή του θειικά άλατα, επιφανειοδραστικές ουσίες οι οποίες παρόλο που είναι αποτελεσματικές, διαθέτουν καθαριστικές ιδιότητες που δεν είναι κατάλληλες για ευαίσθητα και πολύ ευαίσθητα τριχωτά. Σε επιλεγμένα φαρμακεία.

5. Έλαιο μαλλιών με Oleo Complexe και Τριαντάφυλλο Millenium, Grand Cru Elixir Ultime της Kerastase (€34.50).
Είναι ιδανικό για λεπτά και ευαισθητοποιημένα μαλλιά. Χάρη στην ελαφριά σύνθεσή του δεν βαραίνει την τρίχα. Άρα αυτό το έλαιο απευθύνεται και σε σένα! Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase.

6. Μάσκα για λάμψη με έλαια, Kerastase Elixir Ultime (€38.30).
Προσφέρει θρέψη σε βάθος, επανόρθωση κι έχει τέλειο άρωμα! Bonus: είναι για κάθε τύπο μαλλιών οπότε μπορείς να το μοιράζεσαι (και το προϊόν και το budget!). Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase.

7. Μάσκα Θρέψη & Επανόρθωση 3 Περιποίηση στη Στιγμή, Garnier Fructis (€6.35). Ενισχυμένη με 3 μικρο-έλαια που αγκαλιάζει την τρίχα και διεισδύει άμεσα για επανόρθωση και θρέψη σε βάθος. Προσφέρει τον ίδιο βαθμό περιποίησης όπως μία μάσκα, σε πιο ελαφριά σύνθεση, ειδικά σχεδιασμένη ακόμα και για καθημερινή χρήση. Χρησιμοποιείται μετά από το σαμπουάν σε μαλλιά ξηρά, αφυδατωμένα, ταλαιπωρημένα. Ξεβγάζεται.

8. Ξηρό σαμπουάν Klorane. Είναι ιδανικό αν έχεις έντονη λιπαρότητα και δεν προλαβαίνεις να λουστείς καθημερινά. Απλώς ψεκάσεις στην ρίζα και προχωράς στο styling. Το ίδιο προϊόν χρησιμοποιεί και ο Karl Lagerfeld (ναι!) για να κάνεις styling στα μαλλιά του. Σε επιλεγμένα φαρμακεία και το νέο Carelab του Attica στο Golden Hall.
Extra info: για να δεις τι κάνει ακριβώς το ξηρό σαμπουάν διάβασε εδώ.

9. Θεραπεία σε μορφή ορού Moroccanoil® Oily Scalp Treatment για την λιπαρότητα στο τριχωτό. Περιέχει και βιολογικό έλαιο τζίντζερ, το οποίο βοηθά στη τόνωση της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, στην αύξηση της κυκλοφορίας και στη ρύθμιση της παραγωγής σμήγματος. Οι προηγμένες δυνατότητες καθαρισμού της θεραπείας βοηθούν τα μαλλιά να έχουν μια ισορροπημένη, υγιή και λαμπερή όψη.

10. Διφασικός ορός για μαλλιά με ψαλίδα Fibre Architecte της Kerastase (€35.00). Περιέχει gel επανόρθωσης και που επανορθώνει τις σπασμένες άκρες και ορό που απαλύνει. Άπλωσε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σου. Αποκλειστικά σε επιλεγμένα κομμωτήρια Kerastase.

11. Αμπούλες κατά της εποχικής τριχόπτωσης RF80 Rene Furterer. Εφαρμόζεις μια φορά την εβδομάδα για τρεις μήνες. Το βρίσκεις σε επιλεγμένα φαρμακεία και το νέο Carelab στο Attica στο Golden Hall.

12. Ελαφρύ spray περιποίησης νύχτας για λεπτή τρίχα, Pantene Pro-V.
Έχει υπέροχο άρωμα ενώ αναδομεί την τρίχα σου όσο εσύ κοιμάσαι. Απλώς ψεκάζεις τα μαλλιά σου, χτενίζεις και πέφτεις για ύπνο. Το επόμενο πρωί δεν χρειάζεται να ξεβγάλεις.

13. Κρεμώδες έλαιο μαλλιών για ενυδάτωση και ενδυνάμωση με έλαια ελιάς και αβοκάντο, Strengthening and Hydrating Hair Oil in Cream, Kiehl’s (€30.00). Έχει σχεδιαστεί, για να ενδυναμώνει τα μαλλιά διεισδύοντας στην τρίχα, ενώ παράλληλα συμβάλλει στην επανόρθωση των υπερβολικά ξηρών, κατεστραμμένων μαλλιών. Αμέσως μετά την εφαρμογή, το έλαιο αβοκάντο διεισδύει στην τρίχα και αναπληρώνει τη μεσαία στιβάδα της, ενώ το ελαιόλαδο αναδομεί και λειαίνει τον εξωτερικό φλοιό της.

Read More

And More