Τα πιο hot 80’s προϊόντα ομορφιάς… με έμπνευση από το θερινό σινεμά!

Σήμερα τα αγόρια βλέπουν ποδόσφαιρο και τα κορίτσια πάνε θερινό! Και τι σχέση έχει το σινεμά με τα 80’s και την ομορφιά; Σου λέω μια σύντομη ιστορία και προχωρώ στο θέμα: προχθές πήγα θερινό για 144η φορά μέσα στο καλοκαίρι (ok, υπερβολή αλλά θέλω να σου δείξω πόσο μου αρέσει!). Είδα την ταινία Rock Of Ages με έναν διαφορετικό Tom Cruise που είναι στην ουσία musical και παίζει τραγούδια από τότε. Κι εκεί που είχα χαλαρώσει και άκουγα κάτι τέτοιο….

ΓΥΡΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΑ PLAY! ΕΧΩ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ!

(συνέχεια) Είδα μπροστά μου headbands, περμανάντ και όλες τις beauty τάσεις των 80’s. Και κάπως έτσι, είπα να συγκεντρώσω τα πιο 80’s προϊόντα ομορφιάς που μπορείς να βρεις και τώρα. Γιατί η μόδα κύκλους κάνει και μπορείς να τα βρεις μπροστά σου. Το θες και αλλιώς; Για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι νεότερες!

src=/files/Image/BEAUTY/2012/BEAUTY_NEWS/JUNE/29_6/eswt.jpg

1. Έκτός από τις πλάγιες κοτσίδες, τα ψηλόμεσα pants και τις βάτες, τα 80’s είχαν και πολύ χρώμα! Αν τα υπόλοιπα είναι too much για ‘σένα, περιορίσου σε μια χρωματιστή σκιά. Μπορείς απλώς να την απλώσεις στην ρίζα του κάτω βλεφάρου και δεν θα δείχνει υπερβολική. Αυτή η Shiseido Luminizing Satin Eye Color (€32.00), απόχρωση Solaris ταιριάζει τέλεια με μαυρισμένες επιδερμίδες.
2. Τα funky packaging με τους φοίνικες και τα έντονα χρώματα ταιριάζουν γάντι με αυτή την δεκαετία. Πάρε για παράδειγμα το lip gloss της Benefit Bella Bamba (€21.00). Το βρίσκεις αποκλειστικά στα Sephora.
3. Ολόκληρη δεκαετία σηματοδοτήθηκε από την βασίλισσα της pop, της Madonna. Τα φρύδια της (παχιά και ακατάστατα) επέστρεψαν ενώ η σειρά Material Girl που δημιούργησε με την κόρη της είναι ό,τι πρέπει. Αυτή η lotion Wicked Watermelon έχει τέλεια μυρωδιά. Μπορείς να την παραγγείλεις εδώ.
4. Όπως και τις μέρες μας, έτσι και τα 80’s τα σηματοδότησαν τα φλούο χρώματα. Ένα ή και περισσότερα φλούο βερνίκια μπορούν να δώσουν 80’s touch στο look σου με πολύ οικονομικό τρόπο. Επίλεξε και βάψ΄τα ένα χρώμα ή κάνε mix & match για πιο funky αποτέλεσμα! Νέα βερνίκια Maybelline New York Color Show Nail Lacquers (€8.00).
5. 80’s και λακ πάνε μαζί! Είτε για να στιλιζάρεις την τότε περμανάντ που προς τα τέλη μεταμορφώθηκε σε κοκοράκι είτε για να φτιάξεις σήμερα ένα τέλειο rock ponytail με όγκο στην κορυφή. Λακ Elnett Satin από την L’Oreal. Η all time classic επιλογή σου!

Και για το ολοκληρωμένο του ρεπορτάζ, πάρε και μια γεύση από το τρέιλερ του Rock of Ages και θυμήσου… Girls just wanna have (beauty) fun!

Read More

And More