Absolut Repair Lipidium: η υπηρεσία που πρέπει να κάνουμε όλες στα μαλλιά μας!

Μετά τις διακοπές τα μαλλιά μας είναι αρκετά ταλαιπωρημένα. Έχουν χάσει τη λάμψη και την υγεία τους και οι άκρες τους είναι φθαρμένες. Κι εδώ στο TLIFE φτάνουν πολλά email με όλες εσάς που ρωτάτε το εξής: υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω στα μαλλιά μου για να ξαναβρούν την λάμψη και την υγεία τους;

Η απάντηση είναι: φυσικά και υπάρχει!
Λέγεται Absolut Repair Lipidium και πρόκειται για την απόλυτη υπηρεσία αναδόμησης μαλλιών από την L’Oreal Proffessionel. Μάλιστα, η υπηρεσία αυτή εφαρμόζεται τώρα στα κομμωτήρια Teo σε συνδυασμό με το θαυματουργό ατμό του Steampod, σε πολύ smart τιμή!

Πώς, όμως, λειτουργεί η θεραπεία;
Επισκεφτήκαμε τα κομμωτήρια Teo για τα απαραίτητα info και τα πήραμε με το παραπάνω, μιας και την δεδομένη στιγμή μια πελάτισσα δοκίμαζε για πρώτη φορά την απόλυτη θεραπεία αναδόμησης. Πώς εφαρμόζεται η θεραπεία step by step; Τι μας είπε η ίδια για την εμπειρία της; Πάτησε play για να δεις το βίντεο!

30 λεπτά περιποίησης στο κομμωτήριο σβήνουν κάθε φθορά των μαλλιών!

AbsolutRepairLipidium: η ολοκληρωμένη σειρά!
Και φεύγοντας από το κομμωτήριο φυσικά μπορείς να συνεχίσεις με την αναδόμηση των μαλλιών σου στο σπίτι! Η σειρά Absolut Repair Lipidium, η οποία είναι εμπνευσμένη από τα προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αποτελείται από επτά προϊόντα. Σημείωσε:

1. Serum
2. Σαμπουάν
3. Κρέμα για το χτένισμα
4. Μάσκα
5. Conditioner
6. Sealing Repair
7. Primer Repair

Εφάρμοσέ τα και ανακάλυψε την πιο λαμπερή και υγιή εκδοχή των μαλλιών σου!

Read More

And More