Adele: για να παει στα Όσκαρ της κοστισε 734.231 ευρώ! Τι έκανε; Δες εδώ!

Αν με ρωτούσες τι θα έκανα με 734.231 ευρώ θα σου έλεγα ότι θα έπαιρνα σπίτι, θα άλλαζα αυτοκίνητο, θα έβαζα στην άκρη χρήματα και θα ξόδευα και τα 231 για ένα fractional laser. Ok, μπορεί τα 1.231 για ένα fractional laser και ρούχα! Αλλά αυτή είμαι εγώ κι εσύ που πιθανότατα δεν θα βγάλουμε τόσα χρήματα σε δυο ζωές. Όταν, όμως, είσαι η Adele ακόμη κι αν δεν έχεις δικά σου χρήματα θα πέσουν από πάνω σου 2441 χορηγοί, plus η Anna Wintour και θα σε μεταμορφώσουν εν μια νυκτί από την κατάσταση Α στην κατάσταση Β.

Δηλαδή από εδώ, εδώ…

src=/files/Image/BEAUTY/2013/BEAUTY_NEWS/MARCH/5_3/before_after.jpg

…Ok! Στην κατάσταση Α βρισκόταν η Adele έξι χρόνια πριν αλλά και πάλι!

Και για την αλλαγή που βλέπεις παραπάνω, ξοδεύτηκαν 734.231 ευρώ για make up, μαλλιά, νύχια, ρούχα, παπούτσια, κόσμημα για να πάρευρεθεί στα Όσκαρ. Και η Daily Mail έδωσε με κάθε λεπτομέρεια πόσο στοίχισε το καθένα. Κρατιέσαι;

Μαλλιά: 668 ευρώ
Η Adele βάφει τα μαλλιά της σε ένα από τα top hair salons της Αγγλίας, στο Daniel Galvin. Εκεί την αναλαμβάνει η Lucy Holbrook, senior colour director η οποία χρεώνει 268 λίρες για ανταύγειες σε όλο το μήκος και είναι εκείνη η οποία έπεισε την Adele να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και να αποκτήσει το ξανθό- μελί που τόσο μας αρέσει. Για την βραδιά των Όσκαρ, η Adele έκοψε ελάχιστα τις άκρες των μαλλιών της, το οποίο και της έκανε ο κομμωτής Lino Carbosiero που εργάζεται στο ίδιο κομμωτήριο. Για κούρεμα και στέγνωμα η Adele πλήρωσε 126 λίρες και από εκεί και πέρα την ανέλαβε ο προσωπικός της make up artist και hair stylist, Michael Ashton.

Ο τελευταίος για να πετύχει τον όγκο στο χτένισμα χρησιμοποίησε το hair spray του John Frieda, το Fine to Full Blow Out spray σε στεγνά μαλλιά. Το τελευταίο κοστίζει 6 λίρες. Όταν τα μαλλιά της Adele στεγνώσουν κατά 80%, ο κομμωτής της τα χωρίζει σε τούφες και τα τυλίγει γύρω από ένα ψαλίδι για μεσαίου μεγέθους μπούκλες. Συγκεκριμένα, για τα Όσκαρ χρησιμοποίησε το Hot Tools Curling Iron το οποίο κοστίζει 24 λίρες.

Το επόμενο βήμα είναι να τυλίξει τα μαλλιά της σε ζεστά ρόλεϊ (χρησιμοποιεί τα O Roller by Cloud Nine που κοστίζουν 150 λίρες) και τα αφήνει έτσι μέχρι να κρυώσουν. Μετά από αυτό άνοιξε με μια βούρτσα, ψέκασε πάλι με το spray και η Adele ήταν έτοιμη για τα Όσκαρ!

Νύχια: 3.489 ευρώ

Δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε έναν που να μην θεωρεί πως τα 3.489 ευρώ δεν είναι εξωφρενικό ποσό για μανικιούρ! Τόσο λέγεται ότι χρεώνει η Kimmie Kyees για red carpet events, manicurist πολλών stars που κάνει τα νύχια της Rihanna και της Katy Perry ακόμα. Και αν θέλεις να ξέρεις ακριβώς προϊόντα και αποχρώσεις σημείωσε: σαν βάση χρησιμοποιήθηκε το Sally Hansen’s Insta-Dri Nail Colour στην απόχρωση Quick Sand (θα τα βρεις στα Sephora) και από πάνω το The Complete Salon Manicure στην απόχρωση Almost Almond. Και τα δύο μαζί κοστίζουν 8 λίρες. Αγόρασέ τα, πήγαινέ τα στην δική σου manicurist (η οποία θα σου χρεώσεις max 30-40 ευρώ) και απόκτησε τα νύχια της Adele, χωρίς να χρειαστεί να πουλήσεις το αυτοκίνητό σου ή whatever!

Επιδερμίδα: 208 ευρώ
Πριν γίνει το οσκαρικό μακιγιάζ, ο make up artist της Adele φρόντισε την επιδερμίδα της με ένα καθαριστικό προσώπου Decleor το οποίο κόστισε 13 λίρες. Αμέσως μετά, άπλωσε την κρέμα Decleor Aromessence Rose D’Orient (44 λίρες) και μετά ο make up artist της τοποθέτησε στο πρόσωπό της ελάχιστο Decleor Aroma Neroli Night Balm (32.50 λίρες). Το make up για τα Όσκαρ ήταν του Giorgio Armani. Ο make up artist της χρησιμοποίησε το Maestro Foundation (38 λίρες) και σε αυτό το βίντεο μπορείς να επιβεβαιώσεις ότι σου είχαμε πει από την αρχή ότι είναι από τα best foundation που θα λατρέψουν όλες! Κάτω από τα μάτια χρησιμοποιήθηκε το Secret Camouflage concealer της Laura Mercier (26 λίρες) και από πάνω πούδρα Bobbi Brown (26 λίρες).

Χείλη: 50 ευρώ
Στα χείλη της Adele χρησιμοποιήθηκε το Lip Maestro, απόχρωση 400 του Giorgio Armani (25 λίρες) και το περίγραμμα Lip Liner 12, απόχρωση Rose (18 λίρες).

Μάτια: 101 ευρώ
Για το μακιγιάζ των ματιών της χρησιμοποιήθηκε η παλέτα Armani Eyes To Kill no 6 η οποία κοστίζει 49 λίρες. Έπειτα, ο Ashton χρησιμοποίησε ένα μαύρο eyeliner σε μορφή gel το οποίο έκανε 16 λίρες. Τέλος, στις άνω βλεφαρίδες τοποθετήθηκαν ψεύτικες και από πάνω η Hypnose Mascara τγς Lancome (22 λίρες).

Φρύδια: 22 ευρώ
Για τα φρύδια της Adele στα Οσκαρ, ο make up artist της τα χτένισε ανοδικά με ένα gel και από πάνω έκανε ένα γέμισμα με το μολύβι φρυδιών του Armani, απόχρωση 2, το οποίο κοστίζει 22 ευρώ.

Για το beauty make over της Adele, λοιπόν, ξοδεύτηκαν 4.547 ευρώ ακριβώς! Τα υπόλοιπα ξοδεύτηκαν στο φόρεμα, τα παπούτσια και το κόσμημα. Το τελευταίο ήταν ένα ζευγάρι διαμαντένια σκουλαρίκια Harry Winston, αξίας 600.000 λιρών, δηλαδή 697.193 ευρώ.

Και τώρα μπορείς να σχολιάσεις ελεύθερα!!! Και ανυπομονώ να μάθω τι σκέφτεσαι…

Read More

And More