Amber Le Bon: η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran νέα μούσα της Redken!

Η Redken (την αγαπάμε γιατί μας έχει χαρίσει μερικά από τα καλύτερα προϊόντα περιποίησης και styling μαλλιών!) μόλις ανακοίνωσε την επόμενη μούσα της κι εμείς βρήκαμε το νέο μας hair icon για την νέα σεζόν!

Πρόκειται για την Amber Le Bon, μοντέλο και DJ που ζει στην Αμερική, κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran και του supermodel Yasmin Le Bon και για να μην χάσεις το παραμικρό info σου μεταφέρω την ανακοίνωση όπως έφτασε μόλις στο mail μου.

/

[Αύγουστος 2015/ Νέα Υόρκη] Με πολύ μεγάλη χαρά, η Redken 5th Avenue, ανακοινώνει πως το μοντέλο, DJ και trendsetter Amber Le Bon είναι η νέα μούσα της μάρκας. Η Amber εντάσσεται σε μια ελίτ ομάδα της Redken από μούσες και δημιουργούς τάσεων, συμπεριλαμβανομένων της ηθοποιού και μοντέλου Suki Waterhouse, των supermodels Lea T. και Soo Joo Park, του περίφημου hairstylist και ζωντανού θρύλου της βιομηχανίας της μόδας Guido, και της haircolorist των επωνύμων Tracey Cunningham.

Με ένα αυθεντικό ροκ γονιδίωμα, η Amber είναι η κόρη του τραγουδιστή των Duran Duran Simon Le Bon και του supermodel Yasmin Le Bon. Γνωστή για την υψηλή της αισθητική στη μόδα, τα πλούσια και πάντα in-fashion μαλλιά της και το ξεχωριστό μουσικό της γούστο, η Amber έχει συμμετάσχει με μοναδικά DJ set σε fashion show της Victoria’s Secret, της Gucci, τα British Fashion Council Awards καθώς και σε πολλά Fashion Week. Έχει εμφανιστεί ακόμη σε δεκάδες περιοδικά μόδας όπως Vogue, Harper’s Bazaar, Purple Fashion, Tatler, W καθώς και στην Ισπανική και Βραζιλιάνικη Vogue.

“Το εκπληκτικό στυλ της Amber και η απίστευτη ενέργειά της, ταιριάζουν απόλυτα με τη Redken”, λέει ο Shane Wolf, Παγκόσμιος Γενικός Διευθυντής της Redken 5th Avenue. “Είναι μια ατρόμητη fashionista που δεν φοβάται να αλλάξει τα μαλλιά της και να δοκιμάσει νέα στυλ και χρώματα.”

“Είναι τόσο συναρπαστικό να γίνεσαι η νέα μούσα της Redken! Λατρεύω όταν είναι υγιή τα μαλλιά μου, αλλά και να παίζω με το χρώμα τους! Για αυτό είναι σημαντικό να έχω τους καλύτερους colorist και ασφαλώς τα καλύτερα προϊόντα!” λέει η Amber. «Redken ήταν τόσο διασκεδαστικό να συνεργαστώ μαζί σας! Πέρασα υπέροχα στις φωτογραφήσεις!”
Τα μαλλιά της Amber επιμελήθηκε η Redken Artist Sean Godard χρησιμοποιώντας τις επαγγελματικές βαφές της Redken κάνοντας color matching με Chromatics και Shades EQ.

Λοιπόν, πώς σου φαίνεται η Amber Le Bon ως μούσα της Redken; Την γνώριζες;

Read More

And More