Andreja Pejić: η τρανσέξουαλ που κατέκτησε τον κόσμο της ομορφιάς!

Μετά την Caitlyn Jenner η συνάρτηση τρανσέξουαλ και κόσμος της ομορφιάς συνεχίζεται. Και μάλιστα πάει εξαιρετικά καλά! Αυτή τη φορά το νέο είναι ότι η Andreja Pejić, το πολύ διάσημο μοντέλο τρανσέξουαλ είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας των καλλυντικών Make Up For Ever και μάλιστα έχουμε κι ένα πρώτο δείγμα!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης MAKE UP FOR EVER OFFICIAL (@makeupforeverofficial) στις


Η Andreja Pejić η οποία ολοκλήρωσε τις επεμβάσεις αλλαγής φύλου έναν χρόνο πριν έχει ήδη περπατήσει στις περισσότερες πασαρέλες του εξωτερικού και ως άντρας και ως γυναίκα…

src=/files/Image/BEAUTY/2015/BEAUTY_NEWS/JUNE/5_6/andrej24.jpg

Όσον αφορά την συνεργασία με της με την σειρά Make Up For Ever που την βρίσκουμε αποκλειστικά στα Sephora, η ίδια είπε: “Είναι όνειρο που έχω αυτή την τόσο μεγάλη συνεργασία και να είναι αυτή η πρώτη μου συνεργασία ως γυναίκα- μοντέλο. Το being bold (moto της καμπάνιας) έχει να κάνει με την ελευθερία. Είναι πολύ δύσκολο για κάποιον να μεγαλώσει και να μην τον νοιάζει τι έχει να πει ο άλλος. Το μακιγιάζ με βοηθά να εκφράσω τον εαυτό μου και το χρησιμοποιώ με πολλούς τρόπους στη ζωή μου. Έχω μάθει να ζω την ζωή με τους δικούς μου κανόνες, να μην πρέπει ποτέ να να κρύβομαι να μην νιώθω ντροπή για το ποια είμαι. Μπορώ να είμαι περήφανη γι’αυτό και μπορώ να είμαι εξίσου περήφανη που μοιράζομαι αυτό το μήνυμα μέσα από την καμπάνια της Make Up For Ever”.

Όσον αφορά την καμπάνια θα την δούμε στα καταστήματα Sephora από 16 Ιουλίου.

Εν τω μεταξύ, ακούγεται έντονα ότι και η Caitlyn Jenner θα υπάρξει πρόσωπο καμπάνιας για επίσης huge εταιρία καλλυντικών. Μαντεύεις ποιας; Η απάντηση εδώ (κι αν είσαι καλή μπιουτομαθήτρια το ξέρεις ήδη!).

Read More

And More