Θωμαή Απέργη: το μυστικό της για κατάλευκα δόντια, η χειρότερη beauty στιγμή της και άλλα tips…

Όταν κάνεις ζάπινγκ στην τηλεόραση μπορεί να εντοπίσεις το επόμενό σου beauty θέμα. Όπως εκείνο το βράδυ που έπεσα πάνω στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου με καλεσμένη την Θωμαή Απέργη (χωρίς τελικό “σ”. Η ίδια προτιμά να μην κλίνεται το όνομά της για να αποφεύγονται τα λάθη). Και η Θωμαή Απέργη είναι τόσο όμορφη, με εκείνη την υπέροχη επιδερμίδα, τα κατάλευκα δόντια και τα λαμπερά μαλλιά που θέλεις να κλέψεις κάθε beauty μυστικό της, ειδικά εκείνο το μαγικό για λεύκανση δοντιών στο σπίτι! Α! Και κάτι ακόμη: η Θωμαή Απέργη είναι και πολύ γλυκιά (πράγμα το οποίο το ΄χεις έμφυτο, οπότε γι’ αυτό δεν έχουμε tip…).

PS: Για να διαβάσεις αυτή την συνέντευξη πρέπει να πατήσεις play. Ok, όχι υποχρεωτικά, αλλά αλήθεια, δεν θέλεις να ξεκινήσει η μέρα σου με ένα υπέροχο τραγούδι;

Ποιο είναι το πιο αγαπημένο προϊόν σου που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ;
Θα μπορούσα να πω διάφορα καλλυντικά που σίγουρα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου όμως θα πω ότι το δικό μου αγαπημένο προϊόν είναι η ενυδατική μου! Για μένα η σωστή ενυδάτωση είναι το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα!


– Ποια είναι η πρώτη beauty κίνηση που κάνεις όταν ξυπνάς και η τελευταία πριν πέσεις για ύπνο;
Δεν παραλείπω ποτέ να πλένω σχολαστικά το πρόσωπό μου, είτε πριν τον ύπνο είτε ξυπνώντας, με ένα καλό και ενδεδειγμένο προϊόν για τον τύπο του δέρματός μου. Έτσι αφαιρώ το περισσευούμενο σμίγμα και μπορώ να συνεχίσω με την σωστή ενυδάτωσή του!
– Πόσο συχνά πηγαίνεις στην αισθητικό ή στην δερματολόγο σου;
Σε αισθητικό δεν πηγαίνω πολύ συχνά. Όσον αφορα στο δερματολόγο, επειδή στο παρελθόν αντιμετώπισα μια ήπια μορφή ακμής πηγαίνω τακτικά.
– Πόσο συχνά βάφεις τα μαλλιά σου; Ποιο είναι το φυσικό χρώμα μαλλιών σου;
Δεν τα έχω βάψει ακόμα! Λατρεύω το χρώμα των μαλλιών μου, έχει μερικές φυσικές ανταύγιες που με φωτίζουν ανάλογα με το φως.
– Έχεις αλλάξει ποτέ χρώμα στα μαλλιά σου και το αποτέλεσμα σε απογοήτευσε;
Όχι γιατί δεν τα έχω βάψει προς το παρόν! Είμαι αρκετά συντηρητική ως προς τα μαλλιά μου οπότε δε νομίζω οτι θα επιλέξω ποτέ κάτι ακραίο ώστε να με απογοητεύσει!
– Υπάρχει ένα χρώμα νυχιών το οποίο αγαπάς αυτή την περίοδο;
Μου αρέσουν διάφορα βερνίκια νυχιών όμως ανέκαθεν προτιμούσα το γαλλικό μανικιούρ! Όσον αφορά στο πεντικιούρ είμαι πιο τολμηρή, δοκιμάζω διάφορα βερνίκια κατά καιρούς!
– Έχεις υποστεί ποτέ μια beauty καταστροφή;
Φυσικά!!! Στο παρελθόν είχα μανία με τα φρύδια που έχουν γωνίες και στην εφηβεία πειραματίστηκα πολλές φορές με αποτέλεσμα να καταστρέψω τα φρύδια μου! Η τελευταία καταστροφή που υπέστησαν τα φρύδια μου ήταν σε μία φωτογράφηση που έφυγα με ντεκαπαρισμένα φρύδια, σχεδόν πορτοκαλί!
– Ποιες είναι οι τρεις απαγορευτικές beauty κινήσεις που δεν πρέπει να κάνουμε μπροστά σε έναν άντρα;
Δεν θεωρώ οτι υπάρχουν απαγορευτικές beauty κινήσεις που δεν πρέπει να δει ένας άντρας! Ίσα ίσα! Νομίζω οτι είναι χαριτωμένο να σε βλέπει κανείς- πόσο μάλλον ο σύντροφός σου- σε όλες τις πιθανές σου εκφάνσεις διότι βλέπει οτι περιποιείσαι και αγαπάς τον εαυτό σου αφενός, αφετέρου συνειδητοποιεί οτι δεν είσαι μια γυναικα ατσαλάκωτη διαρκώς, και φυσικά δε σε βαριέται ποτέ!
– Ποια συμβουλή ομορφιάς θα έδινες σε μια φίλη σας για το πρώτο ραντεβού;
Θα της έλεγα να χαλαρώσει με ένα ζεστό αφρόλουτρο, να αποβάλλει το πιθανό της άγχος για το ραντεβού και θα της επεσήμαινα οτι καλό θα ήταν να αποφύγει τις υπερβολές σε μακιγιάζ και ρούχα και να είναι όσο πιο αληθινή γίνεται!
– Τι άρωμα φοράς;
Έχω φορέσει κατά καιρούς διάφορα αρώματα, αυτή την περίοδο φοράω το Αrmani code.
– Ένα tip ομορφιάς που ακολουθείς πιστά;
H αληθινή ομορφιά ξεκινάει εκ των έσω. Εκπορεύεται από την αγάπη που έχουμε για τον εαυτό μας. Οπότε η μεθοδική φροντίδα για τον εαυτό μας εννοώντας την απαραίτητη δουλειά που πρέπει να κάνει κανείς με τον εαυτό του συνδυασμένη με μια ισορροπημένη διατροφή και συχνή άσκηση είναι το πιο ωφέλιο tip ομορφιάς αδιαμφισβήτητα!
– Μια συνταγή ομορφιάς που φτιάχνεις μόνη σου και θέλεις να μοιραστείς μαζί μας;
Λατρεύω τις σπιτικές μάσκες και γενικά ό,τι μπορώ να φτιάξω μόνη μου, νιώθω οτι έχει άλλη αξία! Κάνω πολύ συχνά peeling με μαύρη ζάχαρη, μάσκα με γιαούρτι και μέλι και ζεστό λάδι στις άκρες των μαλλιών!
– Τι προϊόντα ομορφιάς θα βρούμε στην τσάντα σου;
Πολλά κραγιόν και lip glosses! Υγρά μαντηλάκια και το αρωμά μου!
– Σε πόσο χρόνο ετοιμάζεσαι πριν μια βραδινή έξοδο;
Δεν αργώ ιδιαίτερα! Μισή ώρα είναι αρκετή για να είμαι έτοιμη! Προσπαθω
να επενδύω το χρόνο μου δημιουργικά! Προτιμώ να κερδίσω λίγο περισσότερο χρόνο με τους φίλους μου παρά στον καθρέπτη του μπάνιου!
– Έχεις κάποιο beauty icon;
Δεν έχω beauty icon, αν και μου αρέσουν πολλές γυναίκες της εγχώριας και διεθνούς showbiz η έννοια του beauty icon έχει να κάνει με ένα ολοκληρωμένο σύνολο ομορφιάς που δεν έχω προσδιορίσει ακόμα οτι ανταποκρίνεται μονάχα σε ένα πρόσωπο! Μια γυναίκα που θαυμάζω πολύ για την εξωτερική ομορφιά της είναι η Eva Mendes!

– Ποια είναι η πιο περίεργη beauty συνήθειά σου;
Πλένω πολύ συχνά τα δόντια μου με μαγειρική σόδα ή φράουλες ανάλογα την εποχή για να διατηρούνται λευκά!
– Επιδερμίδα, μαλλιά, δόντια: για ποιο από τα τρία ξοδεύεις περισσότερα χρήματα;
Θα έλεγα οτι τα περισσότερα χρήματα που ξοδεύω είναι για την φροντίδα του προσώπου! Ακόμα και εκεί όμως ξοδεύω με φειδώ και αποφεύγω τις σπατάλες!

Read More

And More