The Apivita Experience Store! Έμαθες για το πιο hot beauty spot στο κέντρο της Αθήνας;

Ψάχνοντας το beauty event του μήνα, δεν πρέπει να… ψάξεις τελικά και πολύ! Γιατί από όλα όσα έγιναν μέσα στον Νοέμβριο υπήρχε ένα beauty event το οποίο ξεχώρισα (και στο υπόσχομαι, θα καταλάβεις 1. όταν δεις παρακάτω και ειδικά 2. όταν πας μια βόλτα από εκεί).

Το βαφτίζω The Beauty Place to… Bee (aka μέλισσα!) και να γιατί: πρόκειται για το ΤΗE APIVITA EXPERIENCE STORE στο Κολωνάκι με 5 ορόφους εμπνευσμένους από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένοι στην ολιστική προσέγγιση της υγείας και της ομορφιάς!

Με απλά λόγια, πρόκειται για ένα 5όροφο κτίριο στο οποίο μπορείς να βρεις κομμωτήριο, φαρμακείο, να φτιάξεις τα δικά σου καλλυντικά, να χαλαρώσεις διαβάζοντας βιβλία ή, γιατί όχι, δουλεύοντας μια μέρα μακριά από το γραφείο (υποσχέθηκα να κάνω αυτή την χάρη στον εαυτό μου και θα σου στείλω και photo!), να κάνεις ακόμη και spa!

Και να μερικά φωτογραφικά ντοκουμέντα για να πάρεις μια πρώτη γεύση (σου είπα, το The Apivita Experience Store θα είναι sequel!)

Στο ισόγειο θα βρεις μια ελιά στο κέντρο και γύρω της καρέκλες και όλα τα Apivita beauty goodies. Το τέλειο concept για να τεστάρεις με την ησυχία σου υφές και μυρωδιές!

… Κι εδώ τα beauty goodies που σου έλεγα!

Λίγο πιο πάνω μπορείς να φτιάξεις και μαλλιά! Το κομμωτήριο είναι χωρισμένο στα δύο: ανδρικό και γυναικείο!

Κι ένα ακόμη φανταστικό concept: με την βοήθεια των ειδικών μπορείς να φτιάξεις τα δικά σου sur mesure καλλυντικά! Φτιαγμένα αποκλειστικά για τις δικές σου ανάγκες!

Το καλύτερο για το τέλος (ή τον τελευταίο όροφο!). Spa με θεραπείες που ξεκινούν από €30.00!

Σημείωσε και διεύθυνση: Σόλωνος 6 και Κανάρη.

PS: Περιμένω εντυπώσεις σου!

Read More

And More